Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Efkarılıyım bu akşam
Bir hasretle savaşan
Dertler sardı bu akşam
Sanki içtikçe artan..

Bir ben gülemiyorum neden bilemiyorum herşey bomboş yalan
Bir sen çekip gittin bilsem severmiydim dostum oldu hüsran..

Ah yaşamıyorum çıkamam bu karanlıktan
Ah deliriyorum ki sebebi yok anlarım aşktan

ıster hüzünlen ağla
ister sen de iç böyle
Düşmeden anlamazsın
Yalnızsan sen de söyle…

iŞTE TAM BENLıK BıR ŞARKI.......

offfffffffffffffff
nıe bunalımsınız anlamıorum heee azcık eglencelı konualr acında gulelıl eglenelım kendımzdn gecelım

Senden çok uzakta bir yerlerdeyim
Bazen sevinç kederlerdeyim
ınan tatlım kandım senin aşkına
Her yağmur yağdığında
Gözlerin hep aklımda
Adını ne zaman ansam
Yağmur yağar buralara
Kısacık bir aşktı bu yaşadığımız
Tatlı bir oyundu oynadığımız
Sence başka ne olabilir bu
Bence üzerimize
Yağan bir yaz yağmuru
Bence üzerimize
Yağan bir yaz yağmuru

bu şarkı benim bizimdi artık benim:)

ne oli cimcimeee ben bişey mi kacırdımmmm CADIARZU

Temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır. Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz "Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin konuşmayacak birisi varsa oda benim" der.Temelden tek bir cevap ben döt verenler ile konuşmam.

gülelim dimi ama

Alkolik bir adam bir marketin önünden geçerken viskilere bakıp, ahbe şöyle işedik mi viski olsa ne olur sanki diye hayal kurmuş. Bunun üzerine dileği kabul olmuş. Akşam eve gelip karısına hanım iki bardak getir de viski içelim diyince karısı da ne oldu paramı buldun demiş. Adam olanları anlatmış, karısıda görmek için hadi yap ta içelim demiş. Adam gerçekten viski işiyormuş. Gel zaman git zaman adam bir gün yine akşam olmuş evine gelmiş karısına hanım bir bardak getir kafayı çekeceğim demiş. Karısı da bey bugün bensiz mi içeceksin diyince adamda hayır sen bugün şişeden içeceksin demiş.

Öyle oluyor işte arada uzaklık oldğunda keşke olmasa
Seninkisi nişanlandı ben napıyım evlendi çocuğu oldu bu arada adını çok andım galiba 2 gündür devamlı arıyor.:kedi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

John sabah kalktığında vakit çok geçtir. Ve acele ile giyinip hemen bir taksiye atlayıp işe gider. Fakat işe geldiğinde patronu onu her zaman geç kaldığı için isten kovar. ışten kovulan John üzgün bir şekilde eve döner. Eve geldiğinde yatak odasında Karısını bir Zenci ile yatarken bulur. Ve kadın artık kendisini sevmediğini, evini ve arabasını aldığını söyleyip John'u evden kovar. ıyice çaresiz kalan John sokaklarda dolaşırken kendini köprüden atıp ölmeyi düşünür. Tam köprüden atlarken bir Noel Baba gelir. Noel Baba niçin ölmek istediğini sorar. John başından geçenleri anlatır.
- Noel Baba “ Şöyle 20 yaşında sarışın bir kadının olsun ister mi sin?
-John “ Elbette”
-Noel Baba “ Şöyle kendi işin, Porche ve muhteşem bir villan olmasını ister mi sin?”
-John tereddütsüz “Tabi elbette isterim.”
-Noel Baba “Ama bir şartım var.”
-John “ Nedir şartın?”
-Noel Baba “ Bir kere yapacağım!!!!” John düşünür, biraz sabredeceğim ve muhteşem şeyler kazanacağım der. Tamam der. John soyunmaya başlar ve bu işi yaparken
-Noel Baba sorar. “ John kaç yaşındansın?”
-John “41”
-Noel Baba “John 41 yaşındasın ama hala Noel Baba'lara inanıyorsun!!!!!”

