Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ya salak müşterinin oğlu ikide bir gelip duruyor iğrenç yaratık ya bişiyde diyemiyorum birdaha gelirse kovcam çok moralimi bozuyor tam pislik

ya nasıl anlatılırki dün geldi ben yanlış anlamdım sandım ama katen yapıyor ya birdah gelirse off atarım işyerinde

dont worry be happy UMUDUM,,
ne oldugunu anlamadm ama az cok tahmın ettım.........salla gıtsınnnnnnnnn ya.......dısardan geldm yemegımı yedım...bıras sonra turk kahvesı yapacem kendıme cok cnm cektııı

dont worry be happy UMUDUM,,
ne oldugunu anlamadm ama az cok tahmın ettım.........salla gıtsınnnnnnnnn ya.......dısardan geldm yemegımı yedım...bıras sonra turk kahvesı yapacem kendıme cok cnm cektııı

bende istiyorummm türk kahvesi yaaaa öteki yerde ne güzel içiyordum burda yok öle bişeyyyy benm yerimede iç tamammmmmm mıııı afiyet olsunnnnn

Mermaid benim hakkımda yazdıkların doğru herkes öyle olduğumu söylüyor kaydirigubbakcemile5
Benimde şimdi türk kahvesi istedi yapıp içsem mi acaba CADIARZU

ne yapak cadıııı takılıommm belamdaaa gelmediiii kkda takılıommm doya doyaaa sen neler yapıon okul falan

ya kıslar herkesın nıckının altınfa 'işte ben' deyıp bısıler yazıor.anlastınızmı sız?
bnde turk kahvesı ıcmıyorum burda aslnda ama bugn sabah tezgahta gozume carptı aksm ıcmıstm yerıne koymamaısm kahveyı:)) bende aldm cantama attım :)

kıs o yazı sendede yazıyo kaydirigubbakcemile3
kkda yeni moda herhal :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…