Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Canım işyerinde altı üstü kendileri yemezlerse iki çalışan var benle birlikte bide okula giden bir çocuk var yaz aylarında çalışıyor. Bu kadar yani karşılamıyorlarsa izin versinler ben eve giderim evim yakın işyerine
diğer arkadaşımında evi yakın bizim için sorun değil. Bu kadar kişinin yemeğini karşılayamıyorlarsa eleman çalıştırmasınlar. Haksızmıyım kızlar

haklısın valla böyle işyerlerine sinir oluyorum bende maaşımı almada sorun yaşıyorum bide yemek olayı olsaydı dayanamazdım heralde iş sorunu streside başka hiç bişiye benzemiyo ben çok huzursuz oluyorum ..

rep şey oluyo galiba canım birbirimize jest yapıoruz puan veriyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya pek açıklayıcı olmadı biliyoum ama soru havada kalmasın dedim bende bilmiyorum sırnaşık şey

oh sonunda duyan oldu beniiiii :lepi: saolasınnn

ne demek cnmm duydum da cvp açıklayıcı olmadı pek bu arada tasarımcı yazıyo meslek olarak ne tasarlıyosun ? merak ettim..

ooo kızlar maşallahın var bugün pek bi muhabbetciyiz bende katılayım çok güzel muhabbet ediyorsunuız.benimde işyerimden değil yemek ben kedim karşılıyorum çok zor yaa hergün tost bisküvü domatesle geçirtirmekten bıktımmmmmmmmmmmmmmm

ne demek cnmm duydum da cvp açıklayıcı olmadı pek bu arada tasarımcı yazıyo meslek olarak ne tasarlıyosun ? merak ettim..

kısım pembe sana rep verdimya anlamadınmı canım...
Puanın yükseldi, açıklamada da kimin verdiğini görebilirsin...

tekstil tasarımı yane bay bayan denim penye tasarımı yapıyorum......

yane sizmi puanlarımızı yükseltiyorsunuzzzz ben site yükseltiyo diye biliyordummmm hım acıklamayı nerden görcez ben siteyi tam bilmiyimda okadar kullanıom emmeeee kafamçokkarıştı

kızlar ya klavyem yazarken takılıyorda onun için yazamıyorum harflar eksik oluyor kusura bakmayın gariii

Kızlar ben geldim
Ya bugün bütün aksilikler terslikler beni buluyor anlamadım neden mafoldumben
Biraz önce msnden arkadaşımla konuştum beni daha çok sinirlendirdi
Neden bazı erkekler dengesiz oluyor :oklava:

Son düzenleme:
Back