• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

okumam ben ağlamak istemiyorum sevdim ve sevgimi sonuna kadar yaşadım çok ağladım artık gülme zamanım kendime acı çektiremem yazık bana o gülerken ben ağladım hep hatta gurumumu kenara bırakıp defalarca aradım artık güleceğim:)

Okuma Ozaman :olmaz:
Çok güzel ama çokta duygusal hep beraber gülelimm vereliniortakkaydirigubbakcemile5

evet gülelim ben seni unutmaya gücüm yetmedi diye okudum kitap ben öyle umutlu kitaplar okumak isterim erkek sevdiği kıza seneler sonra kavuştu ben kötü sonla biten hikayleri sevmiyorum nedense herşey güzel başladı güzellikle bitsin

Ben kitap okurken kendimi o hayatın içinde gibi hissediyorum bazen otobüste falan öyle dalıyorumki, kendime geldiğimde "neredeyim ben" dicek gibi oluyorum...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl gectı de bakem zemuszemuszemuszemus

Aman Canım işte Gittim tükkana kahve içtik sohbet falan
Sonra Beşiktaşta kaldık 2şer bira içtik :içelim:
11 falandı eve geldim Babam yedi bitirdi beni bu aralar çok sapıttım :olmaz:

kıslarrrr ben geldimm kar eccrin osgeldinizzzz ofyaaa patron yegeniyle ugrasıp duruyom sakın kaynatmayın haaaaa

gulpembem hosbulduk cnm
kım kız patronun yegenı ufak bıseymı neyı ugrastırıo senıı kaydirigubbakcemile

günaydınnnnn kıslarrr nasılsınızzzz güzel bir gün diliyorum hepinizee Şeniz

kelebekciğim aramıza geldiğine sevindim hem ben sana destek msj yazdım ama okumamısssın demek :dilcikar:

canımm ya okudum seninkini....özür dilerim unuttum seni ben yaa..:kedi: teşekkür ederim sanada canımm..

günaydın kızancıklar...
İlk sözüm kelebeğe canımcım sana destek olmaya çalıştık hemde ilk başlarda yazdık yazacağımızı hatta bu topicte bile seninle ilgili muhabbetler oldu...O zaman bizlerde sana küselim bizim yazdıklarımızı önemsemedin o nedenle görmedin diyelim olurmu??
Sabah sabah zati çocuktan bıkmışım bide bu çocuk muhabbetlerini okuyunca iice sinirlerim gerildi...Ya çıldırıcam evde 3 velet zır zır ağlıyolar, akşam güya bana ağda yapacaktık herkes yaptı kaçtı ben yapamadım üstelik halıları hep ağda yapmışlar annemde sinirini benden çıkardı :(( Çıldırıcam kızlar yaa istemiyorum misafir falan kafa dinlemek istiyorum ben yaa... Bide tutturmuşlar cumartesi buluşmaya onlarda gelecekmiş
:kızgın:

cimcime gızz bu topikte evet yazdınız biliyorum ama benim topiğimde çok farklı detaylar vardı....onun için dedim....orayada yazdıysan kesin okumuşumdur....özür dilerim eğer öyleyse ve ben seni atladıysam....

anladım zaten sabah baya sinirli uyanmışsın yaz dök içini rahatla :) ama kelebek gelmeden o yazıyı silsen bende silsem nasıl olur ben o anlarda herşeyden alınırdım

canım yaa datlum benim...ne kadar incesinn....opuyorumnanaktan

malesef okudum hepsini...ben gelemedn silmemişsinizlülülülülülü

canım yaa önemli değil....cimcimede eminim kötüniyetle yazmadı....zaten kötü bişeyde yazmamış....:1hug:

ama evet haklısın...insan ilgilenilsin istiyo....benimkide ondan oldu biraz....diğer arkadaşlar ilgilendi çok ama bu topiktende bekledim işte.....

bu topikten yazan arkadaşlardan özür dilerim....:asigim:

benim konu biraz acayiptide....

buarada sevgili değildik onun altını çiziyim.....o yönde bi adım vardı....neyse iyikide olmadı ama şimdi şükrediyorum.....evli ve hamile kadınla ilişki yaşayandan ne beklersin ki zaten....:dilcikar:

öpüyorum sizi.....denize gitcem ben şimdidelikafadulden

gulpembem hosbulduk cnm
kım kız patronun yegenı ufak bıseymı neyı ugrastırıo senıı kaydirigubbakcemile

Senin bu patronun yeğenine başlıycam ama heee laelaelaelaelae

osbulduk canım ufak değil ya liseye yeni basladı sabah bi oturuyo yanımaaa aksama kadar dibimdeeee tekstil okuckmıs öğreniyormussss

ah ah ben de baslıcam ama nasıl edicem bilmiyimmm

okadar sıkıntılı değil kız hava cimcimeeee hayırdırrrr sıkıntınmı var

önemli değil kelebekkkk:1hug: en güzelini yapmısssınnnn

Tam bir sümüklü böcek gibi yada kene bu ne be okullar açılsada kurtulsannaniknanik

hemde nasılllll ya öğretmenlik parası alcam dedim maasdan ziyade bana nedese begenirsiniz
onu hesbınımı yapıonnn

okullar acılana kadar kalcagımı kim sölediiiii:dilcikar:

Back