• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olarak dışlanmak

Hayir yani Türkiye de mr cekildi, beyin cerrahi gördü, pelvik ultrason cekildi, kemik yasi bakildi, kan tahlili yapildi, a dan z ye her türlü belge var, ama bizi beenmiyirler

Ay bende bunu anlamıyorum .
Herseyi elestiririm ama bizdeki saglik sistemini asla elestirmem. Inanilmaz uzmanlasma var.
Mr, ultrason var diyosun ona nasil itiraz ediyolar 🤦‍♀️

Ay bende bunu anlamıyorum .
Herseyi elestiririm ama bizdeki saglik sistemini asla elestirmem. Inanilmaz uzmanlasma var.
Mr, ultrason var diyosun ona nasil itiraz ediyolar 🤦‍♀️
Burda da beyin cerrahi gormesi gerekiyor dedi, ne zaman goruruz, belki 6 ay belki 6 aydan da yakin, benim ignenin yapilmasi gereken gün bugün ama hdhdhdhhxh ay saglik sistemleri berbat gerçekten

Lütfen konum taşınmasın.🙁 Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. 🙁 Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. 😒 Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. 😒 Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Bekarlara yorum yapmıyorum. 😂Kız besbekarligin tadı çıkar ne yapacan evlilere kısır gününde ben sana orda dönen muhabbeti anlatırım😂

😂Burada kiskanilmazsin ne burhan 😂😂ne yapacaksın böyle
Ay gidip gelip kisir diyollaa hdhdhhd
O bir şey mi aynı kisiri her toplanma da yapan diğer kişiye "" ay tatlimmmmmm senin ki bir başka ne ekliyorsun " malzeme aynıysa bulgurun markasına giriyorlar marka aynıysa su oranına olmadı seçtikleri soğana bağlıyorlar 😂daha dinlemek istersen vereyim detay

Çok önemli not : tatlım şart yeni gelinsen o kelime olmazsa gelinliğin kabul olmuyor.

O bir şey mi aynı kisiri her toplanma da yapan diğer kişiye "" ay tatlimmmmmm senin ki bir başka ne ekliyorsun " malzeme aynıysa bulgurun markasına giriyorlar marka aynıysa su oranına olmadı seçtikleri soğana bağlıyorlar 😂daha dinlemek istersen vereyim detay
Yok annemle teyzemin günlük muhabbetleri bu eksende döndüğü icin bana fenalik geliyo düşüncesiyle bile gkhkhkh

Yok annemle teyzemin günlük muhabbetleri bu eksende döndüğü icin bana fenalik geliyo düşüncesiyle bile gkhkhkh
Onlar level atlamistir canım. Hamur işi turşu konserve detayları konusulur. Onlar canım tatlım demez. bacım der, kız der 😂

Çünkü herkes onun tarifini ister Allah seni inandırdı geecen komşuya vermiştir. Komşu sabahına kahvaltıdan önce kapıyı çalıp demiştir ki ; ayyy bacimmm
bizim herif kimsenin gönderdiğini yemez seninkini yiyor sadece valla bize bırakmadı. 😂😂😂😂 s
Bi de teyzem kesinlikle en güzel kendi yapmistir, sen feriştahini döktür mumkunati yok kabul etmez, ay kulaklari cinlasin bi titreme geldi bana bdbdhdhhdhd

Lütfen konum taşınmasın.🙁 Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. 🙁 Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. 😒 Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. 😒 Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Burhancım dünya bekarlar dernegi'nin başkanı ben bile evlendiysem sen de evlenirsin yakında. Bekar etiketiyle ben o kadar yapıştık ki birbirimize, hala bekarlık ve kaba tabirle evde kalmışlık konusu olduğunda ustume alınıyorum. Kendimi bekar sanıyorum hala 😂
Siz de evlileri dışlayın. Kafeye gitme planı yapın, aman evliler duymasın diyin. 😏

Back