Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

onu bilmiorm canm amma kararda o da açıklandı bence bugün kaldırıldı büyük ihtimal

anldm yaiı sorn etme bak 26 27 oluorm :dance:benneyaptımki ağlasammı ?

seni bilmiormda ben isteğime ulaşmayıncaya kadar vazgeçmeycm

şükür ki minyon tipliyim biraz kilo aldm yoksa hiç göstermediğimi sölüolar o da olmazssa tümden yılmştm şimdi depresif depresif geziyodm şimdide iyi değilim ya:dance:

kıs öle deme haklısın insan hedefinden vazgeçmemeli benim hedefim dans eğitmenliğiydi sınavına 1 kere girdim ailemi çok zor ikna etmiştim ikincisi olmadı

tşk ben son günlere göre çok yiyim doktora gittim ilaçlar süper birde sinüzitimi atlatmam lazım o zman tam süper olacak.inş tam iyileşrm öss de az kaldı artık yoğun bişekilde çalışmalıyım sen nasılsın derus

geçmiş olsun cnm benm opuyorumnanaktan iyi olmana sevindim.. doktor ne dedi tam olark ? iyi düşün her zmn iyi olsun..mucuk

kızlar sizi de öptümmkaydirigubbakcemile3

mrb yeni gelen arkadaşlar h.g cümleten opuyorumnanaktan on 41 ben tıp fakültesine gttm cnm.doktorla uzun bi konuşma yaptık sabırla dinledi beni. tüm sorunlarımı anlattım baş ağrısınıda tab bna bi antidepresan birde nörölojik etkisi olan bi ilaç yazdı baş ağrısı için 3 güne kadar etkilyi bana telle bildir dedi telini faln verdi.birde bana kendini tanımlayn bi yazı 1 ay sonra kontrolde getir dedi.ilaçları aldım hemen kullandm çabuk etki eetti.yanlız başağrım tammaen geçmedi sadece başımın hafiflediğini hissettim ağır bi yük kalkmış gibi.anladımki geri kalan başağrısıda sinüzitten .hemen k.k.b den doktorn verdiği aferin antibiotk ve laerji ilacınıda ladım burnumada sprey şu an hiç bi sorunum yok

Back