Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEvenlerin ayrılması çok acı evet ozaman bana evlenme teklifi etti ama ben ciddiye almadım yani şöyle oldu telde konuşurken söyledi ciddi bişey de değildi bide sevgiden öteydi sevgimiz bizi yıpratıyordu artık. Belki de olmuycaktı böylesi iyi oldu.
bende ıstıhareye nıyetlenıyom ama ruyamda ne gorce heyecandan dıye uyuyamıyom hec bısıde gorremıyom malesefkaydirigubbakcemile3
çinganecimm .önce gusül abdest alıyosun töbe ediyosunn ergenlik çağımdan sonra işlediğim günahları affett yarabbi diye ..2 rekat nafile yani allah rızası için namaz kılıyosun istihare duası var onu okuyosun hiç konuşmadan yatıyorsun ama..şöyle dua ediceksin allahım eğer şu kişi veya şu iş benim için hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak dursun diye duanında ediyorsun konuşmada yatıyosun eğer yeşil beyaz görürsen hayırlı kırmızı siyah görürsen hayırsız hiç bişey göremessen kalbine bakıcaksın eğer çok isityorsan iyi eğer isteğin azalmıssa hayırlı değill..ama 7 defa yapmak gerekliymiş görsende görmesende
corel ne guzel masallah cıdden tuzu bıberı aşırıya kacmadan hep boyle guzel devam edersınız ınsllah..
Ya istihareyi herkes göremez zaten herkesin doğru çıkmaz...
Valla babannem yattı bana kaymak gördü sonuç berbat oldu...
Yatıracaksanız güvendiğiniz birine yatırın, yatırıpta hayırsız örünce bırakmanızı tavsiye ederim. Bazıları yatırıyo hayırsız çıkıyo ama yine devam ediyolar. E yatmanın ne anlamı kaldı o zaman??
Ben şahsen kimseyi istihareye yatırmayı düşünmüyorum, sadece geçen içimden geçirdim hayırlımıdır diye o gece kapının önünde ağaç ve üzerinde buket çiçekler gördüm...İsitharenin etkisinde kalmakta kötü oluyor...
çok güzel dizeler off benim canımda bana yazmıştı şiirlersenağlama