- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar Bugün Nasılsınız Bakalım. Bizlere Özel bi Resim
Sol Baştan sayıyorum kar,cingaane,süpürgelicadı,gülpembe İlerde Böyleyiz.
![]()
ne yapcan mecburrrr mafoldumben
artık bizde öle avlanırızzz
sitede daha sonraaa erkek güzellik yarısması düzenlenirmiş stipriz falan bence geliştirsinler ilerki zamanlarda yardımcı olcak laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 sabah sabah çok komik bunlar yaaa cnm tam uydurmuşssun valla bende çok uzun değilim kısayım tam bana uymuş
Hiç Haberim yok canım
Sende varya ne çakalsın:roflol:
Hemen dalmam lazım ForumlaraBu resimde internetten buldum ilk aklıma siz geldiniz neden acaba ???
![]()
gunaydın cnm iyi geçiyorda bugun hiç gitmek istemiyorum haftaya pşb son az kaldıgunaydın kıslarr,,,KELEBEK güzel bır gun gecırmıssın ohhh yarasınn dertlerıne şifa getırsın o denizz :)
PEMBE dün fena oldum cıktım ınternetten
CADICIKK günaydın dersler nsl gectınmı yaz okulundan bakıyım
CIMICMECIM yaa evet buyuk gun yrn 13:35 de KIBRIS'a yol alıyorum..bu arada benım ucak fobimi de bılıosunuz dımı sızz :gitme: ınsallah kazasız belasız gıderısss...
Cadı Resmine bak 442. sayfa da.
öle bişey yokdaaa eee artıkkkk evlenmesekk yönetimden öle bişey istiyoruzzzz :lepi: duyun bizi site yönetimiiii
Eveetttt Hakkımızı istiyoruz ama sen olamazsın az kalmış gelmesine galiba artık gelince bi bomba patlatır.lmaz:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
az kaldı gelmesinede tekrar gidicek ondan sonraaa bombayı patlatırım opuyorumnanaktan
saol sınemcım,,nslsn?ya sen cok bole agır baslı hanım hanımcık ve sessız bır kızsın heralde öle gelıo bana yanlısmıyım????Günaydın kızlar nasılsınız
Mermaid hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler canım
ya umudum nsl yapıosn bunlarııı cok sugar larrrrrrrrrrrrrrrgünaydınopuyorumnanaktan
![]()
ya kızıımmmm mutlu goruonda sonuca baglanmadıkı kaydirigubbakcemile3 ama naparsam yapıyımm bırakmıcakk benıı,,bu arada ,,bı laf geldı aklıma tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınnn şakkıdıgerçekten sevgi saygı cok önemli biri sinirliyken karsı taraf alttan almalı dimi mermaid kaydirigubbakcemile3 hep böle sevgiyle kalalım :1hug:sevindimmm seni mutlu görüyorum hep böle ol mantık abidem
cumadan sonra baslanıyormus ve bitişide cuma baslamadan bitirmek gerekmiş
Günaydın Kızlar Bugün Nasılsınız Bakalım. Bizlere Özel bi Resim
Sol Baştan sayıyorum kar,cingaane,süpürgelicadı,gülpembe İlerde Böyleyiz.
bu ne kıs cımcıme benı bu kategorıye sokmadıgın ıcın tişekkür ederımmmmya kızlar bıse dıycm bole 40 lı 50 li yaşlardakı teyzelerımz felan nete gırıp msn konusuolr ya bana cok garıp gelıo nedense :)))) size??
nerden ogrendın bunu netten mı?
![]()
Ne ala ozaman Canım tutturabildiysem. İşte Yıllar sonra ben hala KK da bekarlar kulubündeyim gerçi ozaman Kızkuruları kulubu falan diye ismi değişir.:1shok::1shok:
kaydirigubbakcemile3 evet o zaman kızkurusu oluruz
ne tür bı bomba bu kızlar konu dıkkatımı cektı hemen emınım cımcıme de gorunce cekecektır :roflol: :roflol:az kaldı gelmesinede tekrar gidicek ondan sonraaa bombayı patlatırım opuyorumnanaktan
Yok Canım artık siz gelince beraber patlatırsınız bombayı
ne biliyim belki de evlenme teklifi eder olamaz mı? laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Yok Canım artık siz gelince beraber patlatırsınız bombayı
ne biliyim belki de evlenme teklifi eder olamaz mı? laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
saol sınemcım,,nslsn?ya sen cok bole agır baslı hanım hanımcık ve sessız bır kızsın heralde öle gelıo bana yanlısmıyım????
ya umudum nsl yapıosn bunlarııı cok sugar larrrrrrrrrrrrrrr
ya kızıımmmm mutlu goruonda sonuca baglanmadıkı kaydirigubbakcemile3 ama naparsam yapıyımm bırakmıcakk benıı,,bu arada ,,bı laf geldı aklıma tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınnn şakkıdı
MERmaid evet canm net üzerinden buldum sen evlen git diye koymadım buraya ismini bunlar kızkuruları
Eğer Evlenme Teklifi alır ise bizden 1*0 önde devam edecek ve kabul ederse de zaten en azından evlenmeye 1 adım yaklaşacak sonra yavaş yavaş olur herşey zati
Bi de bakmışız gülpembe yeni evli hatunlar grubunda gamyoncuiremsu:1shok:
MERmaid evet canm net üzerinden buldum sen evlen git diye koymadım buraya ismini bunlar kızkuruları
evlilik teklifi aldımmmmm :asigim:
olsunnnn mutlusun o yeterrr tecavüz olayıda yakısmıs bu konu içinn :lepi::jeyyar:
kız çingeneee beni hane evlendircektinnn sennnnnnn
Saol cnm ama olsun hıc bırnız hıc bırımız olmayalım olee,,ama Msn den konsursakta torunlaırmızla konsuruz dıımı![]()