Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hapların iyi gelmesine sevindim sinüzit ağrıların da geçer inşallah o zaman kalmaz hiç bişeyin

inş ders çalışamıyorum en kötü olan o.özel ders alıyorum mat den geldiğimde çok feci başım ağrıodu çalışamamdım

anladım Allah şifa versin iyileş biran önce de derslerine çalış. üniversiteye mi hazırlanıyorsun?

evt i.h.l liyim az önce karar açıklandı katsayı kararı sevindim fazla bi fark yok

inş benden önce girmezssin malum bu son senem bi daha katlanmaya bünye kaldırmaz

Kazanırız umarım.ben bile diyorum ilk girdiğimde kazanamazsam belki bidaha denemem ama bu kadar emek veriyoruz kazanırız Allahın izniyle

yanlış anladın sanki yaşım büyük olduğu için benden önce girmezssin umarım dedim sanat

yok yanlış anlamadım yaşın büyük ve sen 2010da sınava gireceksin ben 2011dea.s öncelik sende tabi ablakaydirigubbakcemile3

tşk ben son günlere göre çok yiyim doktora gittim ilaçlar süper birde sinüzitimi atlatmam lazım o zman tam süper olacak.inş tam iyileşrm öss de az kaldı artık yoğun bişekilde çalışmalıyım sen nasılsın derus

tmm cnm sistem basit ya benim katsayı sornu vardı hep az önce açıklama yapıldı sorun çözüldü sayılır.sistem şöyle türkçemi istiyosn ilk bölümde her alandan çözecksn ikinci bölümde sadece türkçeden sınava tabi tutulacksın durum böyle cnm

Back