- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bendede e c a bu haflarden hiçbiri yok
allahtan umut kesilmez elbet birgün olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede e c a bu haflarden hiçbiri yok
valla ben sevgilimden dün itirafı aldım
seni çok seviyorum bi tanem dedi.
kalbim duruyodu az daha ..
çingene ben aşk var
ciddiyet var
evlilik yok :)
e c a :))))))))) beyaz esya markası olmus buda...vay be kızlarımz ne de yaratıcılar,,ask evlılık adına ne kdrda yaratıcı olabılıolr..kk kızkurusu felan züpersiniz......................Corel cım hadı hayırlısı ıns senınde sonu gelır ılıskının(mutlu son yane)
çıngane adını kaynana olarak duzelt lütfen anne gıbı konustun he :)))))))
Bizler teknolojiye çalışıyoruz ya baksanıza her lafımızdan bişeyler ürüyor biz olmasak napar Japonlarımız.
çinganecimm hadi hayırlısı baksana sizin tanışmaız geçmişe dayanıyor sen 21 yaşındaydın demi karıştırmıyorumm....
tatlım sız japonya'ya gidin. Yada burda bir firmanın reklam bölumunde calısın. Ürettiğiniz fıkrıelrden dolayı patronlar sızı el üstünde tutar..Bu arada bizde sırkete pazarlamaya eleman aldık,makına muhendsı....bır tane daha alınacakk.........Bu krızde bızlerı kurtarck en ıyı sey satıstır.......hayrlısı olsun dıorum..onları satısı cok yapsn işler yogunlassnda bnde yanıma bır arkadas alayım ya..
pembe nerdesın sennnklava:
evlilik yok kızlar olmıcakta
3 ay sonrada biticek bu ilişki.
değer mi derseniz .
sonradan acı çekecek olsamda onunla geçirdiğim her saniye için değer.
haydaaaaaa noldu be canım şimdi
Olucak Belki de ümitsiz olma.
ben dönicem istanbula kuzum.
devam ettiremem uzaktan.
biraz zaman alsada unuturuz ikimizde.
şu gün şeysini bende yapim ya
evet olur geçen bu zamanlar evliliklik hayalleri içindeydim hepsi vardı ama nasip değilmiş
allahtan umut kesilmez elbet birgün olur![]()
sırnaşık şey
inş dediğin gibi olurçinganecimm hadi hayırlısı baksana sizin tanışmaız geçmişe dayanıyor sen 21 yaşındaydın demi karıştırmıyorumm....
corelcim aşk ummadık anda geldiğine göree evlilikte aynı o şekilde sinsi sinsi gelir..=)
bu arada evlenemeyeceğim topiğini terkettik artık herkesin bir umudu varr..bekarlara geçtik daha sonra sözlenenler nişanlalanlar veee yeni evliler diyee sıraylaa çıkıcaz inş..hamişler snrda çoçuğu olanlar diyee gezcez durcazzzz
peki çingaecimm bişeyler hjissetmeye başladın mı kalpte durumlar nasıll
yahu cimcimeve sinem geç kaldı nerde bunlarrklava:
evet olur geçen bu zamanlar evliliklik hayalleri içindeydim hepsi vardı ama nasip değilmiş