Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Günaydın kızlaar nerdesiniz yav...
Herkese hayırlı cumalar

Günaydın cımcıme saol senden nbr?bugun kımse yok evet benm de ıslerım vardı ancak geldımm..Aynen cnm hayırlı Cumalar sana da...Cumaları nsl sevıom nsl sevıom anlatamamm kaydirigubbakcemile2 akşam nişantaşına gıdecem ısten direk..sırf orda bı ayakkabıcı var onun için...ordan da ataköye gecıcem kuzenıme 2 gun orda takılcammm, :teytey:
sen npysn hafta sonu cimcime

pembe sana da hayırlı cumalar cnm AMIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN Rabbım herkesın dualarını kabul muratlarını gerçek eylesın inşallahhhhhhhhhhhhhh

Ben bu haftasonu inşallah fırsat bulursam şööle ayaklarımı uzatıp televizyon izlemek istiyorum...
Şu 2 aydır annemin ameliyatı dayımın vefatı derken hiç misafirsiz kalmadık inan bu akşam bile gelecekler şimdiden randevulular yane...
Kitap okumayı özledim kitap okuyacağım...
Hey kızlar bi dileğim var onun için sisden dua istiyorum selayla ezan arası aklınıza gelirse din olurmu...Gerçi cumartesi yine uyku yok yiğenin sbs sınavı var

söle duanıı cımcımee??selaylaa ezan arası yanı nsaat kacta 1 de mı?kıslar topık cok sessız yaaa,,,bırbırıne baglı ne topıkler var sıze noluoo bole :umursamaz:

ayrıca şu zayıflama topiği konusunda gayet cıddıyım ben yaz cımcıme kıs sen yaparsn bu ısı..özlem yıne arazi oldu..havalı havalı sız deyın ben acarım dedı acmadı.ortalıklarda yok. :olmaz:

canımcım topici açarımda 2 kişiyle olmazki baksana özlem arazi oluyo...
Bi yerlerden eleman bulmak lazım kaydirigubbakcemile2

Bu topicler starlar gibi yıldızları bi anda parlıyo sonra yavaş yavaş dökülüyolar ama döküntüye uğramayalım burdaki arkadaşların hepsi favorim şuan kaydirigubbakcemile5

ay cımcıme star bezetmen cok gusel. :))) ya kızııımmmm dıyet gruplarında 60-69 kılo agırlıgındakıler dıye bır topik var inanmassın ya bn böle bişe gormedımmm bır gunde 30-30 sayfa ıelrlıolardr bır dayanısma bır dayanısma....ben onalrın arasında kaynıorum gormuolr benııı...:(artık aralrnda ole bı butun olmuslrkııııı...kımseyı görmuolr :)))))))))) bırısı bır alıntı yapıo tam bı sayfa sıkılıom bnde bee.......okumuom :)ama haklısn ıkı kısyle olmazz:(((( dıkkat cekıcekkk bırsyyy bulup kursak belkı yenı arkidişler bulurdukkk CADIARZU

düşünün bakiim...
Ama meryemcim şuda var az kişi olalım ama öz olalım...
Ben 2 topice takılıyorum yorum çok yazarım ama bu topicle evlenmeyeceğim diyenler topici benim favorim...
kk'ya geldiğim zaman gözlerim hemen sizi arıyo anlıyomusun şekerüm...

vala su KKda tek takıldıgım ve yazı yazdıgım topic ve sizleride tek geç geçerim kaydirigubbakcemile2

HMMMMM dogru aslnda bı kac topık takıp etmkte guçççç olurrr...Yaaaa topık acmadn burdan yapamıomuyus sankıııııı.... :umursamaz: temammm arkıdıslerrrr burdanda kılo kontrolü,dıyet ve yedıklerımızın takıbını yapıp ,yaptıgımız sporlar ve surelerını paylasıoruz....gerekıosaa ara ara yarısmlarda duzenlerızzz... kaydirigubbakcemile2

o zaman ben başlıyam geçen pazardan beri hiç tartılmadım...Geçen hafta kilom 57 idi...
Haftaiçi yaptığım tek kaçamak ızgara tavuklu dürüm oldu onuda burgerden sipariş verdim diyet için uygun olduğunu söylediler...
Her sabah ve akşam maydanoz suyunun içine sirke katıp içiyorum (iğrenç tdı var)
ışe gelince bi kutu meyveli süt ve bir paket bisküviyle akşamı yapıyorum....
Akşam yarım saatlik bir yürüyüşle eve varıyorum ve çok az ekmekle bir tabak yemek yiyorum...
Çorba varsa bi tabakta çorba yiyorum, ama meyveyi çok tüketiyorum...

