- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
KK ( Kız Kuruları)
EKK ( Evde Kalmış Kızlar)
kaydirigubbakcemile3
belli olmaz bi bakmışız evlenmişiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KK ( Kız Kuruları)
EKK ( Evde Kalmış Kızlar)
Aman Aldın demekki ama canım sizde çok yavaştan gidiyorsunuz biraz haraket edin ozaman aaaa olmazki. Hem ne tecavüzü beeee kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3
belli olmaz bi bakmışız evlenmişiz
kuzum dıosun ya yavastan gıdıosuzn dıye bırazck action olsn diye tecavuz necavuz :)
oo süpürgelicadı hadi bakalım bize süpriz yap belki bende yaparımmopuyorumnanaktanzemuszemus
gunaydın hg cnm hayırlı cumalargünaydın kk fıstıkları nasılsınız bakalımm ??mermaid gülpembe çingaane umudum corel süpürgelicadı corel sinem pırlanta başka kimm kaldı bendenizim tatilde heee cimcimecikk var bideeee hepinize hayırlı cumalarrrr kızlarrr gününüz muhteşem olsun hayırlara vesile olsun inş....
kızlar akşam annem tarıkla konuşmalarımızı duymuşş bana diyor ki lavanta kızım senden bişicik olmaz daha telefonda konuşmayı bilmiyosun deyooomafoldumbenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:bbo:
inş cnm amin seneye kışa olur anca
Sizlerden Yana umutluyum canlarım büyük ihtimalle siz kışa falan sözlü Nişanlı girersiniz ama kendimden yana umudurm yok
Gerçi büyükte konuşamam bugüne bugün 6 günlük sevgilim var :roflol::roflol:
inş cnmoo süpürgelicadı hadi bakalım bize süpriz yap belki bende yaparımmopuyorumnanaktanzemuszemus
cnm biz ciddiyetten konuşuyoruz bilee dün kaçırcam seni falan diyo yani inandığımdan değilde demekki ciddi düşünüyor bizde yakında bişeyler yaparız inş...çünkü ısındım ona çokk sizin aranız nasıll
cnm biz ciddiyetten konuşuyoruz bilee dün kaçırcam seni falan diyo yani inandığımdan değilde demekki ciddi düşünüyor bizde yakında bişeyler yaparız inş...çünkü ısındım ona çokk sizin aranız nasıll
inş cnm amin seneye kışa olur anca
belli olmaz cnm sollarsın belki bizi
topicin ninesi benim
benim ufukta evlilikin e si yok :)
kızlar benn tarıkla tam 20. gün olmuş konuşalı ama o beni daha önceden görmüş ben 20 gündür tanıyorum çok yeni bizimde ve tartışıyoruz sinir oluyoruz ama konuşmaya devam ediyoruz bende anlamış değilimm..