• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ya kıslar herkesın nıckının altınfa 'işte ben' deyıp bısıler yazıor.anlastınızmı sız?
bnde turk kahvesı ıcmıyorum burda aslnda ama bugn sabah tezgahta gozume carptı aksm ıcmıstm yerıne koymamaısm kahveyı:)) bende aldm cantama attım :)

herkeste varcanım o...bende geçen farkettim....bulunduğumuz iller kaldırılmış bu eklenmiş...:kahve:

bu arada napıyonuzzzzzzzz....

ya dün tansiyonum çıktı benim....14/9 oldu akşam....mide bulantısı fln...ölcem sandım:çok üzgünüm: denize gitmiştim ya güneşmi çarptı ne..

ya gene geldi ama patronum var bu sefer aama ben gitmesini istiyorum görmeye dayanamıyorumsenağlama

kızz kelebekk günes carpmısss seni dikkat ettt kendineeee

kov onu umudum ordannn yada de patronaaa ya sapıgı alın yada ben gidiyorum de

kızz kelebekk günes carpmısss seni dikkat ettt kendineeee

kov onu umudum ordannn yada de patronaaa ya sapıgı alın yada ben gidiyorum de

evet yaa öle oldu sanırsam cnm:bbo:

hıhıhı ne komıgım yaa kendımı gormuyorum,bende bunalr anlastımı dıom..ılahı ben :)) ama bnce olmamıs hos gozukmuo

bende sevmedim mermaidimşakkıdı

Slm kısslllaar geldim sonunda...
Patroncum öğüt verdi 3dmax'i daha ii öğrenmem gerekiyormuş, ama bende çok zorlanıyorum yaa...
Çinganeeemm nasıl öğrencem bu programı bildiğim web siteleri varsa özelden atsana bana...
Pembecim noldu sana, kelebek çok geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon diyip geçmiyelim...
Mermaid pek bi mutlu gördüm senin nan :)))

Slm kısslllaar geldim sonunda...
Patroncum öğüt verdi 3dmax'i daha ii öğrenmem gerekiyormuş, ama bende çok zorlanıyorum yaa...
Çinganeeemm nasıl öğrencem bu programı bildiğim web siteleri varsa özelden atsana bana...
Pembecim noldu sana, kelebek çok geçmiş olsun canım aman dikkat et tansiyon diyip geçmiyelim...
Mermaid pek bi mutlu gördüm senin nan :)))

hemi nannn,,,aslında sevdiceemle tartıstm dun pek ıı olmamam gerek:))) yrn tatıle cıkıyorum ya ondandr belkimmmm

cimcimem saol canımm.....

vallahi şu an yüksek değil aslında ama ben bi tuhafım yaa...

biraz yatayım ben canlar...öpüyorum sizi...opuyorumnanaktan

mermaid sordu 4444 duası ile ilgiliii aslında herkese sordu ama kimseden cevap gelmedi soru su ben bu duayı cuma bitttikten sonra baslaması gerektiğini ve bitimide cuma gelmeden bitirmek

sizi yanlış bilgilendirmek istemem ama sanırım hangi gün başlıyorsan ertesi hafta o gün bitirmek zorundasın. bide tam 4444 olacak ne eksik ne fazla, cuma hayırlı birgün olduğu için genelde o gün başlarlar diye biliyorum...

sizi yanlış bilgilendirmek istemem ama sanırım hangi gün başlıyorsan ertesi hafta o gün bitirmek zorundasın. bide tam 4444 olacak ne eksik ne fazla, cuma hayırlı birgün olduğu için genelde o gün başlarlar diye biliyorum...

kısss o nasıl biterrr 1 haftdddaaaa :1shok:

Kısım sadece sen okumacaksınki dağıtacaksın, ablam öle yapmıştı...
Hatta annem üniv. sınavlarına girerken okutmuştu bana, nan dershaneye falan gitmeden meslek lisesinden kazandım :))

Kısım sadece sen okumacaksınki dağıtacaksın, ablam öle yapmıştı...
Hatta annem üniv. sınavlarına girerken okutmuştu bana, nan dershaneye falan gitmeden meslek lisesinden kazandım :))

bizde kardeşime ettik oda cok şükür üniye puanı tuttuda bi de yerlesse hayırlısıylaaa :Saruboceq:

duy mermaiddd 1 hftada bitmesi gerek :bbo:

kızlar fatihamı okuduyordu abdest alınıp 4444 nasılsı geçmiş sayfaları okmuak ne zor geliyor bende yapmak isterim ama çok tembellim çok

kızlar bende şuan şey okuyorum...
Bi aralar konu bi topic açılmıştı belki bilirsiniz 2 rekat namaz kılınıp fatiha okunacaktı tesbihle az kaldı ama regl olduğum için devam edemedim...Bitiricem inşallah...
Lavantacım salatı tefriciyeden bahsediyolar...

Back