Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

corel ya nıye bıtıo cnm eger gerkcktn bısıler varsa uzaktanda yurutursunuzz....hem yaısnızda ufak deıl cok surmedn evlenırsnz bence buldun bırakma uşağııı :)

corel ya nıye bıtıo cnm eger gerkcktn bısıler varsa uzaktanda yurutursunuzz....hem yaısnızda ufak deıl cok surmedn evlenırsnz bence buldun bırakma uşağııı :)

evlilik olur olmaz değil ama bazı nedenlerden dolayı en az 2 yılı bulur.
o yüzden ümitlenip sonra hüsrana uğramak istemiyorum.
bugün küsüm zaten
sürünsün dursun telefonlarını felanda açmıcam.

mermaidddd ben geldim sen yoksun cimcimede bi slm verdi oda yok artık belam geldiiii ama son günüymüş bugun ah cok üzüldümmmm ben ne yaparım onsuz şimdiiiii
yemek yemeye gitti 2 den sonra gelsedeeee sizle beraber olsammm

hadi bakalım bu tpoicden önce kim cıkıcak sanırım özlemmm olucak bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzaktan ilişki de telefonla aşk yaşıyorsun yada hayallerinle
Ama ne mutlu size bu kadar zaman yine de ittire itttire gitmiş.

ama dıkkat ettım hergun bı vukaatınız varr uzmeyn brıbrınız ya

geldm cnm ıslerım cıkıo arada...İrandan mısafrler gelckmıs haftaya onu konusuoduk tam benım gıttgım hafta yaaa..tühh.ıns bıdahakı haftaya kalırlarrr.....

bu kdr uzun sure gıden ılıskıler ıttıre ıttıre gtmezkı cnmm,yanı bı bag var ıse gıdıo ztn .........
ama bır ornek vereyım kuzenım 3 yıllık ılıskısını 2ay evvel bıtrdı daha dogrusu cocuk bıtrıdı...ve ben bırkez daha haklı oldugumu gordum şu konuda;bır erkek herseyı yasayıp gozu doymalıı,,,,aklı dısarda olmamalı herseyı gorup..........kuzenımn erkek arkadası askerdeydı sureklı ıcerdeydı ve hapıs hayatı gıbıydıı bunlr h sonu cıkıp gezemıolardı bıle.....nyseee.cocuk okulu bıtdı subay oldu........eve cıktıı,,,,,,,,,bozdu cocukkkkk detyaalr var.........anlatmıım sımdıı......................yanı aklıma geldı solım dedımm mantık abıdesı ablnzdn bır şifre daha sıze:) ben mııı benım askmm yeterınce doymusss bıkmıs usanmıss okdr yanııı

Benim çıkamıcam kesin (
Şöle duygual parça söleyinde efkarımı öyle dağıtayım barim...
Ben gider bi ara uğrarım yine...

uzaktan ilişki yürümüyorçok zor oluyor

nen var cimcime nere cıkamıcan anlamadım ki CADIARZU
zülfü livaneli nefesin nefesime cok güzel bi parcaaaa mermaiddd sanada tavsiye ederimmmm

uzaktan ilişki biri yarama dokundu :gitme:

mermaid ne etcen iranlıları avrupalılara yönel sen

bu şifre banamıydı anlamadımmmm ii değilimde bugun CADIARZU

yooo ozellıkle sana deıldı kuzucum..nıye ömer yasamamısmı hıc bıse????

kıs bn her ırktan ınsanı merak ederım meraklıyımdrr bugun ıran olur yrn avrupa

Merhaba yarana dokunan benim ama gerçekler
İlişkiye bi ad koymadan olmuyor yıpratıyor insanı yada bana öyle geliyor.

yooo ozellıkle sana deıldı kuzucum..nıye ömer yasamamısmı hıc bıse????

kıs bn her ırktan ınsanı merak ederım meraklıyımdrr bugun ıran olur yrn avrupa

olur olurrr mermaid de söledi sevgi varsa arada oluyorrrr

yasamaz olurmu klava: aklıma geldi yine sinirlendim klava:

bizim var burda ıraklı iranlı koca koca göbekli herifler sırnaşık şey

ayy kıs bana analtıo yedıgı haltları( eskıden analtrdı artık konusunu acmıo) ben hıc bozulmuorum yaaa,ne bılım aferın askm ogrenmıssın herseyı akademısyen kocam olcksn dıom bn ona,,bende ogrencısı benı egıtcek kendı konumuna getırcek hahahahahahha

Benim çıkamıcam kesin (
Şöle duygual parça söleyinde efkarımı öyle dağıtayım barim...
Ben gider bi ara uğrarım yine...
bende çıkamam

ittire ittire gidiyor ama sendende her gün bişiyler götürüyor

vala benimde yarama dokudu : senin hikayen ne

Canım Hayal kurmak istemiyorum artık her kurduğum hayalde yıkıldım malesef şimdi anı yaşıyorum ötesi de yook.
bende yıkıldım canımbenle nişanlanması gereken adam başkasıyla nişanlı erkeklere güvenilmiyor hel uzaktaysa ne düşündüğünü hiç anlayamıyorsun
Carpe_diem bunun anlamı ne

ne biliyim öncesini bile kıskanıyommm klava: bana ait olcak benm ama öncesini de istemiom önemli tabikiii herseyi mazaaallahhh gümbürteye giderizzzz ii derslerrr size :jeyyar:

benm hikayem sevgilim yurtdısında calısıyor mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…