Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydınn arkadaşlarrr

sinemcim corelcim ve tüm arkadaşar aramız iyide ben soğudum iyice konuşma isteğim bile gelmiyor...
siz neler yaptınız bakayım

Kırşehirliyim ben aslen ama Ankara'dayız biz ailecek, ya ev öğrenci olup da yazın evde oturmak zorunda olduğum için mevsimlik öğrenci yazlık ev kızı tarifesini ücretsiz yşıyorum:)) Dakikalar geçmezken günler geçiyo işte bi şekilde... bu topike girmeyeli de baya olmuş .. hoşbuldum tekrardan canımm....

Papatocum evet hoşgeldınnn,,öğrencılık mı en güzel donemelrını yasıosun sakın ahlanıp vahlanma :((((((

hım ben karadenizli falan sandım seni papato ya nicin bizim oranın kelimesi gibim geldi hayat okadar hızlı geçiyorki anlayamıyorsun

Günaydın herkeslere hayırlı cumalar bu mubarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle :Saruboceq:Şeniz
gunaydın gulpembe,,,hepımızın cuması mübarek olsun .....Bu mübarek günün hürmetine Allh muratlarımızı verir inşallah hepımızın :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız...
gunaydn cıcım ııyıs sen nslsn senın istmee ısı dunmuydu yoksa bugn mu olck?çocuk necıymıs?
günaydınn arkadaşlarrr

sinemcim corelcim ve tüm arkadaşar aramız iyide ben soğudum iyice konuşma isteğim bile gelmiyor...
siz neler yaptınız bakayım

günaydın cnm...Of lavanta offf öldürcen kıs sen beni,,,nıye bole yapıosun,,her kısmettede ınsan sogukluk hıssetmezkı allah allah ya çok ilginç...olumlu dusunmeye calıs,iyi bakmaya calıs ......ama gercı dua edıorz hep hayırlıs deılse ıcıne sogukluk gelsn dıye......bılemıyorum ya...cnm istersen sen bı istihareye yatsana,,sabah uyandıgında hıssetıkleıne gore davran bence...Peygamberımz her ısten evvel yaparmıs bunu..ve ruyada gordugu renkten zıyade sbh uyandıgında hıssetıgıne gore davrnırmıs..tmmmı bebem

gunaydn cıcım ııyıs sen nslsn senın istmee ısı dunmuydu yoksa bugn mu olck?çocuk necıymıs?

Kız isteme değil sadece görüşme diyelim biz ona ama tabi hayırlısı olsun...
Çocuk bi asansör firmasında mak. mühendisiymiş.Galiba aynı bölümü okuduk.
Ama bizim bu sülale varya deli ediyor beni...Kuzenim anneme gelincik saldırınca demişki daha kendileri gelmeden belaları geldi falan filan...(onlarda görümcesinin oğluna istiyorlar) oysaki bizim hiç aklımıza gelmedi benim iş zor anlayacağın...Her kafadan bi ses çıkıyor

Ama bizim bu sülale varya deli ediyor beni...Kuzenim anneme gelincik saldırınca demişki daha kendileri gelmeden belaları geldi falan filan...(onlarda görümcesinin oğluna istiyorlar) oysaki bizim hiç aklımıza gelmedi benim iş zor anlayacağın...Her kafadan bi ses çıkıyor

ayy sızın sulaleyı tanıamdn gıcık oldum hee...analdgm kadryla cvplarını pek vermıosunz oyuzdn sızle beole cesurca konusabılıolr :umursamaz: kuzum yzu verme yaa alla alla...onalr dededı dıyemı senın ıs zor oluoo...sen ıstemessn senın ıs zor olur tamammıı

mermaidcim yaa laflarını veriyorum o sorun değilde fazla ileri gitmek istemiyorum...
Akşam konuyu hemen kapattım biraz sinirlendim çünkü bu ilk değil, bu sefe neden hemen parladın diyolar...Kendi hatalarını görmezden gelip bana yükleniyorlar...

[/QUOTE]

Cimcimemmmmm sizin sülale sonunda beni oraya getirtecek ve ben hepsine gösterecem günlerini :oklava: mermaid gibi bende tanımadan hepsine uyuz oldum :mymeka:

burdan senin o sülalaye kocamannnnnnn :oklava: üzmesinler seni artık kimseyede takılma sen işini eline almıssın varsın söylensin

