Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman canım sakın ihmal etme kontrolleri,ilaçlarını...mrb yeni gelen arkadaşlar h.g cümleten opuyorumnanaktan on 41 ben tıp fakültesine gttm cnm.doktorla uzun bi konuşma yaptık sabırla dinledi beni. tüm sorunlarımı anlattım baş ağrısınıda tab bna bi antidepresan birde nörölojik etkisi olan bi ilaç yazdı baş ağrısı için 3 güne kadar etkilyi bana telle bildir dedi telini faln verdi.birde bana kendini tanımlayn bi yazı 1 ay sonra kontrolde getir dedi.ilaçları aldım hemen kullandm çabuk etki eetti.yanlız başağrım tammaen geçmedi sadece başımın hafiflediğini hissettim ağır bi yük kalkmış gibi.anladımki geri kalan başağrısıda sinüzitten .hemen k.k.b den doktorn verdiği aferin antibiotk ve laerji ilacınıda ladım burnumada sprey şu an hiç bi sorunum yok
aaha on41 de burda hımmsanatta burda da bizim topic e uğramıo artık
klava:
bekarlar burda...
aman canım sakın ihmal etme kontrolleri,ilaçlarını...lmaz: sağlık gitti mi geri ggelmiyo..
:kedi: kızzz sen ne arıyosun asıl.. valla arada bakıyorum.:Saruboceq: .şekerkıza sor :kedi:
terem canım ben her gün uğruyorum diğer topic e ama sessiz kalıyorum bişy yazmıyorum ama hemen gelirim merak etme cnmopuyorumnanaktan
basıldın bundan sonra ağzından çıkıcak her söz aleyhine delil olarak kullanılacaktırklava:kendine yandaş arama
napıosun sen bakiim kimle kaynatıon
ewet hangi taşı kaldırsan biz çıkarızzdelikafadulden