Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

dımı yanı hadı bakam cek bası halay basını sen sekerım gelsın gerısı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben çekemem çünkü 5 gündür sevgilim var doğal olarakta daha evlenme teklifi falan almadım bu durumda çok zor hiç beklemeyin beni. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[/B]

oo kar kız topiği birbirine kattın bu ne hızzz süperwomenkaydirigubbakcemile5:lepi:
eh bosuna capkın bekar olmadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amma ıslerde beklıyo benı ayy kalkamıyom kı pc basından yapısdım 404 gıbı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kar bulaşık yıkarım demek istedim cnm yanlış olmuş he he =)
yıka yıka camasırda yıka halıda yıka kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslarrr sohbet bölümünde konu acılmıs taciz diyeee kızın hosuna gitmiş trende tacize ugramısss

Ben çekemem çünkü 5 gündür sevgilim var doğal olarakta daha evlenme teklifi falan almadım bu durumda çok zor hiç beklemeyin beni. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı olsun cnm

bulaşık yıkamayı çok seviyorum ,halıda yıkarım senimi kırcam cnm :lepi:

kızlarrrrrrrrr ya kusura bakamynda oha dııcemmm yetısemedm heee bı suru yazıyıda okuyamadm cıkıcm bırasdn dıyeeeeeeee ehhhh yanıı kırk bır kere masslh muhabbet alms basını gtmıs,,bekarlık sultnlık bncede ben ayın 2 hafatsı evlı 2 haftası bekar olmk ısterdm...........vlllaaaaaaa yaaaaaaaa....bazen bole emre ıle bır araya gelınce dakka bası onla ılgılenım ıstıyo...sırnasım ıstıyo..yapmayıncada sen benı oslememıssn deyıpp sımarıo,,,ıı tmm sevelımde bızde ınsanız yanı sıkılabılırz yorulabılırz sevmktn demııı

yanı kızlr bırde evlnınce ısın ıcıne cınsellk gırckkk oof onu dusunemıommm eger cok yorucuysa o da valla haftada bı yeter yaneee :jeyyar:

kıslar ya bnm cıkıs vaktım geldı...şimdi lazere gıdıyorum bıyıklarımı yaktırayım azcükkk abiii olmusumda kaydirigubbakcemile3 ya yenı arkadslr var yazamadm ya kusura bkamyn ama okuyamadmkı cougunuda yogundm bıde........evet oembe cımcıme yok,cnm gullupgluna gtmiştır belkı kaydirigubbakcemile3
bu arada bnmde 2 yıl 3 ay oldu pembedn soramı bn

dert etme pembısım ev ısı korksun bzıden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım aslında zevklıdır utu yapmak derım bı ara sanada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen agırdan gt ozaman dadlımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gozum pembısde benım onun bas goz etmelıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yeter ona bukaa bekarlık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu konuda yardımcı olabilirim sana tutun kollarından nikah masasına.:lepi:

ınsan mektubunu sevgılerle noktalar sekerım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
katılıyom bende haftada 3 gun evlı 3 gunde capkın bekar olmak ısterdım az hayatımı yasım obar senın bu bar benım dıye..bırıne baglı yasıymama kı o yuzden kımseye soz vermıyom ...cunku hayat benım kımseye baglayıpda omrumu tuketemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam sekerım hadı gt guzellesde gel dadlım...ıkıncıde sensın verdım gttı senıde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deseneee cimcimeee suannn enerji alıyorrrrr :jeyyar: minübüs falannnnnn ben yorulmam hergün isterim lülülülülülü hakkat ha baksana tam bekarmısız biz burda
ii aksamlar mantık abidem opuyorumnanaktan

su ütü işini anlatsana nasıl bi fantezidir bu gocayla mı
capkın bekarım benle mermaide bi el at anam da evlendirin bizi

bi bilsen neler istiyim ah ah ah ah :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu geyık +18 olmalıymıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu konuda yardımcı olabilirim sana tutun kollarından nikah masasına.:lepi:
dımı sekerım hadı bakammmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bırakma sekerım bırakma hep onların canımı ıstedgnde olmalı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ulaaaaa Şimdi aradı sevgilim 20:30daçıkıyor söylediği şeye bak sen dükkana gel canım beraber kapatırız dükkanı taksime çekerşz korkmaya başladım :1shok::1shok::1shok:laelaelaelaelae

sonra pembısım olmaz burda adım cıkcak sımdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rezıl oldum cenem dustu pc basında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ısım var cıkmam lazım hadın gorusz sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Ulaaaaa Şimdi aradı sevgilim 20:30daçıkıyor söylediği şeye bak sen dükkana gel canım beraber kapatırız dükkanı taksime çekerşz korkmaya başladım :1shok::1shok::1shok:laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tatlım dıkkatlı ol yenı demısdın sanırsam
taksımmı ay du gelım sıze takılam dermısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…