Sevdigi halde inadına ısrar edenlere günaydın
Sevdigini bile , bile naza çekenlere günaydın
Umudu kırık bekleyen ve sevgi sözcügü arayanlara günaydın
Seviyorum, seviliyorum diyenlere günaydın
Seviyorum , demeyi alışkanlık yapar sürekli kullanmayalım diyenlerede günaydın
Seviyorum, sevgiyi verenin sevgisinden sevgilerimle günaydın
Günaydın yeniden dogan güne , sevgiyle açan güle günaydın
Ve günaydın umudu ve hasreti içinde barındıran her bir yüreğe günaydın...
"günaydın"
Bu sabah bir anahtar olun ve hayatınızdaki kilitleri açın.
Bir dostunuzun elinden tutun.
Bir deniz yıldızının hayatını kurtarın.
"gününüz aydın olsun."
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sevdigi halde inadına ısrar edenlere günaydın
Sevdigini bile , bile naza çekenlere günaydın
Umudu kırık bekleyen ve sevgi sözcügü arayanlara günaydın
Seviyorum, seviliyorum diyenlere günaydın
Seviyorum , demeyi alışkanlık yapar sürekli kullanmayalım diyenlerede günaydın
Seviyorum, sevgiyi verenin sevgisinden sevgilerimle günaydın
Günaydın yeniden dogan güne , sevgiyle açan güle günaydın
Ve günaydın umudu ve hasreti içinde barındıran her bir yüreğe günaydın...
"günaydın"
Bu sabah bir anahtar olun ve hayatınızdaki kilitleri açın.
Bir dostunuzun elinden tutun.
Bir deniz yıldızının hayatını kurtarın.
"gününüz aydın olsun."
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:lepi::lepi: cok güzel bi enerji geldi ankaradan

ayy korktum :))
Valla söylediklerimde ne eksik ne fazla var, bazen acaba yanlışmı düşünüyorum diyorum ama yokk...
Ama saolsunlar kötü günümüzde hep beraber oluruz, bizim sülalede sadece benim evlilik sorunum var, beni yakında mumyalayıp müzeye asacaklar o kadar takıntılılar yani...

Ya açıkcası halam oğluna istedi, ona söyleyenleri bize sormadan geri cevirdi, yengem fesatlığından anneme baskı yapıp beni sevdiğimden ayırdı, kuzenimde görümcesinin oğlunu düşündüğü için böle yapıyo.Bazılarınıda annem uzak diye istemedi yani durum böyle...
Üzüldüğüm nokta benim tüm bunları bilip kimseye bişey söyleyememem bu sefer koca delisi diyecekler o daha ağır olur benim için...

günaydın herkese kızlar .. çok fenayım karnım acaip agrıyo sabaha kadar da uyumadım her cuma böyle oluyor. ya baş agrısı oluyo hep kötü hissediyorum yada reglime denk gelio :1no2:

Ya açıkcası halam oğluna istedi, ona söyleyenleri bize sormadan geri cevirdi, yengem fesatlığından anneme baskı yapıp beni sevdiğimden ayırdı, kuzenimde görümcesinin oğlunu düşündüğü için böle yapıyo.Bazılarınıda annem uzak diye istemedi yani durum böyle...
Üzüldüğüm nokta benim tüm bunları bilip kimseye bişey söyleyememem bu sefer koca delisi diyecekler o daha ağır olur benim için...

günaydın herkese kızlar .. çok fenayım karnım acaip agrıyo sabaha kadar da uyumadım her cuma böyle oluyor. ya baş agrısı oluyo hep kötü hissediyorum yada reglime denk gelio :1no2:

üzme tatlı canını cimcimeeee herseyi herkesi olacagına bırak sen anı yasa :1hug:

artist senle regli kardeşliği kuralım bende suan aynı durumdayım :kedi:

cimcimeciim canım benim evlilik işi kısmet işi yok o oğluna istedi die zaten başkası da senden vazgeçiyorsa ondan da hayır gelmez hakkımızda hayırlısı olsun herşey zamanla düzelir sen merak etme canım canınıda üzme ailen herzaman senin mutlu olmanı ister zaten başkalarınında laflarını takma sen... :kedi:

artyist canm varıdr bundada bi hayır dicem çokm klişe olucak ama... bende dün gece 8 de uyudum bu sabah 8 de kalktım ohhhhh acaip enerjiğim bide bu pazar günü tatile gidiyorum bi 20 gün felan ortalarda olmıyacağım hadiii antalya yolcusu kalmasın.... hihoyyyt

kıslarrr aksam basıma ne geldi bu yeni işyerinin mekan olarak cok kötü esenler karabayır istanbulda meshurdur burası pislikleriyle otobüs duragına dogru yürüyordum yanımdan iki genc geçti ırkını yazmıcam herkesi karalamak olur kaldırımdayım parmagını sallayarak s......m seni dedi o anda bogazım düğümlendi ne yapcagımı bilemedim cok kötü geldi laf atma kelimelerinden en agrıydı mafoldumben Allaha emanet gidiyorum

Back