• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

valla ben sevgilimden dün itirafı aldım
seni çok seviyorum bi tanem dedi.
kalbim duruyodu az daha ..
çingene ben aşk var
ciddiyet var
evlilik yok :)

Hımm anacım seninki de umutsz vaka seni seviyor ama nerede sevgi ile bitmiyor yavrum olmaz öyle:olmaz:
benden çok iyi kaynana olur heeeelaelaelaelaelae

e c a :))))))))) beyaz esya markası olmus buda...vay be kızlarımz ne de yaratıcılar,,ask evlılık adına ne kdrda yaratıcı olabılıolr..kk kızkurusu felan züpersiniz......................Corel cım hadı hayırlısı ıns senınde sonu gelır ılıskının(mutlu son yane)

e c a :))))))))) beyaz esya markası olmus buda...vay be kızlarımz ne de yaratıcılar,,ask evlılık adına ne kdrda yaratıcı olabılıolr..kk kızkurusu felan züpersiniz......................Corel cım hadı hayırlısı ıns senınde sonu gelır ılıskının(mutlu son yane)

Bizler teknolojiye çalışıyoruz ya baksanıza her lafımızdan bişeyler ürüyor biz olmasak napar Japonlarımız.

çinganecimm hadi hayırlısı baksana sizin tanışmaız geçmişe dayanıyor sen 21 yaşındaydın demi karıştırmıyorumm....

corelcim aşk ummadık anda geldiğine göree evlilikte aynı o şekilde sinsi sinsi gelir..=)
bu arada evlenemeyeceğim topiğini terkettik artık herkesin bir umudu varr..bekarlara geçtik daha sonra sözlenenler nişanlalanlar veee yeni evliler diyee sıraylaa çıkıcaz inş..hamişler snrda çoçuğu olanlar diyee gezcez durcazzzz

çıngane adını kaynana olarak duzelt lütfen anne gıbı konustun he :)))))))

kaydirigubbakcemile5
Bak kızım öyle hemen kanma tamam mı seviyorum der kandırır seni daha gençsin güzelsin ben bulurum sana kocasositososito
Sonra sakın terli terli su iç mermaid tamam annecim hasta olursun
Işıklardan geçerken önce sağa sonra sola bak dikkat et
Koşma Yorulma Tamam mı Kızım Aferim sana.:utangac::utangac::kızgın:

Bizler teknolojiye çalışıyoruz ya baksanıza her lafımızdan bişeyler ürüyor biz olmasak napar Japonlarımız.

tatlım sız japonya'ya gidin. Yada burda bir firmanın reklam bölumunde calısın. Ürettiğiniz fıkrıelrden dolayı patronlar sızı el üstünde tutar..Bu arada bizde sırkete pazarlamaya eleman aldık,makına muhendsı....bır tane daha alınacakk.........Bu krızde bızlerı kurtarck en ıyı sey satıstır.......hayrlısı olsun dıorum..onları satısı cok yapsn işler yogunlassnda bnde yanıma bır arkadas alayım ya..

pembe nerdesın sennn :oklava:

çinganecimm hadi hayırlısı baksana sizin tanışmaız geçmişe dayanıyor sen 21 yaşındaydın demi karıştırmıyorumm....

Evet Canım tamı tamına 21 yaşımdayım. 5 yıl önceki lisedeki resimlerim var Onda. ananemin yanında oturduğu içinde devamlı görüyormuş beni ama ben görmedim şimdi de At gözlüüğmü çıkardımyerimseniben

tatlım sız japonya'ya gidin. Yada burda bir firmanın reklam bölumunde calısın. Ürettiğiniz fıkrıelrden dolayı patronlar sızı el üstünde tutar..Bu arada bizde sırkete pazarlamaya eleman aldık,makına muhendsı....bır tane daha alınacakk.........Bu krızde bızlerı kurtarck en ıyı sey satıstır.......hayrlısı olsun dıorum..onları satısı cok yapsn işler yogunlassnda bnde yanıma bır arkadas alayım ya..

pembe nerdesın sennn :oklava:

Bizler harcanıyoruz burda bu beyin bu kafa ne işim var Anlamıyorum git japonyaya paraya para deme gani de.delikafadulden

evlilik yok kızlar olmıcakta
3 ay sonrada biticek bu ilişki.
değer mi derseniz .
sonradan acı çekecek olsamda onunla geçirdiğim her saniye için değer.

peki çingaecimm bişeyler hjissetmeye başladın mı kalpte durumlar nasıll

yahu cimcimeve sinem geç kaldı nerde bunlarr:oklava:

banada tarif edin bende yapmak istiyorumm bakalım ne kadar sürcek pek bi umudum yok aslında kendimi kandırıyorumm ..size bişicik itiraf etmek isitiyorumm insanın sevgilisi olmasıı çok güzel bişeyy

ben dönicem istanbula kuzum.
devam ettiremem uzaktan.
biraz zaman alsada unuturuz ikimizde.

şu gün şeysini bende yapim ya

Canım de tabiki de Olmaz devamlı uzakta. Bi yerde biter. bi yerde yorulursunuz.
Yap tabi canım benim Takip edelim senide ama bende günler geçmiyor şimdi sizin fazla olunca göze bile hoş gelir. kaydirigubbakcemile5

allahtan umut kesilmez elbet birgün olur :D :Dsırnaşık şey
evet olur geçen bu zamanlar evliliklik hayalleri içindeydim hepsi vardı ama nasip değilmiş

corelcim aşk ummadık anda geldiğine göree evlilikte aynı o şekilde sinsi sinsi gelir..=)
bu arada evlenemeyeceğim topiğini terkettik artık herkesin bir umudu varr..bekarlara geçtik daha sonra sözlenenler nişanlalanlar veee yeni evliler diyee sıraylaa çıkıcaz inş..hamişler snrda çoçuğu olanlar diyee gezcez durcazzzz
inş dediğin gibi olur

Back