• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kelebekmiş her insanın belirli zamanlarda sıkıntısı olur ve bu sıkıntıyı atacak birilerini arar, şahsen seni kırmayı asla istemem benimde sinirli bir anıma denk geldi yazın.. Yoksa hiç sana destek olmak istemezmiyiz Şeniz Bu arada benim yerimede yüz lütfen:))
Nan pembe ne yapışkan şey pardon ne akıllı çocukmuş bee yanından kalkmıyi, dizinin dibinde oturiy :))
Evi düşündükçe sıkıntı basıyo ondan sıkıntılıyım, tüp bebek tedavisi en az 20 gün sürermiş nan adamlar 15 gün daha bizdelermi yane
:1shok:

ben onu oturtcam erkek olsaydım biliyordum nere oturtcagımı :jeyyar: ama yokkkiiii
olsun kıs cimcime sevaptır kalsınlar

kıs pembe yoksa kızmı bu patronun yeğeni....
Canım sevap kısmını düşününce kalsınlar diyorumda rahatlık dinlenme kısmını düşününce tam tersi oluyo...

hemde nasılllll ya öğretmenlik parası alcam dedim maasdan ziyade bana nedese begenirsiniz
onu hesbınımı yapıonnn

okullar acılana kadar kalcagımı kim sölediiiii:dilcikar:

Nebiliyim canım bi anda ilk kurtuluş okul geldi
Yada ona birini ayarla iki seçeneğin var kurtuluş için

kıs pembe yoksa kızmı bu patronun yeğeni....
Canım sevap kısmını düşününce kalsınlar diyorumda rahatlık dinlenme kısmını düşününce tam tersi oluyo...

Nebiliyim canım bi anda ilk kurtuluş okul geldi
Yada ona birini ayarla iki seçeneğin var kurtuluş için

evet kıssss liseye baslıcakkkk
tatlım kalsınlar idare et dua etki bian önce tutsun uzun sürenlerde var biliyorsun

ben bu ay sonu yada bitaki ay cıkıcamda burdan
birini nasıl ayarlıcak kız dayısı patronum olur

osgeldin cadım nasılsınnnnn bakalımmmm
eger ben burda olmazsam bilinki belam gelmiştir

kızcaazın öğrenmesi gerekenler vardır belkim...
Gelsin cimcime ablası öğretsin ona, biz görmüş geçirmiş insanız...:jeyyar:
Çok görenmi bilir çok okuyanmı
kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada şimdi aklıma geldi benim şu meşhur Sevgilimin işi Organizasyon yani evlilik üzerine falan tam benlik. :D işyerine gittiğimde kafayı yiyorum Referans resimleri falan var yuh diyorum bunları sen mi yaptın.

pembecim alıştır onu kkya beraber çıkmazsınız daha :))

kızcaazın öğrenmesi gerekenler vardır belkim...
Gelsin cimcime ablası öğretsin ona, biz görmüş geçirmiş insanız...:jeyyar:
Çok görenmi bilir çok okuyanmı
kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada şimdi aklıma geldi benim şu meşhur Sevgilimin işi Organizasyon yani evlilik üzerine falan tam benlik. :D işyerine gittiğimde kafayı yiyorum Referans resimleri falan var yuh diyorum bunları sen mi yaptın.

kıs nette arge ediyorum oflayıf pofluyo bide kkya sokarsam onu artık yedim ayvayııı biraz hava alıcam dedi gitti valaaa ben öğreticem ona bişeylerde işteee yası ufak tutmuyo

ne güzel cingeneya bende bayırlım öle organizasyonlara

üzerinizde yorgunluk var galiba nerdesiniz

anamm kimse kalmamış, ben sayfaları nasıl okuyacam diye düşünürkene kimsecikler yazmamış bile...Bugün ve yarın yoğunum...
Yarın sıkı çalışamda patroncum cumartesi çalıştırmasın beni, malum benimkiynen buluşcam :))

Back