Öyle oluyor işte arada uzaklık oldğunda keşke olmasa
Seninkisi nişanlandı ben napıyım evlendi çocuğu oldu bu arada adını çok andım galiba 2 gündür devamlı arıyor.:kedi:

konuştunmu hiç ben hiçbir şekilde haber almıyorum belkide evlenmiştir ama nişanlasından ayrılmasını istiyorum bazen bana dönsün diye yalvarıyorum bazen rabbim affet o kıza yazık olur o zaman neolur unuttur onu bana diyorum bir dakkam bir dakkamı tutmuyor kızlar dışarı çıkcam çok kaynatmayın
atalım acıyı kapten alın size eylenceli şarkı:))sositososito

hhahahahah allah cezanı vermesın senınn
bende de var bı tane..şimdi temel fadımeyle o ısı yapcak.demıskı ''fadıme bak ben tüfek olayım sende asker.asker oldurcem dedımmı anlakı o işi yapmk ıstıyom..''.neyse bı aksm demıskı'' fadıme asker öldurelummi.''..nyse temel oldrums tufegınden cıkan mermılerle askeleri kaydirigubbakcemile3 ıs btmıs demıskı fademı kıs doymadım bır daha oldurelımmı asker..fadımede oldurelım demıs bole 3 kere oldurmusler :)) oglu gelmıs kapıyaaa su ıstmk ıcn annesnden gormus bunları,,demıskı bbaaa napıosunz.temelde demıskı ' ne edeyum oğluumm,askerlerr ananınkine karargah kurmuşş, öldürr öldürrr bitmeyiiiii ' :)))))))))

Son düzenleme:
bukadar yetr haaa :jeyyar: sonra +18 diye topiiciği kapatcaklarrr
buarada cimcimeeee sana dediğim cayı denedinmi

:roflol::roflol::roflol:

böle günlerimiz olsunnnn hep :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

2 gündür arıyor ama Ben Kızı olduğu andan itibaren dedim bi daha arama diye
o yüzden açmadım telini bazen kızının resimlerini yolluyor bana İlginç değişik bişey ama Aşkım bitti sadece benim için yaptıkları kızına ismimi vermesi Hala ağlatır ve şaşrtır beni

kızlar benımde deılı gıbı asık oldugum adm benı terkettı ben unı 1 deyken..onun yuzunden panık atak gecırdm 4 ay hasta gezdım ortalıklarda..doktor yuzu tanımazken...hıı noldu benı gecen yıl faceden buldu 3.5 yasında oglu varmıs gorusmk ıstedı ve gorustummm.......ılk ve son olck dedımm ...ve aslnda ne hıssedecegımı merak ettgm ıcın gttm yanına..izmitten benm ıcn geldı buraya..nyse gorustm ve ben hıcbırsye hıssetmedm okdr ıyıydımkıı....karısıyla hıc anlasmaıomus cocuk ıcın ayrılmıosam ayrılmıorm dedı...gozleınde pişmnlıgı okudm okdr guseldıkı o an..emreyı sorup durdu ...tel geldı yanında emredn kalkıp dısarı gttım..geldm masaya..bana dıokı ' o muydu ' ama sorarkenkı yuzunu ıfade etmem ımknasz bende cok rahat bır sekılde evet oydu dedıımm..........velhasıl kelam beddua ettımmı hatırlamıyorum ama asırı canımı yakmıstııı,,,ıo yuzdn suan mutlu deıl....ah almayn kızlar.......sebepsız terkettı benı,,,detaylarına grımyım...annesının buldugu kızla evlendıı,,bn gorustktn soa bunu anladım.. emınımmm.......ama bana annem buldu demedı.komsumnz kardesydı kız dedı (ben ozellıkle kım dıye sormustm) yalan soledııı bana...............hıslerımde hıc yanılmamısım

amaaaaaaaaan nerdn geldk buralara sunu dmk sıtedım kıslr merak etmeyın unutluo...............ama onun yuzndn panık atagn kalıntıları var bende arada bı uzulunca cıkıo

:teselli: cok şükürrr ki Rabbimiz bizi dogru insanlarla karsılastırdıııı ssuanda cok mutluyuz

Son düzenleyen: Moderatör:
askmı oda nedrı yaw..
vallahı hıc bı erkek ıcın olunmez ben ınancımı kaybettım nekadar seversen sev ...
sadece sen acı cekıyon hersey unutulup gıdıyo..hayat devam edıo zaman akıyo ..

hanesiniz paçilerrrr karınlarınızı doyurmadınızzz mı yeter bukadar yemeyin koca göbek olcaksınızzz sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…