Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

cimcimee kizz... hele sükür sonunda senide görebilduukk daa.. zemuszemus

pirlantaya katiliom.. kendine hakaret etme bence güzelsin..cok tatli bir yüzn var... masallahhh...sen bu güzellikle yakinda kendine 1 degil 10 tene koca bulursun kaydirigubbakcemile3

http://imageshack.us/ bu linke tıkla
Browse'ye tıklayıp ekleyeceğinresmi seç
Sonra alt kısımda start upload var ona tıkla resmin yüklenmesini bekle
Yüklendikten sonra Direct link to image yazan kısmın yanındaki adresi kopyala
Grafik ekle de ve oraya yapıştır...

gunaydın kızlar mermaid çok geçmş olsun verilmiş sadakanız varmış
kimseye güven olmaz bu devirde,allah korusun sevdiklerimizi

tünaydın kıslar nasılsınız mermaid canım cok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmıs ALLAH daha kötülerinden korusun...hayat sartları okadar zorlastıki insanlar nereye saldırcagını sasırıyor cinayetler intiharlar cok kötüe gidiyoz Rabbim bizi kötülüklerden korusun

yaaaaa senınkı gıbı olmadı fotolar cımcımeee :(((((((((((((((

tünaydın pembiş....saol cnm..sen nasılsın bugn ıyımısn bıraz daha?

galiba tek tek yüklememişsin anladığım kadarıynan ondan olmuş olabilir...
Ama şunu belirteyimki sefkilin denen o adam senden ayrılırsa (ağzımdan yel alsın) hayatının en büyük yanlışını yapar...
Gerçekten çok şekersin

cımcıme tek tek yapsaydım direk mı gozukecektı...evet ben 3 ını bır yapdım :roflol:
bu arada yorumun ıcın saol cnmmm.....Allahh ayırmaz ınş. ne dıyımm..maddıı sıkıntılar bıtse bır de.........

yav karşımdaki mesai arkadaşım sinir ediyo beni...
Çayı höpürdeterek içer, arada bi geğerir (sesli değil ama rahatsız oluyorum), yemeğini şapırdatarak yiyo çok sinir oluyorum yaa...
Aslında çok kibar bi tip ama bu tür davranışlarından dolayı nefret ettim kendisinden off yaa

Erkek malesef...
Bazen kahve yapıyorum ilk içişte bi oohhh çekişi varki sanki hiç içmemiş hayatında gıcık şey yav...
Böyle şeylere çok dikkat ederim ben kardeşim bile çayı öle içse çok kızıyorum

amın cımcımecım............bugün cok sessız burası............kızlarrr da yokkkk........Pırlanta sen burdasın snrm,dıyet nasıl gıdıoo,e tabı aryıca sanada sorayım cımcıme dıyet nsl,,,ben ıkı gundr cok sukur 60 ı gördummm.yenıden evrmeye basladımm ,duraklama donemnden cıkıyorum snrsam

ya hiç sorma. zaten sabahtan beri hem çok yoğunum hem gerginim. bir iki haftadır tartılmıyordum. maalesef bir ayda verdiğim 2 kiloyu almışım 64 olmuşum. bir iki haftada spor yapmayınca böyle oldum. artı çok abartılı yemekler yemedim. kaçamaklar yapmadım. ya benim metebolizma hiç mi çalışmıyor ya of ya mafoldumben iş yerinin camından atlıcam ama ölmem sakat kalırım...

geldiiimmm...İşte resimler geliyooo...
KK'nın en çirkin bayanlarından olduğumu önceden söyleyemde sonra korkmayın :))

saçmalama cimcime ya... herkesin kendine has bi güzelliği var ve sende güzelsin... :nazar: güzeliz biz güzeliz güzeliz güzelizzzz

yav karşımdaki mesai arkadaşım sinir ediyo beni...
Çayı höpürdeterek içer, arada bi geğerir (sesli değil ama rahatsız oluyorum), yemeğini şapırdatarak yiyo çok sinir oluyorum yaa...
Aslında çok kibar bi tip ama bu tür davranışlarından dolayı nefret ettim kendisinden off yaa

Erkek malesef...
Bazen kahve yapıyorum ilk içişte bi oohhh çekişi varki sanki hiç içmemiş hayatında gıcık şey yav...
Böyle şeylere çok dikkat ederim ben kardeşim bile çayı öle içse çok kızıyorum

genelde erkekler böyle şeyleri daha çok yapabiliyor... doğalarında var kutup ayuluğu kaydirigubbakcemile3

lemm meryemmm.. avvatarini degistirmissin bende seni pirlanta saniyom.. :roflol:

allah sen ne etmesin emii... bende cimcimeye diyomki "hee evet pirlantaya katiliyorum fln" halbuki sen yazmisin :)))

neyse ....

lemm meryemmm.. avvatarini degistirmissin bende seni pirlanta saniyom.. :roflol:

allah sen ne etmesin emii... bende cimcimeye diyomki "hee evet pirlantaya katiliyorum fln" halbuki sen yazmisin :)))

neyse ....

=))))

dün solariuma gittimmm... grillenmis et gibi oldummm :roflol:

ohh sefam olsun... bende inşallah cumartesi denizde yanıcam. tabi bizim beyfendi denize gitmekten vazgeçmezse... şimdiden yan çiziyo... yok kalabalık olur, yok millet bakar.... :olmaz:

Back