Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

aslında annem boşnak değil ama ben kumral yeşil gözlü beyaz tenliyim yani baba tarafına benziyorum

balıkesirliyim ben canım.boşnakça malesef ki bilmiyorum babam da konuşamıyor ama anlıyor.babaannem ben küçükken vefat etmiş o yüzden ona yetişemedim yetişseydim ondan öğrenirdim ama nasip değilmiş

olsun canım aa ne güzel balıkesirde boşnaklar..bandırma,erdek,erdek-ocaklarda
aşkımda geçen yıl bu zamanlar balıkesirde askerdii:asigim:

evet çoğu benm gibi başka topiğe kaçtı :dance:

gzll topicmiş ya:D

neden evlenmedime gelince : hepp tamm evlencemm derkenn başkasıı çıktı karşımaa onaa aşık oldum hoşlandım vs.. aklımdaa birisii varkende evlenmek istemedimmm .. en son evlenmek istedimdede ailemm istemedi ... 3 kere girişimde bulundum bizimkiler veto etti:D ondan sonrasıdaa zatenn boştuu ... onlar istedii bn istemedimm .. ve bölece evde kaldım:D su an bi ilişkim varr ama insan büyüdükçe evlilikten soğuyoo.. su ann düşünmüorumm .. ayrı eve çıkmak istiorumm kız arkadaşlarımlaa hayatımıı yaşamak istiorum ne evliliği:D

gzll topicmiş ya:D

neden evlenmedime gelince : hepp tamm evlencemm derkenn başkasıı çıktı karşımaa onaa aşık oldum hoşlandım vs.. aklımdaa birisii varkende evlenmek istemedimmm .. en son evlenmek istedimdede ailemm istemedi ... 3 kere girişimde bulundum bizimkiler veto etti:D ondan sonrasıdaa zatenn boştuu ... onlar istedii bn istemedimm .. ve bölece evde kaldım:D su an bi ilişkim varr ama insan büyüdükçe evlilikten soğuyoo.. su ann düşünmüorumm .. ayrı eve çıkmak istiorumm kız arkadaşlarımlaa hayatımıı yaşamak istiorum ne evliliği:D

wayy aykırı gençlikkk:lepi:delikafadulden

diğer topicte de söylemiştim olsun bidaha söyleyelim iyiyim tatlım sen nasılsın?hihoyyyt

Back