Efkarılıyım bu akşam
Bir hasretle savaşan
Dertler sardı bu akşam
Sanki içtikçe artan..
Bir ben gülemiyorum neden bilemiyorum herşey bomboş yalan
Bir sen çekip gittin bilsem severmiydim dostum oldu hüsran..
Ah yaşamıyorum çıkamam bu karanlıktan
Ah deliriyorum ki sebebi yok anlarım aşktan
İster hüzünlen ağla
ister sen de iç böyle
Düşmeden anlamazsın
Yalnızsan sen de söyle…
iŞTE TAM BENLİK BİR ŞARKI.......
offfffffffffffffff
nıe bunalımsınız anlamıorum heee azcık eglencelı konualr acında gulelıl eglenelım kendımzdn gecelım
ittire ittire gidiyor ama sendende her gün bişiyler götürüyor
bende yıkıldım canımbenle nişanlanması gereken adam başkasıyla nişanlı erkeklere güvenilmiyor hel uzaktaysa ne düşündüğünü hiç anlayamıyorsun
Carpe_diem bunun anlamı ne
Alkolik bir adam bir marketin önünden geçerken viskilere bakıp, ahbe şöyle işedik mi viski olsa ne olur sanki diye hayal kurmuş. Bunun üzerine dileği kabul olmuş. Akşam eve gelip karısına hanım iki bardak getir de viski içelim diyince karısı da ne oldu paramı buldun demiş. Adam olanları anlatmış, karısıda görmek için hadi yap ta içelim demiş. Adam gerçekten viski işiyormuş. Gel zaman git zaman adam bir gün yine akşam olmuş evine gelmiş karısına hanım bir bardak getir kafayı çekeceğim demiş. Karısı da bey bugün bensiz mi içeceksin diyince adamda hayır sen bugün şişeden içeceksin demiş.
Öyle oluyor işte arada uzaklık oldğunda keşke olmasa
Seninkisi nişanlandı ben napıyım evlendi çocuğu oldu bu arada adını çok andım galiba 2 gündür devamlı arıyor.:kedi:
Alkolik bir adam bir marketin önünden geçerken viskilere bakıp, ahbe şöyle işedik mi viski olsa ne olur sanki diye hayal kurmuş. Bunun üzerine dileği kabul olmuş. Akşam eve gelip karısına hanım iki bardak getir de viski içelim diyince karısı da ne oldu paramı buldun demiş. Adam olanları anlatmış, karısıda görmek için hadi yap ta içelim demiş. Adam gerçekten viski işiyormuş. Gel zaman git zaman adam bir gün yine akşam olmuş evine gelmiş karısına hanım bir bardak getir kafayı çekeceğim demiş. Karısı da bey bugün bensiz mi içeceksin diyince adamda hayır sen bugün şişeden içeceksin demiş.
hhahahahah allah cezanı vermesın senınn
bende de var bı tane..şimdi temel fadımeyle o ısı yapcak.demıskı fadıme bak ben tüfek olayım sende asker.asker oldurcem dedımmı anlakı o işi yapmk ıstıyom...neyse bı aksm demıskı fadıme asker öldurelummi...nyse temel oldrums tufegınden cıkan mermılerle askeleri kaydirigubbakcemile3 ıs btmıs demıskı fademı kıs doymadım bır daha oldurelımmı asker..fadımede oldurelım demıs bole 3 kere oldurmusler :)) oglu gelmıs kapıyaaa su ıstmk ıcn annesnden gormus bunları,,demıskı bbaaa napıosunz.temelde demıskı ' ne edeyum oğluumm,askerlerr ananınkine karargah kurmuşş, öldürr öldürrr bitmeyiiiii ' :)))))))))
konuştunmu hiç ben hiçbir şekilde haber almıyorum belkide evlenmiştir ama nişanlasından ayrılmasını istiyorum bazen bana dönsün diye yalvarıyorum bazen rabbim affet o kıza yazık olur o zaman neolur unuttur onu bana diyorum bir dakkam bir dakkamı tutmuyor kızlar dışarı çıkcam çok kaynatmayın
atalım acıyı kapten alın size eylenceli şarkı:))sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?