Fakat anlamadığım bişey var sanki göbeğim şiş gibi acaba çok su içmektenmi oluyor inşallah 1 kiloda olsa vermişimdir yaa acaba kaç kiloyum çok merak ediyorum...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATTAA TÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN
ben geldimmmm=)) Hepiniz iyisiniz anladığım kadarıyla maşallah :))))
valla bugün çok enerjik ve dinamiğim. keyfim neşem yerinde Allah bozmasın.
hem cuma diye. hem yasinin doğum günü diye. akşama süpriz yapıcam...
mutlu olmak için bir sebebim daha var....
62 kilomu hala koruyorum. Dün şişlik vardı wc sorunum filan o yüzden 2 kilo fazla geldim galiba.
Bugün tartıldım yine 62 geldim. Dün akşam domates salatalık yemiştim sadece....
off çenem düştü yahu...

o zaman ben başlıyam geçen pazardan beri hiç tartılmadım...Geçen hafta kilom 57 idi...
Haftaiçi yaptığım tek kaçamak ızgara tavuklu dürüm oldu onuda burgerden sipariş verdim diyet için uygun olduğunu söylediler...
Her sabah ve akşam maydanoz suyunun içine sirke katıp içiyorum (iğrenç tdı var)
İşe gelince bi kutu meyveli süt ve bir paket bisküviyle akşamı yapıyorum....
Akşam yarım saatlik bir yürüyüşle eve varıyorum ve çok az ekmekle bir tabak yemek yiyorum...
Çorba varsa bi tabakta çorba yiyorum, ama meyveyi çok tüketiyorum...

Esracım tebrık ederım cok gusel gıdıosun bence.....ayrıca ben sırkelı ballı suyu bılıyordumda maydonoz eklısını senden duydum ama emınmkı ıı bırsey oda..ablam sıreklı ballı su ıle 10 kılo verdı verdıkten sorada ıcmeye devam ettı(dıyetı bıraktıktan sora bıle yanı)ve kılosunu korudu almadı yanı :1ninca: bense her yıl verdıgımı hep aldım :(((

Ben anlatımm....her sbh ; 1 dılım kemek ekmegı veya bazen kepeklı sandevic
(hatıpoglundan alıyorum cok gusel ,6 lı satılıo)yanında 1 domates.bıraz peynır .....bazen yanına haslanmıs yumurta ama o genelde haftada bır oluo....oglen bı kase corba yanında sebze yemegıı kesınlıkle ekmek yok kepeklı bıle......arada bıraz cornflakes dıyet sutle....bazen arada bunun yerıne sıkıldıgmdan elma yada salatalık yıyorumm...aksm evde sadece bır porsıyon ne varsa.eger cok tok hıssedıyosam kendımı ayak ustu bı ık ısey atıp oturmuyorum sofraya..
gunde 9-10 bardak su içiorum..he bıde sbh 25 dakıka aksm yarım saat yuruyorumm.....okdrrrrrrrrrrrrr :hooray: :hooray:ne cok yazdım yaa
3 gun sora bu yaptıklarıma baslayalı 1 ay olck bı ayda da 3.5 kg verdım ...
bı de benım lahana cayım var heee unuttum sbh aksm yemektn yarım saat evvel ama kılo vermem durdu dıye 1 haftadr onuda bırktm yrn tekrar baslıceeemmm

Pırlanta ne gusel sevgılının dogum gunumu...nıce nıcee dogum gunlerıne hep beraber gırın ınş.....ne aldın hedıyeeee ozel bıse varmı aksmmm :)

kıs nıye tasınsın kı bız sadece dıyet deıl herseydn konusuoskıııı

Pırlanta ne gusel sevgılının dogum gunumu...nıce nıcee dogum gunlerıne hep beraber gırın ınş.....ne aldın hedıyeeee ozel bıse varmı aksmmm :)

kıs nıye tasınsın kı bız sadece dıyet deıl herseydn konusuoskıııı

Akşama onlara gidicem... Aslında güzel şeyler düşünmüştüm fakat bugünlük yapamıcaz sanırım. Annesi yürüyemiyo ya evden çıkamıyo diye o da olsun istedim. Güler teyze varmı bi planın dedim. kadıncağızda bi pasta kesmek istiyorum dedi. bende alıp gelirim ozaman dedim. yani bugün üçümüz kutlucaz evlerinde doğum gününü. beni eve 10 gibi bırakıyor genelde. Annemden izin aldım 12 ye kadar çiçek pasajında bir kaç saat takılabiliriz başbaşa. Aslında galata kulesini düşündüm istedim ama hem annesinden dolayı o da olsun diye, hemde fiyatı tuzlu geldi biraz o yüzden böle ufak tefek bişiler işte.
Hediyeme gelince bi pantolon bi de tşört aldım... Şişkom kilo aldı pantolonları olmuyo kaydirigubbakcemile4

Ay pırlantaa ne romatik yav...
Sizi gördükçe özeniyorum valla...
Ne sürpriz hazırladın Yasine???

canım daha güzellikler seninle olsun. allah gönlüne göre versin. Hepimizin.
üstte yazdım. bide ekleme yapim. yarın cumartesi ya demiştim denize pikniğe gitcez diye. piknik olursa eğer gecede eve gelip bi pasta yaparım yarında ufaktan bişi yaparız yine =))

Back