• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

corel döncek mi belli değil kuzum
enişte tayin edecek herşeyi :)
dönsem bile kısa süreliğine 4-5 aylığına dönüp herşeyimi ayarlayıp geri dönebilirim :ecrin_bebek:

gulpembem dedim ya dün
fırça yedim niye bu kadar güzel oldun deye zemuszemus
cimcimem sağol bebeğim Şeniz

sen daha bizim tadımızı almadınnnn hele bi al tadımızıııı :jeyyar:

Bakalım arttııkın zamanla iyice bağımlı olacam sanırım size

arada böle cıldırtcaksın adamı arada bi onun suyuna gidicen kaydirigubbakcemile3

zamanlaaaa herseyi görücen :jeyyar:

bugün paçoz ötesiyim
işine geldi
sen bölede güzelsin boşver ben beğeniyom başkasına gerek yok deyo kaydirigubbakcemile3
yarın gene şıkır şıkır olurum emme

oy oy oy topiciğe erkek gelmiş amaan aman :nazar: Allah analı babalı büyütsünnn
vay corellll enişte tayin olayı haaaa asıksınnnn asıksınnnn sen arkadiş

oy oy oy topiciğe erkek gelmiş amaan aman :nazar: Allah analı babalı büyütsünnn
vay corellll enişte tayin olayı haaaa asıksınnnn asıksınnnn sen arkadiş
galiba sanırsam öyleyim
çatlat kız onu, erkeklerinde istediği o değilmi zaten, kadınların peşlerinden koşmak hoşlarına gider...

çatlatcam bebişim
bi yerden sözünü dinliyorum
bi yandanda şıkır şıkır olup çatlatıyorum

Selam kızlar
Nasılsınız
Ay çok yoruldum yazdıklarınızı okumaktan
Neyse ama bitirdim
Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar
Ben yine bugün yoğunum mafoldumben
Umarım görüşürüz beni unutmayın

ayy o bebek ne kadar tatlı maşallah ya bende isityorumm:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ya bu sevgili adayımm çok kıskançç .bazen konuları uzatıp bunaltsada çok hoşuma gidiyorrhihoyyyt

Sinem MErhabaaaa yeni katılanlardan biri olarak

Lavanta çok yüzverme sonra astarı ile uğraşıp durursun herhalde. benimki hala aramadı normalde her sabah arar işleri çok herhalde.

Selam kızlar
Nasılsınız
Ay çok yoruldum yazdıklarınızı okumaktan
Neyse ama bitirdim
Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar
Ben yine bugün yoğunum mafoldumben
Umarım görüşürüz beni unutmayın

ayy o bebek ne kadar tatlı maşallah ya bende isityorumm:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ya bu sevgili adayımm çok kıskançç .bazen konuları uzatıp bunaltsada çok hoşuma gidiyorrhihoyyyt

osgeldinnn sinemcim özleettin kendiniiii calıs anacıgım kolay gelsinnnnn......

lavanta ne güzel işte her kadın kıskanılmak ister tabiii ölçülü kıskanılmak isteropuyorumnanaktan

organlarımı her daim bağışlamaya hazırım...
Tabi tacirlere değil gerçekten ihtiyacı olanlar için, benim bu konuda da hikayem var :((
5 yıl öce okuldan arkadaşım intihar etti, (hala inanamıyorum) onun organlarını bağışladılar. Arkadaşın babannesi birgün hastaneye gitmiş. Diyoki (onun ağzından yazıyorum) "hastaneden içeri girdim, içimden yatan hastalara bakmak geldi...Yukarı çıktım yatan hastaların sadece ayaklarını görüyorum dışarıdan 2. odayı tam geçecekken bide baktım Burak'ın ayakları...Allah'ım nasıl bi heyecan anlatamam hemen içeri koştum çocuğun yüzünü görünce bide baktım Burak değil...Ama ona sarılıp öpmeyi o kadar istedimki, geçmiş olsun diyip çıktım...Sonradan öğrendim meğer Burak'ın kalbini o çocuğa vermişler :((" Bu olayı kadın salya sümük anlatıyo tabi bizde öle o hikaye aklıma geldikçe içim cız eder...

Ben bağışladım Tüm organlarımı
Çok güzel bişey birilerini bi yerlerde umut olabilmek. Bişeyler yapabilmek belki de ben ölmeden bi yerime bişey olcak ben muhtaç kalıcam ailem ilk başta karşı çıksa bile şimdi normale döndük insanın başına gelmeden anlayamaz çünkü

En komik yanı ise 2 ayda bir arıyorlar verdiğin Numarayı Sağlığımı Öğrenmek için ben Babamın Numarasını verdim. 1 yıl oldu artık babam alıştı Daha yaşıyor falan diyormuişş.

kesinlikle organ bağışından yanayım ..
öldükten sonrada birilerine faydam dokunursa ne mutlu bana ..

dün kıskançlık yüzünden kavga ettik
adam beni arıyo bişi sormak için niye arıyomuş efenim
bi surat bi afra tafra
gönlünü alana kadar canım çıktı

bende bagıslamak isterim ama dinimiz buna ne diyor söle düşünüyorum ben buraya saglıklı geldim neden bos gidiyim Rabbimiz bunun için ne diyor..Rabbimiz bilerek o insanı zor durumda bırakıyor belkide ölücek biz organımzı verirek Allahın işine karısmıs gibi olmazmıyız suda var neden insanların dokuları birbirine uyuyor benm kafamı kurcalayan sorular bunlar

ben bunu kkda yardım melekleri organlarımız toprak altına gitmesin topiciginede yazdım oyuzden bu soruyu sordum sizlere benim bu düşüncelerden arındırırmısınız bana isterseniz geri kafalı diyin ama böle düşünüyom bu konuda

kesinlikle organ bağışından yanayım ..
öldükten sonrada birilerine faydam dokunursa ne mutlu bana ..

dün kıskançlık yüzünden kavga ettik
adam beni arıyo bişi sormak için niye arıyomuş efenim
bi surat bi afra tafra
gönlünü alana kadar canım çıktı

seninkinin burcu ne gız kaydirigubbakcemile3

Back