• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın hayırlı cumalar kızlar...

Mermaıd ıyı yolculuklar cnm sag salım gıder gelırsınız ınsallah :Saruboceq:

Kilo mu temam almamaya çalışcam orda dıkkat etcem bol bol yüzücem birde yürüyüşe cıkarım akşamları,gezemkten fırsat bulursam tabi:))))resım cekıncem bol bol gosterırım sıze..bırde bu pzar dugunuzm vr...Yaaa kızlar Kıbrıs ın düğünleri bı harıka oluyo ya...Testi ıle oyun yapılıo belkı bılırsınız,,testı ıle cıftler dans edıo,o arada dj anons yapıo çiftleri,nyse en son gelın damat yapıo o dansı testı ıle ve testıyı yere atıp kırıolr ıcınden seker para cıkoltaa cıkıo ve anında cocuklar onları alıo felan cok değişik...e tabıı bırde dugun boyu nerdeyse horon tepılıyo..o yuzden sağlam bir saç modelı yaptrmam gerek,topuz gıbı

Kilo mu temam almamaya çalışcam orda dıkkat etcem bol bol yüzücem birde yürüyüşe cıkarım akşamları,gezemkten fırsat bulursam tabi:))))resım cekıncem bol bol gosterırım sıze..bırde bu pzar dugunuzm vr...Yaaa kızlar Kıbrıs ın düğünleri bı harıka oluyo ya...Testi ıle oyun yapılıo belkı bılırsınız,,testı ıle cıftler dans edıo,o arada dj anons yapıo çiftleri,nyse en son gelın damat yapıo o dansı testı ıle ve testıyı yere atıp kırıolr ıcınden seker para cıkoltaa cıkıo ve anında cocuklar onları alıo felan cok değişik...e tabıı bırde dugun boyu nerdeyse horon tepılıyo..o yuzden sağlam bir saç modelı yaptrmam gerek,topuz gıbı

horon olayını anlamadım karadenizlilerin dimi düğün

fazla oynama eniştem kızmasın kaydirigubbakcemile3

yok be konustukk daa ,yıne de benı dedıgım gıbı olcakkk dıo Çok üzgünüm çoook
dediğim dedik çaldıgım düdük,ama Meryem pes etmez :P yan yana gelınce genelde ıstekelrıme evet dedırtmeyı becerıom ama uzaktan beceremıom pek galıba

günaydınnn ecrinnnnn :1hug:

lülülülülülü pes etme tabidaaaa

eninde sonunda kafa kagıtları bizim olucak

horon olayını anlamadım karadenizlilerin dimi düğün

fazla oynama eniştem kızmasın kaydirigubbakcemile3
karadenızlı evet bırde Magosa nın bır cok kısmı karadenızlı ondan ole.....enıstee kendıne baksın , dun damarıma basınca ztn Kıbırslarda keyfime bakacam dedım(farklı bırsye ıma ettım,sırf delı olsun die) oldu da ztnnn,,,,bu lafımı hıc unutamıomus aksmdan berı...dellendi

günaydınnn ecrinnnnn :1hug:

lülülülülülü pes etme tabidaaaa

eninde sonunda kafa kagıtları bizim olucak

kafa kağıdı cok sorun deıl aslında..Kendısı benım onu bılıom o bana yeter,kafa kağıdını alınca anneme vercem ben kaydirigubbakcemile3

karadenızlı evet bırde Magosa nın bır cok kısmı karadenızlı ondan ole.....enıstee kendıne baksın , dun damarıma basınca ztn Kıbırslarda keyfime bakacam dedım(farklı bırsye ıma ettım,sırf delı olsun die) oldu da ztnnn,,,,bu lafımı hıc unutamıomus aksmdan berı...dellendi

kafa kağıdı cok sorun deıl aslında..Kendısı benım onu bılıom o bana yeter,kafa kağıdını alınca anneme vercem ben kaydirigubbakcemile3

kadınlardan korkulur varyaaa yazık su erkek milletine kaydirigubbakcemile3

hep sen dellencen diye bişey yok o birazda dellensin hakediyolar bazen :dilcikar:

en guseli de ne bılıo musun delı edıp kızdırıp sınırlendırıosun ama bırsye yapamıyor ya,, baskasına yapsan krk kere terkederdı,ama tabı şu yönu var bızde onları bazen ole cekıoruz,yerıne gore taraflar bazen bazı syelerı yutmayı bılecek,,,sevgii varsa tabiii..yoksa nıye yutacaksınkı
cımcıme bızım sana bır sorumuz var,,bılenler varsa tabı dıgerlerıne de,hanı 4444 duası varya pembe dıokı o duaya cuma başlanırmış..ölemi ???

günaydınopuyorumnanaktan
image_51bc_49958670.gif

en guseli de ne bılıo musun delı edıp kızdırıp sınırlendırıosun ama bırsye yapamıyor ya,, baskasına yapsan krk kere terkederdı,ama tabı şu yönu var bızde onları bazen ole cekıoruz,yerıne gore taraflar bazen bazı syelerı yutmayı bılecek,,,sevgii varsa tabiii..yoksa nıye yutacaksınkı
cımcıme bızım sana bır sorumuz var,,bılenler varsa tabı dıgerlerıne de,hanı 4444 duası varya pembe dıokı o duaya cuma başlanırmış..ölemi ???

gerçekten sevgi saygı cok önemli biri sinirliyken karsı taraf alttan almalı dimi mermaid kaydirigubbakcemile3 hep böle sevgiyle kalalım :1hug: :nazar: sevindimmm seni mutlu görüyorum hep böle ol mantık abidem

cumadan sonra baslanıyormus ve bitişide cuma baslamadan bitirmek gerekmiş

Günaydın Kızlar Bugün Nasılsınız Bakalım. Bizlere Özel bi Resim
Sol Baştan sayıyorum kar,cingaane,süpürgelicadı,gülpembe ılerde Böyleyiz.

1242.jpg

:umursamaz:lülülülülülü:delphin::roflol: üstüme bile alınmıyom :dilcikar:

deli nerden buldun bunu kaydirigubbakcemile3

Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir

Ah Canım malesef sonumuz böyle KK ile beraber.

ne yapcan mecburrrr mafoldumben

artık bizde öle avlanırızzz

sitede daha sonraaa erkek güzellik yarısması düzenlenirmiş stipriz falan bence geliştirsinler ilerki zamanlarda yardımcı olcak laelaelaelaelae

Back