ya kıslar herkesın nıckının altınfa 'işte ben' deyıp bısıler yazıor.anlastınızmı sız?
bnde turk kahvesı ıcmıyorum burda aslnda ama bugn sabah tezgahta gozume carptı aksm ıcmıstm yerıne koymamaısm kahveyı:)) bende aldm cantama attım :)
hıhıhı ne komıgım yaa kendımı gormuyorum,bende bunalr anlastımı dıom..ılahı ben :)) ama bnce olmamıs hos gozukmuo
kızz kelebekk günes carpmısss seni dikkat ettt kendineeee
kov onu umudum ordannn yada de patronaaa ya sapıgı alın yada ben gidiyorum de
hıhıhı ne komıgım yaa kendımı gormuyorum,bende bunalr anlastımı dıom..ılahı ben :)) ama bnce olmamıs hos gozukmuo
Slm kısslllaar geldim sonunda...
Patroncum öğüt verdi 3dmax'i daha ii öğrenmem gerekiyormuş, ama bende çok zorlanıyorum yaa...
Çinganeeemm nasıl öğrencem bu programı bildiğim web siteleri varsa özelden atsana bana...
Pembecim noldu sana, kelebek çok geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon diyip geçmiyelim...
Mermaid pek bi mutlu gördüm senin nan :)))
sizi yanlış bilgilendirmek istemem ama sanırım hangi gün başlıyorsan ertesi hafta o gün bitirmek zorundasın. bide tam 4444 olacak ne eksik ne fazla, cuma hayırlı birgün olduğu için genelde o gün başlarlar diye biliyorum...
Kısım sadece sen okumacaksınki dağıtacaksın, ablam öle yapmıştı...
Hatta annem üniv. sınavlarına girerken okutmuştu bana, nan dershaneye falan gitmeden meslek lisesinden kazandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?