Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gulpembe canım bugün işyerinde beni çok sinirlendirdiler yemek konusunda
Sonra msnden arkadaşım sinirlendirdi dengesiz mafoldumben
anlat bakam ablana yemekde ne oldu msndeki arkadasın ne dedi
okadar cok dengesiz varki sinem artık ugrasmıyom benide cok üzdüler artık sallamıom kimseyi hiç kimse umrunda olmasın
kızlar yaa ben ne yaptım bilin moralim çok bozuk diğer topiğe yazdım burayada kısaca yazayım arkadaşıma yazdığım msj tarığa gönderdim msj arkadaşım çok kararsızım ne yapsam ki kahralurum diyo dedim oda msj olmaz olarak algılamış konuşimuyor benimle çok moralim bozuk içim çok tuhaf hem rezil oldum hem çok kötü yüm midem falan bi tuhaff
Haklısın canım
Yemek olayını önceki sayfalardan okuyabilirsin ama özetle işyerinde yemek sorun olmaya başladı
Msn deki arkadaşımı hiç söylemyeyim aklıma geldikçe sinirleniyorum onaklava:
kızlar yaa ben ne yaptım bilin moralim çok bozuk diğer topiğe yazdım burayada kısaca yazayım arkadaşıma yazdığım msj tarığa gönderdim msj arkadaşım çok kararsızım ne yapsam ki kahralurum diyo dedim oda msj olmaz olarak algılamış konuşimuyor benimle çok moralim bozuk içim çok tuhaf hem rezil oldum hem çok kötü yüm midem falan bi tuhaff
Hoşgeldin canım
Hoş buldummm:))) arada gider gelirim buraya da, kafam bozuk biraz, ailevi sebeplerden dolayı erkenden ayrılmak zorunda kalıyorum, diken üstünde vakit geçiriyorum sevdiğimle, bitse de şu bekarlık kurtulsam :gitme: -tatlicadiarzu-
kızlar konuştuk 3 tane msj yazdım yanlış anladın diye kararsızım dedim zaten sanada kararsız olduğumu söyledim yoksa niye zaman istiyim dedim sana boşyere umut vermek istemem sen ciddiyim diyosun dedim bunun içinde iyice düşünmem lazım seninle yapabilirmiyim diye dedim dedim de deim direk cvp hayır olsaydı seninle bugün okadar uzun niye kouşayım dedim zaman dedim oda hep zman diyosun dedi bende sen hemen olsun istiyorsun dedim snr ben çok üzgün olduğum için teselli etti beni
mervecim
çok kasıyosun kendini
olayları akışına bırak
birden aşık olmak zorunda değilsin, her flört ettiğinle evlenmek zorunda değilsin
şartlandırma kendini ..
boşver ..
olacağı varsa olur zaten ..
mervecim
çok kasıyosun kendini
olayları akışına bırak
birden aşık olmak zorunda değilsin, her flört ettiğinle evlenmek zorunda değilsin
şartlandırma kendini ..
boşver ..
olacağı varsa olur zaten ..
osgeldin papato..nerelerdesinnn üzülmeee her genc aynı seyleri yasıyorrrr nerelisin buarada
Canım bugünler de geçer hiç o tatlı canını üzme :teselli:
Kırşehirliyim ben aslen ama Ankara'dayız biz ailecek, ya ev öğrenci olup da yazın evde oturmak zorunda olduğum için mevsimlik öğrenci yazlık ev kızı tarifesini ücretsiz yşıyorum:)) Dakikalar geçmezken günler geçiyo işte bi şekilde... bu topike girmeyeli de baya olmuş .. hoşbuldum tekrardan canımm....
sağol yaaa... inşallah bakalım...