• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sayılır canım görüşmeler devam ediyor...
Cumartesi artık ailelerde görüşeceği için detaylı konuşulacak bakalım ne olacak...
Hayırlısı diyelim...

anamm kimse kalmamış, ben sayfaları nasıl okuyacam diye düşünürkene kimsecikler yazmamış bile...Bugün ve yarın yoğunum...
Yarın sıkı çalışamda patroncum cumartesi çalıştırmasın beni, malum benimkiynen buluşcam :))

ben kactım geldım gene burdayım sımdılık :sm_cool:

sayılır canım görüşmeler devam ediyor...
Cumartesi artık ailelerde görüşeceği için detaylı konuşulacak bakalım ne olacak...
Hayırlısı diyelim...

ne yapcaksınız cimcimeee hafta sonuu delikafadulden:delphin: hayırlısı olsun artık pazartesi güzel haberlerini beklioz

bende burdayım belam arada bi gidip gelioooo

kıslar merhaba merhabaaaa merhabaaa,ya gecmısı okuyamadım kıslar usendımmm yaaaaa::)))))bugn pek gıremedım nasılsınz bakeemmmm.yrn cuma yaşasııınnnnnnnn

selaaaammmm..benimki gayet iyiydi...ark.la denize gittik...yüzdük,güneşlendik.....akşam 8de geldik eve....duştan bi çıktım yağmur başladı:bbo: bu kadar olur yanii...iyiki biz denizdeyken yağmadı....gerçi yağsada güzel olurdu....sositososito

sizde ne var ne yok kızlarr...

günaydınnnn kıslarrr hayırlı cumalarrr diliyorum bu mubarek günde tüm dualarınız kabul olsun AMıN oh hafta sonu da geldiiiii Şeniz

günaydın kızlaar herkese hayırlı cumalar...
ışler yoğun malum aysonu, bugün pek sık uğrayamayacağım, mermaid senin içinde büyük gün bee :))

gunaydın kıslarr,,,KELEBEK güzel bır gun gecırmıssın ohhh yarasınn dertlerıne şifa getırsın o denizz :)

PEMBE dün fena oldum cıktım ınternetten

CADICIKK günaydın dersler nsl gectınmı yaz okulundan bakıyım :P

CIMICMECIM yaa evet buyuk gun yrn 13:35 de KIBRIS'a yol alıyorum..bu arada benım ucak fobimi de bılıosunuz dımı sızz :gitme: ınsallah kazasız belasız gıderısss...

evet evet o kısmı atlamamalıyım pembe HERKESE HAYIRLI CUMALR BUGN HEPINIZE DUA etcem kızanlarrr........................................Allah hepımızn gonlune gore versın sıkıntılarımızı alsın muratlarımızı versın ınsssssss

gunaydın kıslarr,,,KELEBEK güzel bır gun gecırmıssın ohhh yarasınn dertlerıne şifa getırsın o denizz :)

PEMBE dün fena oldum cıktım ınternetten

CADICIKK günaydın dersler nsl gectınmı yaz okulundan bakıyım :P

CIMICMECIM yaa evet buyuk gun yrn 13:35 de KIBRIS'a yol alıyorum..bu arada benım ucak fobimi de bılıosunuz dımı sızz :gitme: ınsallah kazasız belasız gıderısss...

hayırlı yolculuklarrrr

canımcım güzelce dinlen ohhh de söleeee gez eglen kafanı dagıt

kazasız belasız Allah'a emanet ol:1hug:

Pembiş benim uşak dün aksam geldı MSN.... sırnaşmalardaaa,,,sora bende yelkenlerı suya indirince havaya girdi.....Az değil bunlar heeeeeeeeeee

Back