Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

değşiklk falan yokmu evlendirelim topikten artık:dance:ilk ben evlensem diyomşm:dance:

evet sıkntıdan oluyo genelde üzücü durumlar ağırlaştırıyo ben yorulunca ders çalışınca bile ağrıyo

gonza aşkolsun hani taliplerim yoksa çirkinmiyim :çok üzgünüm::dance:

kendini arada dinlendir cnm.. hergün 1 saat en az yarım saat çıkıp hava almak gerekiyomuş..ben bazen günlerce çıkmıyorm :s sonra böyle oluyoruz işte

canım tahminen şubatın ilk haftası ailesi gelecek tanışmaya..söz olacak ama bizim ki hala teklif etmedi.. ondan gün sayıyorum :roflol:

şimdi anladım hadi hayırlısı
bizde bugün konuştuk bakalım nolcak ona kalsa ocakta söz diyor
ama ailemin haberi bile yok annem belki tanışcak Allah hayırlısını nasip etsin

kıslar ne kadar güzsel böle güzel şeyler duyunca çok mutlu oluorum beni başıma böle giderse gelmicek imreniorum sizlere allah bi ömür boyu mutluluk versin sizlere

kıslar ne kadar güzsel böle güzel şeyler duyunca çok mutlu oluorum beni başıma böle giderse gelmicek imreniorum sizlere allah bi ömür boyu mutluluk versin sizlere

canım bende öyleydim inan ne zaman geleceği yada ne olacağı hiç belli olmuyor
sadece dua et her zaman hayırlısını dile Allah karşına hayırlı olanı çıkarsın
ben evleneceğim dediğim adamdan nişandan 2 ay önce ayrıldım
evlenicem dediklerine evlenemeyebiliyor insan yada tam tersi bile olabiliyorkaydirigubbakcemile4

canım bende öyleydim inan ne zaman geleceği yada ne olacağı hiç belli olmuyor
sadece dua et her zaman hayırlısını dile Allah karşına hayırlı olanı çıkarsın
ben evleneceğim dediğim adamdan nişandan 2 ay önce ayrıldım
evlenicem dediklerine evlenemeyebiliyor insan yada tam tersi bile olabiliyorkaydirigubbakcemile4

haklısın canm..her zamn hayırlısını diliyorum artık... zaman bi anda herşeyi ,bütün planları alt üst edebiliyor.. umarım hepimiz için iyi olur herşey,Allah gönlümüze göre versinopuyorumnanaktan

on 41 cnm ben dışarı çıkınca hiç bşey yapmaam bile sanırım yorgunluktan yine ağrıo başım bakalım yarın doktora gidecem umarım migren değildir.derus canım sizde çok yakışıyosnz çok iyiniyetli bi çehren var insanların simaları kişiliklerini yansıtan bir ayna gibi bence umarım karşılığını alırsın ve çok mutlu oursun çok samimi bi dilek geçekten hissederek söyledim

güzel dilekelrin için çok teşekkür ederim sekerkız
aslında hepinize çok teşekkür ederim bana abla kardeş oldunuz sizleri çok sveiorumopuyorumnanaktan

şimdi anladım hadi hayırlısı
bizde bugün konuştuk bakalım nolcak ona kalsa ocakta söz diyor
ama ailemin haberi bile yok annem belki tanışcak Allah hayırlısını nasip etsin

bizimkilerde daha tanışmadı.. :roflol: ama haberleri var iki tarafında.. daha bişi yokken kendi kendimize gelin güvey olduk biz zemuszemus

keşke beren saatin hatırla sevgilideki haline benzeseydim:asigim:

şekerkız ım , sende sanırım kafaya çok takanlardansın ,bende öyleyim :uhm: yanlış yapıyoruz işte ama elde olmuyo..inş. büyük bişi değildir,ben ummuyorum ama sen yine sonuçları yaz buraya opuyorumnanaktan

on41 yazarım cnm bende sorun çok psikolji bölümüne yazdım doktora sordum daha cev yok takıntı inanılmaz fobi üst seviyede ne ararsan var :dance: amam çok yıprandım

haklısın canm..her zamn hayırlısını diliyorum artık... zaman bi anda herşeyi ,bütün planları alt üst edebiliyor.. umarım hepimiz için iyi olur herşey,Allah gönlümüze göre versinopuyorumnanaktan

evet canım bende hala Allaha dua ediyrum hayırlı değil ise nolursun verme diyeo

bizimkilerde daha tanışmadı.. :roflol: ama haberleri var iki tarafında.. daha bişi yokken kendi kendimize gelin güvey olduk biz zemuszemus

Allah hayırlı uğurlu etsin canım
bizimkilerin yok annem hariç ama onların var bizden haber bekliyorlar işteopuyorumnanaktan

hayılısını dilerim kıslar sizin için sekerkıs sen diosun bende sorunlar var ohooo ben bi başlasam roman değil film olur oskar ödülü alır zemuszemus

derus cnm benm sorunum kendimle çevresel fazla bişe yok en önemli sorunda o

Back