• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Günaydın Kızlar Bugün Nasılsınız Bakalım. Bizlere Özel bi Resim
Sol Baştan sayıyorum kar,cingaane,süpürgelicadı,gülpembe İlerde Böyleyiz.

1242.jpg

kaydirigubbakcemile3 sabah sabah çok komik bunlar yaaa
cnm tam uydurmuşssun valla bende çok uzun değilim kısayım tam bana uymuş

ne yapcan mecburrrr mafoldumben

artık bizde öle avlanırızzz

sitede daha sonraaa erkek güzellik yarısması düzenlenirmiş stipriz falan bence geliştirsinler ilerki zamanlarda yardımcı olcak laelaelaelaelae

Hiç Haberim yok canım
Sende varya ne çakalsın:roflol:
Hemen dalmam lazım Forumlara :D Bu resimde internetten buldum ilk aklıma siz geldiniz neden acaba ??? kaydirigubbakcemile4

osgeldin cadıııımmmm

ay kısllarrr benim bela gelir birazdannn aranızda olmayabilirim :gitme:

kaydirigubbakcemile3 sabah sabah çok komik bunlar yaaa cnm tam uydurmuşssun valla bende çok uzun değilim kısayım tam bana uymuş

Ne ala ozaman Canım tutturabildiysem. İşte Yıllar sonra ben hala KK da bekarlar kulubündeyim gerçi ozaman Kızkuruları kulubu falan diye ismi değişir.:1shok::1shok:

Hiç Haberim yok canım
Sende varya ne çakalsın:roflol:
Hemen dalmam lazım Forumlara :D Bu resimde internetten buldum ilk aklıma siz geldiniz neden acaba ??? kaydirigubbakcemile4

öle bişey yokdaaa eee artıkkkk evlenmesekk yönetimden öle bişey istiyoruzzzz :lepi: duyun bizi site yönetimiiii

gunaydın kıslarr,,,KELEBEK güzel bır gun gecırmıssın ohhh yarasınn dertlerıne şifa getırsın o denizz :)

PEMBE dün fena oldum cıktım ınternetten

CADICIKK günaydın dersler nsl gectınmı yaz okulundan bakıyım :P

CIMICMECIM yaa evet buyuk gun yrn 13:35 de KIBRIS'a yol alıyorum..bu arada benım ucak fobimi de bılıosunuz dımı sızz :gitme: ınsallah kazasız belasız gıderısss...
gunaydın cnm iyi geçiyorda bugun hiç gitmek istemiyorum haftaya pşb son az kaldı
hayırlı yolculuklar şimdiden cnm
Cadı Resmine bak 442. sayfa da.

baktım cnm kaydirigubbakcemile3delikafadulden

öle bişey yokdaaa eee artıkkkk evlenmesekk yönetimden öle bişey istiyoruzzzz :lepi: duyun bizi site yönetimiiii

Eveetttt Hakkımızı istiyoruz ama sen olamazsın az kalmış gelmesine galiba artık gelince bi bomba patlatır.:olmaz:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Eveetttt Hakkımızı istiyoruz ama sen olamazsın az kalmış gelmesine galiba artık gelince bi bomba patlatır.:olmaz:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

az kaldı gelmesinede tekrar gidicek ondan sonraaa bombayı patlatırım opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız
Mermaid hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler canım
saol sınemcım,,nslsn?ya sen cok bole agır baslı hanım hanımcık ve sessız bır kızsın heralde öle gelıo bana yanlısmıyım????

günaydınopuyorumnanaktan
image_51bc_49958670.gif
ya umudum nsl yapıosn bunlarııı cok sugar larrrrrrrrrrrrrrr

gerçekten sevgi saygı cok önemli biri sinirliyken karsı taraf alttan almalı dimi mermaid kaydirigubbakcemile3 hep böle sevgiyle kalalım :1hug: :nazar: sevindimmm seni mutlu görüyorum hep böle ol mantık abidem

cumadan sonra baslanıyormus ve bitişide cuma baslamadan bitirmek gerekmiş
ya kızıımmmm mutlu goruonda sonuca baglanmadıkı kaydirigubbakcemile3 ama naparsam yapıyımm bırakmıcakk benıı,,bu arada ,,bı laf geldı aklıma tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınnn şakkıdı
Günaydın Kızlar Bugün Nasılsınız Bakalım. Bizlere Özel bi Resim
Sol Baştan sayıyorum kar,cingaane,süpürgelicadı,gülpembe İlerde Böyleyiz.
bu ne kıs cımcıme benı bu kategorıye sokmadıgın ıcın tişekkür ederımmmm :P ya kızlar bıse dıycm bole 40 lı 50 li yaşlardakı teyzelerımz felan nete gırıp msn konusuolr ya bana cok garıp gelıo nedense :)))) size??

nerden ogrendın bunu netten mı?

1242.jpg

az kaldı gelmesinede tekrar gidicek ondan sonraaa bombayı patlatırım opuyorumnanaktan
ne tür bı bomba bu kızlar konu dıkkatımı cektı hemen emınım cımcıme de gorunce cekecektır :roflol: :roflol:

Yok Canım artık siz gelince beraber patlatırsınız bombayı
ne biliyim belki de evlenme teklifi eder olamaz mı? laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kuzumm evlenme teklıfı alınca da bıtmıokı işşş,,,,evlenme teklifini almak demek hemen evlenmek demek değil Şekil A Meryem a.s

Yok Canım artık siz gelince beraber patlatırsınız bombayı
ne biliyim belki de evlenme teklifi eder olamaz mı? laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

saol sınemcım,,nslsn?ya sen cok bole agır baslı hanım hanımcık ve sessız bır kızsın heralde öle gelıo bana yanlısmıyım????

ya umudum nsl yapıosn bunlarııı cok sugar larrrrrrrrrrrrrrr

ya kızıımmmm mutlu goruonda sonuca baglanmadıkı kaydirigubbakcemile3 ama naparsam yapıyımm bırakmıcakk benıı,,bu arada ,,bı laf geldı aklıma tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınnn şakkıdı

MERmaid evet canm net üzerinden buldum sen evlen git diye koymadım buraya ismini bunlar kızkuruları

evlilik teklifi aldımmmmm :asigim:

olsunnnn mutlusun o yeterrr tecavüz olayıda yakısmıs bu konu içinn :lepi::jeyyar:

kız çingeneee beni hane evlendircektinnn sennnnnnn

evlilik teklifi aldımmmmm :asigim:

olsunnnn mutlusun o yeterrr tecavüz olayıda yakısmıs bu konu içinn :lepi::jeyyar:

kız çingeneee beni hane evlendircektinnn sennnnnnn

Aman Aldın demekki ama canım sizde çok yavaştan gidiyorsunuz biraz haraket edin ozaman aaaa olmazki. Hem ne tecavüzü beeee kötükedihüso

Back