Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembiş benim uşak dün aksam geldı MSN.... sırnaşmalardaaa,,,sora bende yelkenlerı suya indirince havaya girdi.....Az değil bunlar heeeeeeeeeee
günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Mermaıd ıyı yolculuklar cnm sag salım gıder gelırsınız ınsallah :Saruboceq:
bukaaa mı oldu:jeyyar:
Kilo mu temam almamaya çalışcam orda dıkkat etcem bol bol yüzücem birde yürüyüşe cıkarım akşamları,gezemkten fırsat bulursam tabi:))))resım cekıncem bol bol gosterırım sıze..bırde bu pzar dugunuzm vr...Yaaa kızlar Kıbrıs ın düğünleri bı harıka oluyo ya...Testi ıle oyun yapılıo belkı bılırsınız,,testı ıle cıftler dans edıo,o arada dj anons yapıo çiftleri,nyse en son gelın damat yapıo o dansı testı ıle ve testıyı yere atıp kırıolr ıcınden seker para cıkoltaa cıkıo ve anında cocuklar onları alıo felan cok değişik...e tabıı bırde dugun boyu nerdeyse horon tepılıyo..o yuzden sağlam bir saç modelı yaptrmam gerek,topuz gıbı
yok be konustukk daa ,yıne de benı dedıgım gıbı olcakkk dıo Çok üzgünüm çoook
dediğim dedik çaldıgım düdük,ama Meryem pes etmezyan yana gelınce genelde ıstekelrıme evet dedırtmeyı becerıom ama uzaktan beceremıom pek galıba
karadenızlı evet bırde Magosa nın bır cok kısmı karadenızlı ondan ole.....enıstee kendıne baksın , dun damarıma basınca ztn Kıbırslarda keyfime bakacam dedım(farklı bırsye ıma ettım,sırf delı olsun die) oldu da ztnnn,,,,bu lafımı hıc unutamıomus aksmdan berı...dellendihoron olayını anlamadım karadenizlilerin dimi düğün
fazla oynama eniştem kızmasın kaydirigubbakcemile3
günaydınnn ecrinnnnn :1hug:
lülülülülülü pes etme tabidaaaa
eninde sonunda kafa kagıtları bizim olucak
karadenızlı evet bırde Magosa nın bır cok kısmı karadenızlı ondan ole.....enıstee kendıne baksın , dun damarıma basınca ztn Kıbırslarda keyfime bakacam dedım(farklı bırsye ıma ettım,sırf delı olsun die) oldu da ztnnn,,,,bu lafımı hıc unutamıomus aksmdan berı...dellendi
kafa kağıdı cok sorun deıl aslında..Kendısı benım onu bılıom o bana yeter,kafa kağıdını alınca anneme vercem ben kaydirigubbakcemile3
en guseli de ne bılıo musun delı edıp kızdırıp sınırlendırıosun ama bırsye yapamıyor ya,, baskasına yapsan krk kere terkederdı,ama tabı şu yönu var bızde onları bazen ole cekıoruz,yerıne gore taraflar bazen bazı syelerı yutmayı bılecek,,,sevgii varsa tabiii..yoksa nıye yutacaksınkı
cımcıme bızım sana bır sorumuz var,,bılenler varsa tabı dıgerlerıne de,hanı 4444 duası varya pembe dıokı o duaya cuma başlanırmış..ölemi ???
:umursamaz:lülülülülülü:roflol: üstüme bile alınmıyom :dilcikar:
deli nerden buldun bunu kaydirigubbakcemile3
Ah Canım malesef sonumuz böyle KK ile beraber.