Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ıyı dusunmussun cnm evde beraber keser daha sora sız cıkarsınız..emınım annesıı senı cok sevıodur.. oglunun senın gıbı akıllı ve anlayıslııı bı sevdıgı oldugu ıcın cok mutludur..

ıyı dusunmussun cnm evde beraber keser daha sora sız cıkarsınız..emınım annesıı senı cok sevıodur.. oglunun senın gıbı akıllı ve anlayıslııı bı sevdıgı oldugu ıcın cok mutludur..

Teşekkür ederim canım ya.
Senin kalbinde çok güzel hep güzel
görüyorsun o yüzden:1hug: Allah herkesinn gönlüne göre versin.
Herkese iyi geçim versin. Dün msj atmış öylesine durduk yere zaten.
Aslı annem seni çok seviyor valla diye. Ne konuştularsa =)))))
Çok iyilikten maraz doğuyor derler hep.
Annemi çok ezmiş babannem zamanında kimsesi de yok diye...
Annemde zaten çok küçük evlenmiş 16'sında.. babannem üvey halası oluyor...
Ne bilim herşeye iyi niyetli yaklaşıyorum.. Kalbimi hiç bozmak istemiyorum...
Allah herkesin gönlüne göre versin valla ne diyim.

ııyılıktn maraz dogar cogu yerde evet bu dogru ama ,yasının annesıı ıcın bunun gecerlı olacagını hıcmı hıc sanmıorum emes hastası bı kadınnnn sonucta .....
:1hug:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATTAA TÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN
ben geldimmmm=)) Hepiniz iyisiniz anladığım kadarıyla maşallah :))))
valla bugün çok enerjik ve dinamiğim. keyfim neşem yerinde Allah bozmasın.
hem cuma diye. hem yasinin doğum günü diye. akşama süpriz yapıcam...
mutlu olmak için bir sebebim daha var....
62 kilomu hala koruyorum. Dün şişlik vardı wc sorunum filan o yüzden 2 kilo fazla geldim galiba.
Bugün tartıldım yine 62 geldim. Dün akşam domates salatalık yemiştim sadece....
off çenem düştü yahu...

eniştemizin dogum günü kutlu olsun nice senelere hep beraber olursunuz inş ömür boyuŞeniz

ııyılıktn maraz dogar cogu yerde evet bu dogru ama ,yasının annesıı ıcın bunun gecerlı olacagını hıcmı hıc sanmıorum emes hastası bı kadınnnn sonucta .....
:1hug:

evet haklısın canımcım...

eniştemizin dogum günü kutlu olsun nice senelere hep beraber olursunuz inş ömür boyuŞeniz

teşekkür ederim pembişim...

nasıl bi gelinlik giymek istersiniz ve damatlığı nasıl istersiniz

süpersin pembiş :))) kaydirigubbakcemile4

ben bembeyaz istiyorum. öle kırık beyaz, krem falan istemiyorum. şimdi moda hep straplez ama ben straplezde istemyorum. straplez olur belki ama üstünden tek kola doğru tül gübür gelebilir veya boyuna doğru...
Etek kısmını da tabiki kabarık istiyorum. birsürü parça parça kumaş dilikmiş gibi de olabilir.kat katta olabilir düzde olabilir ama kuyruklu istemiyorum. hiç rahat edemem kuyrukla heralde...

sen nasıl istiyosun gülbembe...

bugün gelinlik modellerine baktım...Farklı modellerden gelinlik oluşturmak isterim ben bu nasıl
58342007y.jpg

hımmm bende staprezzz istiyorummmm uzun olsun iistemiyom kısaaa altımda converse olcak saclarım kıpkısa olucak bi kır düğünü gönlümce eglenmek istiyom....tabi olmaz ama sade bi staprez istiyorum sık ama sade damatlıgı ise atatürk yaka istiyorum

kıs gulpembe cıddımsn sen kıpkısaaa sacmı.....konversmııııı boyun okdr uzunmu senın?

evetttt :jeyyar: öle bi hayalim var boy 1,60 işte olsun ben oan mutlu olucam ben pek takmam öle boyun kısa kalcak falan aman ogün gönlümce egleneyim delikafadulden

Back