• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kendim içim yattım ama göremedimm bu akşamda düşünüyorumm yatayımm inş.görürüm bişilerrrve bu istihare için başkası yatmıyormuş kendin yatman lazmmış

bende ıstıhareye nıyetlenıyom ama ruyamda ne gorce heyecandan dıye uyuyamıyom hec bısıde gorremıyom malesefkaydirigubbakcemile3

SEvenlerin ayrılması çok acı evet ozaman bana evlenme teklifi etti ama ben ciddiye almadım yani şöyle oldu telde konuşurken söyledi ciddi bişey de değildi bide sevgiden öteydi sevgimiz bizi yıpratıyordu artık. Belki de olmuycaktı böylesi iyi oldu.

HIM ANLADIM HAYIRLISI NASİP DEĞİLMİŞ NASİP OLSAYDI OLURDU RABBİM YAZMAMIŞ SENİN GERÇEK İSMİNMİ CİNGENE:uhm:
ECRİN HOŞGELDİN

Umudum hosbuldum cnm nasılsın a.s.

karcım sende hosgeldın umarım dedıgın gıbı bır gun olur =)

istihareye ben yatmadım ama ablam yattı cıkıyomus dıyolar denemeyı dusunuyorum aslında bende

Siz anlatsanıza yaa nasıl oluyor boşa kürek çekmeyelim ozaman bekleyim o adamı ?

Harbi ya nasıl yatıyorsun ilk kez duydum.

pırlanta hoşgeldinn nasılsınn..sen beni tanıdın mı hayatımm değiştirdim nickmi ist buluşmuştukk

çinganecimm .önce gusül abdest alıyosun töbe ediyosunn ergenlik çağımdan sonra işlediğim günahları affett yarabbi diye ..2 rekat nafile yani allah rızası için namaz kılıyosun istihare duası var onu okuyosun hiç konuşmadan yatıyorsun ama..şöyle dua ediceksin allahım eğer şu kişi veya şu iş benim için hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak dursun diye duanında ediyorsun konuşmada yatıyosun eğer yeşil beyaz görürsen hayırlı kırmızı siyah görürsen hayırsız hiç bişey göremessen kalbine bakıcaksın eğer çok isityorsan iyi eğer isteğin azalmıssa hayırlı değill..ama 7 defa yapmak gerekliymiş görsende görmesende

çinganecimm .önce gusül abdest alıyosun töbe ediyosunn ergenlik çağımdan sonra işlediğim günahları affett yarabbi diye ..2 rekat nafile yani allah rızası için namaz kılıyosun istihare duası var onu okuyosun hiç konuşmadan yatıyorsun ama..şöyle dua ediceksin allahım eğer şu kişi veya şu iş benim için hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak dursun diye duanında ediyorsun konuşmada yatıyosun eğer yeşil beyaz görürsen hayırlı kırmızı siyah görürsen hayırsız hiç bişey göremessen kalbine bakıcaksın eğer çok isityorsan iyi eğer isteğin azalmıssa hayırlı değill..ama 7 defa yapmak gerekliymiş görsende görmesende

Anladım Canım Şimdi denerim bigün ama ben hayatta konuşmadan uyuyamam çünkü yattığımda en az yarım saat yatakta dönerim.

Ya istihareyi herkes göremez zaten herkesin doğru çıkmaz...
Valla babannem yattı bana kaymak gördü sonuç berbat oldu...
Yatıracaksanız güvendiğiniz birine yatırın, yatırıpta hayırsız örünce bırakmanızı tavsiye ederim. Bazıları yatırıyo hayırsız çıkıyo ama yine devam ediyolar. E yatmanın ne anlamı kaldı o zaman??
Ben şahsen kimseyi istihareye yatırmayı düşünmüyorum, sadece geçen içimden geçirdim hayırlımıdır diye o gece kapının önünde ağaç ve üzerinde buket çiçekler gördüm...ısitharenin etkisinde kalmakta kötü oluyor...

Cımcımeye katılıyorum zaten dın adamlarıda bu sekılde fetva verıyor sakın etkısınde kalmayın ılla bole cıktı bole olucak demeyın bu sadece sıze referans olsun sız gene mantıgınızla hareket edın dıyo...

Ya istihareyi herkes göremez zaten herkesin doğru çıkmaz...
Valla babannem yattı bana kaymak gördü sonuç berbat oldu...
Yatıracaksanız güvendiğiniz birine yatırın, yatırıpta hayırsız örünce bırakmanızı tavsiye ederim. Bazıları yatırıyo hayırsız çıkıyo ama yine devam ediyolar. E yatmanın ne anlamı kaldı o zaman??
Ben şahsen kimseyi istihareye yatırmayı düşünmüyorum, sadece geçen içimden geçirdim hayırlımıdır diye o gece kapının önünde ağaç ve üzerinde buket çiçekler gördüm...İsitharenin etkisinde kalmakta kötü oluyor...

ben yatsam ozaman kesin kafayı yer herşeyi ona yorumlarım.

ben denedim bir kere siyah gördüm ama niyetlenmemiştim birşeye aklımdan birsürü şey geçti

'Biliyorum, imkânsız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime...' demişti Murat.

'Çünkü, Yüreğim Seni Çok Sevdi! ..' Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.

'Yüreğim seni çok sevdi

o yürek talan

o yürek yangın yeri

o yürek seni istiyor

bir tek seni...'

Aslı ile Murat’ın ıstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü.

Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği kadar gerçek...

okumam ben ağlamak istemiyorum sevdim ve sevgimi sonuna kadar yaşadım çok ağladım artık gülme zamanım kendime acı çektiremem yazık bana o gülerken ben ağladım hep hatta gurumumu kenara bırakıp defalarca aradım artık güleceğim:)

Back