- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.371
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Burhan bak evlensen çocuğun olcak, ondan sonra ugras dur, her iste bi hayır vardir annem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir yani Türkiye de mr cekildi, beyin cerrahi gördü, pelvik ultrason cekildi, kemik yasi bakildi, kan tahlili yapildi, a dan z ye her türlü belge var, ama bizi beenmiyirler
Burda da beyin cerrahi gormesi gerekiyor dedi, ne zaman goruruz, belki 6 ay belki 6 aydan da yakin, benim ignenin yapilmasi gereken gün bugün ama hdhdhdhhxh ay saglik sistemleri berbat gerçektenAy bende bunu anlamıyorum .
Herseyi elestiririm ama bizdeki saglik sistemini asla elestirmem. Inanilmaz uzmanlasma var.
Mr, ultrason var diyosun ona nasil itiraz ediyolar
Burda da beyin cerrahi gormesi gerekiyor dedi, ne zaman goruruz, belki 6 ay belki 6 aydan da yakin, benim ignenin yapilmasi gereken gün bugün ama hdhdhdhhxh ay saglik sistemleri berbat gerçekten
Kiz gene orda cok sikisirsan parayı denklestirip özele gidersin, burda öyle bisey de yokE yuhh
Burda randevu bulamiyoruz diyenler bunu gorse keske
Ozel hastanr yok mu orda??Kiz gene orda cok sikisirsan parayı denklestirip özele gidersin, burda öyle bisey de yok
YohturOzel hastanr yok mu orda??
Bekarlara yorum yapmıyorum. Kız besbekarligin tadı çıkar ne yapacan evlilere kısır gününde ben sana orda dönen muhabbeti anlatırımLütfen konum taşınmasın. Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Ay gidip gelip kisir diyollaa hdhdhhdBekarlara yorum yapmıyorum. Kız besbekarligin tadı çıkar ne yapacan evlilere kısır gününde ben sana orda dönen muhabbeti anlatırım
Özelden yaz bebişim. Diğer bekarlar kıskansınBekarlara yorum yapmıyorum. Kız besbekarligin tadı çıkar ne yapacan evlilere kısır gününde ben sana orda dönen muhabbeti anlatırım
Bekarin düşmani gene bekarÖzelden yaz bebişim. Diğer bekarlar kıskansın
Burada kiskanilmazsin ne burhan ne yapacaksın böyleÖzelden yaz bebişim. Diğer bekarlar kıskansın
Burada kiskanilmazsin ne burhan ne yapacaksın böyle
O bir şey mi aynı kisiri her toplanma da yapan diğer kişiye "" ay tatlimmmmmm senin ki bir başka ne ekliyorsun " malzeme aynıysa bulgurun markasına giriyorlar marka aynıysa su oranına olmadı seçtikleri soğana bağlıyorlar daha dinlemek istersen vereyim detayAy gidip gelip kisir diyollaa hdhdhhd
Yok annemle teyzemin günlük muhabbetleri bu eksende döndüğü icin bana fenalik geliyo düşüncesiyle bile gkhkhkhO bir şey mi aynı kisiri her toplanma da yapan diğer kişiye "" ay tatlimmmmmm senin ki bir başka ne ekliyorsun " malzeme aynıysa bulgurun markasına giriyorlar marka aynıysa su oranına olmadı seçtikleri soğana bağlıyorlar daha dinlemek istersen vereyim detay
Onlar level atlamistir canım. Hamur işi turşu konserve detayları konusulur. Onlar canım tatlım demez. bacım der, kız derYok annemle teyzemin günlük muhabbetleri bu eksende döndüğü icin bana fenalik geliyo düşüncesiyle bile gkhkhkh
Aralarinda kala kala ben de herkese bacim kiz diyorum galiba hohohohihigiugugig iki ojoOnlar level atlamistir canım. Hamur işi turşu konserve detayları konusulur. Onlar canım tatlım demez. bacım der, kız der
Bi de teyzem kesinlikle en güzel kendi yapmistir, sen feriştahini döktür mumkunati yok kabul etmez, ay kulaklari cinlasin bi titreme geldi bana bdbdhdhhdhdOnlar level atlamistir canım. Hamur işi turşu konserve detayları konusulur. Onlar canım tatlım demez. bacım der, kız der
Aralarinda kala kala ben de herkese bacim kiz diyorum galiba hohohohihigiugugig iki ojo
Bi de teyzem kesinlikle en güzel kendi yapmistir, sen feriştahini döktür mumkunati yok kabul etmez, ay kulaklari cinlasin bi titreme geldi bana bdbdhdhhdhd
Burhancım dünya bekarlar dernegi'nin başkanı ben bile evlendiysem sen de evlenirsin yakında. Bekar etiketiyle ben o kadar yapıştık ki birbirimize, hala bekarlık ve kaba tabirle evde kalmışlık konusu olduğunda ustume alınıyorum. Kendimi bekar sanıyorum halaLütfen konum taşınmasın. Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.