Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

speedy im bizde de sadece annem biliyo sayılır.. babamda resmlerimizi yakaladı delikafadulden..korkumdan ona da söyleyivermiştim yakında isteyeme gelicekler diye.. 5 oldu diyeli .:lepi: babam hiç açmıyo konuyu.. bakalm..şimdilerde alıştırmasını yapıyorum odamda..bu aralar söylicem gelicekler diye.. bi 5 ay daha geçmesinde dermiş kaydirigubbakcemile3

cnm bunun için güçlü olmak gerek dimdik olmak gerek
ben en son ne zaman güçlüydüm hatırlamıorum psikolojik tedavide aldım hep yarım kaldı mutlu olamıorum bi türlü bişeyler eksik

speedy im bizde de sadece annem biliyo sayılır.. babamda resmlerimizi yakaladı delikafadulden..korkumdan ona da söyleyivermiştim yakında isteyeme gelicekler diye.. 5 oldu diyeli .:lepi: babam hiç açmıyo konuyu.. bakalm..şimdilerde alıştırmasını yapıyorum odamda..bu aralar söylicem gelicekler diye.. bi 5 ay daha geçmesinde dermiş kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ay alemsin be canım vallahi =) 5 ay heee eee bence bir an önce söyle ama şubatta gelcekler deme sen ne zaman istersen falan de adamcağızakaydirigubbakcemile3
bizimki de tutturmş ben gümüş alyans takcam diye fena uyuz oldum:mymeka:

fazla söze gerek yok canım
hayat insana fazla şans vermez ya sen verdiği şansları en güzel şekilde kullanacaksın
yada her defasında yerden yere vurmasına izin vereceksin sanırım şimdilik diğerini tercih ediyorsun

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ay alemsin be canım vallahi =) 5 ay heee eee bence bir an önce söyle ama şubatta gelcekler deme sen ne zaman istersen falan de adamcağızakaydirigubbakcemile3
bizimki de tutturmş ben gümüş alyans takcam diye fena uyuz oldum:mymeka:
canım zaten babam biraz didikler. araştırır..şubata kadr anca araştırır diye şimdiden söyliyim diyorm.bakalm napıcaz :1ninca:
senin ki yine gümüş diyo kız..bizim ki bana gerek yok diye.. zaten bi öğrenmiş"gerek yok" lafını..ona gerek yok buna gerek yok..tepem attı bi gün :mymeka: eeeh ne bu böyle dedim hevessiz özentisiz.. bari benm hevesimi kırma dedim..o günden beri sesi çıkmıyo .söz nişan yapmadan aile arası nikah kıyalım desem uça uça evet der.

geliyoruzz kaydirigubbakcemile4

canım zaten babam biraz didikler. araştırır..şubata kadr anca araştırır diye şimdiden söyliyim diyorm.bakalm napıcaz :1ninca:
senin ki yine gümüş diyo kız..bizim ki bana gerek yok diye.. zaten bi öğrenmiş"gerek yok" lafını..ona gerek yok buna gerek yok..tepem attı bi gün :mymeka: eeeh ne bu böyle dedim hevessiz özentisiz.. bari benm hevesimi kırma dedim..o günden beri sesi çıkmıyo .söz nişan yapmadan aile arası nikah kıyalım desem uça uça evet der.

çok şükür ozaman canım yine bişeylerle uğraşıyor
yok işte öyle bi yüzük yaptırcam ki kimse anlamıycak falan diye
bizimkiler napcak bilmiyorumheee bu arada bende evlenme teklifi falan aalmadım kader arkadaşım kaydirigubbakcemile2
[/B]

derus senin gibi aşık olayı isterdim umarım aşık olurum bi gün ve aşık olduğum kişi ilk ve son olur

slm arkadaşlar geldim herkese mrb doktora da gittim

slm sekerkız nasılsın neyin varmış.ben de daha önce başağrısından doktora gitmiştim doktor psikolojik dedi ama migrene çevirebilir demişti de hap kullandım çok şükür atlattım şimdi çok seyrek oluyor.yanlış hatırlamıyorsam sende de baş ağrısı vardı

sanat cnm link atmştm ya sorunlarım orda yazmıştm baş ağrısıda cabası doktor 2 çeşit hap verdi bbiri antidepresan biride nörolojik etkili bi hap ağrıkesiici ikiside aldığım anda çok güzel etki etti çok memnun kaldım .fakat gözlerimmde yanma başımda hafif bi ağrı yine devam etti anladımki oda sinüzitten dolayı hemen burun spreyi aferin sinüs ve antibiyotik ve alerji ilacımıda aldım şu an çok iyiyim sadece gözlerimde yanmam var oda alerjiden sanırım

Back