• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Meraba kızlar, nassınız nassınız iyisiniz iyisiniz? ben de bekarım kritter yeter sanırım topik için :P

Hoşbulduk, valla ben sıkıntıdan patlıyorum evde annem içerde fosur fosur uyuyo, benimki işte, ben de kkdeyim:delphin:

o gün oynarken zıplarken convers giymek bence mantıklı. belki bende giyerim düğün yaparsak. ama ilkten güzel cici topuklu ayakkabımıda giyerim =))

hoşbuldum kıslar

saol mermaid yiyim sen nasılsın nereye gidiyorsun tatile mi yoksa babamdan izin aldım demişsin

(bu konudan dertli olduğum için atladım sanrıım hemen)

o gün oynarken zıplarken convers giymek bence mantıklı. belki bende giyerim düğün yaparsak. ama ilkten güzel cici topuklu ayakkabımıda giyerim =))

konversem, çok seviyom valla şimdiye kadar öyle pek de topuklu ayakkabım olmadı ben tüm gün ciciklerle naparım bilmemkafamçokkarıştı

valla al bendende okadar eee neyapalımkızlar canımızın sıkıntısı gitsin ne tavsiye edersiniz

ben de bekliyorm ilginç tavsiyeler, öyle bişey söyleyin ki zıplayım bu pineklik bitsin kaydirigubbakcemile

hoşbuldum kıslar

saol mermaid yiyim sen nasılsın nereye gidiyorsun tatile mi yoksa babamdan izin aldım demişsin

(bu konudan dertli olduğum için atladım sanrıım hemen)

:))))ole gezme tozma konusnda asırı karısması yok cnm bızde anne daha etkin :P ben babamla calsııyorum da yanı patronum babam....anadolu yakasndayıs bız ve ben karsıya gececem erken cıkmak ıcın ızın aldımmm..ne o sıkıolrmı seni yoksa

Back