Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikoloji bölümüne yazdım okumak isterseniz
speedy im bizde de sadece annem biliyo sayılır.. babamda resmlerimizi yakaladı delikafadulden..korkumdan ona da söyleyivermiştim yakında isteyeme gelicekler diye.. 5 oldu diyeli .:lepi: babam hiç açmıyo konuyu.. bakalm..şimdilerde alıştırmasını yapıyorum odamda..bu aralar söylicem gelicekler diye.. bi 5 ay daha geçmesinde dermiş kaydirigubbakcemile3
canım zaten babam biraz didikler. araştırır..şubata kadr anca araştırır diye şimdiden söyliyim diyorm.bakalm napıcaz :1ninca:
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ay alemsin be canım vallahi =) 5 ay heee eee bence bir an önce söyle ama şubatta gelcekler deme sen ne zaman istersen falan de adamcağızakaydirigubbakcemile3
bizimki de tutturmş ben gümüş alyans takcam diye fena uyuz oldum:mymeka:
geliyoruzzhttp://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/316218-a351k305m.html
kıslar bi okuyup yorumlarsanız sevinirim
canım zaten babam biraz didikler. araştırır..şubata kadr anca araştırır diye şimdiden söyliyim diyorm.bakalm napıcaz :1ninca:
senin ki yine gümüş diyo kız..bizim ki bana gerek yok diye.. zaten bi öğrenmiş"gerek yok" lafını..ona gerek yok buna gerek yok..tepem attı bi gün :mymeka: eeeh ne bu böyle dedim hevessiz özentisiz.. bari benm hevesimi kırma dedim..o günden beri sesi çıkmıyo .söz nişan yapmadan aile arası nikah kıyalım desem uça uça evet der.
fazla söze gerek yok canım
hayat insana fazla şans vermez ya sen verdiği şansları en güzel şekilde kullanacaksın
yada her defasında yerden yere vurmasına izin vereceksin sanırım şimdilik diğerini tercih ediyorsun
çok güzel söyledin cnm benim