Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

=))))

ohh sefam olsun... bende inşallah cumartesi denizde yanıcam. tabi bizim beyfendi denize gitmekten vazgeçmezse... şimdiden yan çiziyo... yok kalabalık olur, yok millet bakar.... :olmaz:

ayy ne güzell.. keske bizim burdada deniz olsada gitsemm..
bende tam tersi, benimki istio gitmeyi havuza.. bense onunla gitmek istemiom.. (utaniom) :utangac:

ayy ne güzell.. keske bizim burdada deniz olsada gitsemm..
bende tam tersi, benimki istio gitmeyi havuza.. bense onunla gitmek istemiom.. (utaniom) :utangac:

ya bizimkide havuza gidelim diyo daha sakin olur diyo. krolar olmaz diyo. bende denizi seviyorum...=))) ay ben bu halimle utanmıyorum (koca göbekle) sen niye utanıyon özlemoo... diyorum ama bende utanıyorum bakma.
kilolarım olmasa hiç utanmazdım ama orası ayrı. belki mayo giyerim belkide haşemo :kedi: anca onlar yakışır bana...

lemm meryemmm.. avvatarini degistirmissin bende seni pirlanta saniyom.. :roflol:

allah sen ne etmesin emii... bende cimcimeye diyomki "hee evet pirlantaya katiliyorum fln" halbuki sen yazmisin :)))

neyse ....
bende sbh bu yorumu okuduktan sora gerı gerı gıdıp pırlantanın yorumunu aradım aradım ama bulamadımmmmm :))) Avatarım nickime uygun olsun dedımmmm zemuszemus

dün solariuma gittimmm... grillenmis et gibi oldummm :roflol:

solarium mu hayatta girmem,,,doğalı varkene,ama tabı sız orda bulamıosnz ama en aznda havuzda felan guneslenebılrısn..

PIRLANTA aldınmı ıkı kıloyu :((((((( alırsın cunku yenı kaybedılen bır kıloydu onlr ve korumayınca yerleşmeden yenı kılo doğal olark aldn tabi..ah cnmm neden bozdun kı şu dıyetı............
İstersenız özlemın demesı gıbı kendı aramzda bır topık açalım ???

ya bizimkide havuza gidelim diyo daha sakin olur diyo. krolar olmaz diyo. bende denizi seviyorum...=))) ay ben bu halimle utanmıyorum (koca göbekle) sen niye utanıyon özlemoo... diyorum ama bende utanıyorum bakma.
kilolarım olmasa hiç utanmazdım ama orası ayrı. belki mayo giyerim belkide haşemo :kedi: anca onlar yakışır bana...

lemm bak ne dicem saaa...
sen eniyisi salvarla gir denize :roflol: seninkide bisi demez ozaman:roflol:

bende sbh bu yorumu okuduktan sora gerı gerı gıdıp pırlantanın yorumunu aradım aradım ama bulamadımmmmm :))) Avatarım nickime uygun olsun dedımmmm zemuszemus

solarium mu hayatta girmem,,,doğalı varkene,ama tabı sız orda bulamıosnz ama en aznda havuzda felan guneslenebılrısn..

PIRLANTA aldınmı ıkı kıloyu :((((((( alırsın cunku yenı kaybedılen bır kıloydu onlr ve korumayınca yerleşmeden yenı kılo doğal olark aldn tabi..ah cnmm neden bozdun kı şu dıyetı............

denizkizi meryem ben günesin altinda 10 saat de kalsam zor bela bronzlasiyom... mecburen solaryuma gidiom bende anca ora kurtario beni :D cok beyaz deglim ama ben esmer teni cok sefiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:

ali bi 5 dk günesin altinda dursun, abowwwwwww cocuk esmer bomba gibi oliiii...

''Bekar kızlar buyrun muhabbete'' adlı topiğin zayıflama yarışması
bu nsl Özlem............Bır de topık nere kurulcakkk?bu bolumemı zayıflama bolumunemı,,eger oluosa buraya olsun,yanı yonetımce bı sakıncası yoksa

aldım ya almaz olaydım aldım. valla kendi aramızda topik açalım süper olur...

lemm bak ne dicem saaa...
sen eniyisi salvarla gir denize :roflol: seninkide bisi demez ozaman:roflol:

hihoyttttt. ya denize şalvarla girmeyede kro der.. bi alem bu çocuk ya.

kızlar napıyonuzzzzz

ben geldim.... benim için çok yoğun bi gündü sabahtan beri 12 sayfa yazı yazdım :)))

Back