Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Gulpembe canım bugün işyerinde beni çok sinirlendirdiler yemek konusunda
Sonra msnden arkadaşım sinirlendirdi dengesiz mafoldumben

Gulpembe canım bugün işyerinde beni çok sinirlendirdiler yemek konusunda
Sonra msnden arkadaşım sinirlendirdi dengesiz mafoldumben

anlat bakam ablana yemekde ne oldu msndeki arkadasın ne dedi
okadar cok dengesiz varki sinem artık ugrasmıyom benide cok üzdüler artık sallamıom kimseyi hiç kimse umrunda olmasın

kızlar yaa ben ne yaptım bilin moralim çok bozuk diğer topiğe yazdım burayada kısaca yazayım arkadaşıma yazdığım msj tarığa gönderdim msj arkadaşım çok kararsızım ne yapsam ki kahralurum diyo dedim oda msj olmaz olarak algılamış konuşimuyor benimle çok moralim bozuk içim çok tuhaf hem rezil oldum hem çok kötü yüm midem falan bi tuhaff

anlat bakam ablana yemekde ne oldu msndeki arkadasın ne dedi
okadar cok dengesiz varki sinem artık ugrasmıyom benide cok üzdüler artık sallamıom kimseyi hiç kimse umrunda olmasın

Haklısın canım
Yemek olayını önceki sayfalardan okuyabilirsin ama özetle işyerinde yemek sorun olmaya başladı
Msn deki arkadaşımı hiç söylemyeyim aklıma geldikçe sinirleniyorum ona klava:

Haklısın canım
Yemek olayını önceki sayfalardan okuyabilirsin ama özetle işyerinde yemek sorun olmaya başladı
Msn deki arkadaşımı hiç söylemyeyim aklıma geldikçe sinirleniyorum ona klava:

okudum yemek olayınıııı msndeki arkadsıda bosverrr dengesiz ruhsuz de

kıs lavanta ne etttin sen öleeee lmaz: dakka bir gol bir umarım düzeltirsin arayı moralini bozmak istemem ama cok zor gibi sana gelse sen ne düşünürsün

Ah lavantam sen kötü bişey yazmamışsın
Kararsız olduğunu yazmışsın
Bunda bişey yok
Msj çek telini açmıyorsa açıkla canım

Hoşgeldin canım

Hoş buldummm:))) arada gider gelirim buraya da, kafam bozuk biraz, ailevi sebeplerden dolayı erkenden ayrılmak zorunda kalıyorum, diken üstünde vakit geçiriyorum sevdiğimle, bitse de şu bekarlık kurtulsam :gitme: -tatlicadiarzu-

osgeldin papato..nerelerdesinnn üzülmeee her genc aynı seyleri yasıyorrrr nerelisin buarada

Canım bugünler de geçer hiç o tatlı canını üzme :teselli:

kızlar konuştuk 3 tane msj yazdım yanlış anladın diye kararsızım dedim zaten sanada kararsız olduğumu söyledim yoksa niye zaman istiyim dedim sana boşyere umut vermek istemem sen ciddiyim diyosun dedim bunun içinde iyice düşünmem lazım seninle yapabilirmiyim diye dedim dedim de deim direk cvp hayır olsaydı seninle bugün okadar uzun niye kouşayım dedim zaman dedim oda hep zman diyosun dedi bende sen hemen olsun istiyorsun dedim snr ben çok üzgün olduğum için teselli etti beni

Neyse canım aranız düzelmiş ya
Bundan sonra mesaj göndereceğin nolara dikkat et kaydirigubbakcemile3

mervecim
çok kasıyosun kendini
olayları akışına bırak
birden aşık olmak zorunda değilsin, her flört ettiğinle evlenmek zorunda değilsin
şartlandırma kendini ..
boşver ..
olacağı varsa olur zaten ..

vereliniortak :lepi:

nasıl oldun corel iyimisin şimdi

kısslarrr ii aksamlarrrr yarın ben yine burdayım sizleri de beklerimmmm acarım yarın tükkanı ha buarada sevdim bu repi opuyorumnanaktan

osgeldin papato..nerelerdesinnn üzülmeee her genc aynı seyleri yasıyorrrr nerelisin buarada

Kırşehirliyim ben aslen ama Ankara'dayız biz ailecek, ya ev öğrenci olup da yazın evde oturmak zorunda olduğum için mevsimlik öğrenci yazlık ev kızı tarifesini ücretsiz yşıyorum:)) Dakikalar geçmezken günler geçiyo işte bi şekilde... bu topike girmeyeli de baya olmuş .. hoşbuldum tekrardan canımm....
Canım bugünler de geçer hiç o tatlı canını üzme :teselli:

sağol yaaa... inşallah bakalım...

hım ben karadenizli falan sandım seni papato ya nicin bizim oranın kelimesi gibim geldi hayat okadar hızlı geçiyorki anlayamıyorsun

Günaydın herkeslere hayırlı cumalar bu mubarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle :Saruboceq:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…