Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

cimcimeciim hakketen ucuz atlattmışsın ben küçükken aneannemin tavukları vardı gelincikler yemişti tavuklarını o yüzden gelinciklerden nefret ederim....:1no2:

yataktan inerken tabe atlayarak iniyorum mobilyasına takıldı
aman bişi olmadı dedim yatağa bi döndüm kan
doktoru bekliyom şinci baktırıcam

gelincik nasıl bişiki ben hiç görmedim ondan ..
corel geçmiş olsun nasıl oldu öyle yaa doktora gittinmi pansuman yaparlardı çok kötü oluyo onun acısıda yaa uff bi yere degmeye görsün ..

cimcimecim ismimi editlermisin rica etsem ...
hayırlı olsun için erken hayatım ben daha ciddi düşünecek kadar tanımıyorum onu...biraz denicem onu sabah işyerinin oraya geldi görmek için snr msjlaştık cvp vermedim aradı ilkini açmadım 2.açtım azcık koşturyım diyorum...

corelcim geçmiş olsun cnm yaa içim bi tuhaf oldu hayal edince

corel gecmıs olsun...........cımcıme vallahı ılk kes duydum gelıncık dıye brısyeıııı ayyyy kızım evınızı ıyı kollayın valla eve meve gırer maazallah

corel gecmıs olsun...........cımcıme vallahı ılk kes duydum gelıncık dıye brısyeıııı ayyyy kızım evınızı ıyı kollayın valla eve meve gırer maazallah

ay Allah korusun be gerçi yan bahçede duvarlar çok yüksek ama kapıdan çıkar gelir ayy..Hep araştırıyorum insana ne gibi zararı olur diye ama genelde bitki ve hayvanlara zarar verirmiş sadece sıkıştığı zaman insana saldırırmış..Bi yerde okudum kapıyo kırmızı kurdale takınca gelmezmiş gidince hemen takıcam :)) Bizim köyde tavukları boğardı teyzem tecrübeli bu konularda onu arayıp sorayım...

Corel umarım çok kötü değildir içim fena oldu yav...

ay kızlaar şimdi aracı kadın aradı...Annemle görüşmüş tekrar, çocuk bi ingiliz firmasında çalışıyomuş, Sivaslılar ay heyecan sardı bak. Kadına diyorumki bize hiç böle görücü gelmedi ben ne yapacağımı bilmiyorum falan oda diyoki kasma kendini hayırlısıysa olur...
Ay ben beğenmezsen sorun değilde ya o beğenmezse??
Ne diyorum ben yaa biraz saçmaladım galiba kızlar bu güne kadar hep görüp hoşlandığım kişilerle görüştüm şimdi böle olması garip geliyo biraz...

Kızlar size bişey soracam
Öğlen yemeklerinizi işyeriniz mi karşılıyor yoksa dışardan kendiniz mi yiyorsunuz?

cnm benim iş yerim karşılıo sipariş veriyorum aylık ödeme yapılıyo.. zaten bana ait olsa batardım heralde günde 10-15 yemek tutuo sırnaşık şey

ben anlamam vallaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende anlamıyorum ya bi bilen beni aydınlatırsa sevinirim valla ..

Bizim yemeklerimiz işyeri karşılıyordu
Şimdi muhasebeye bakan kişi değişti
Yemek söyleyeceğimiz yerlerle hesabı kesmiş
Burdan yemek yapın diyorlar
Ben yemek yapmasını bilmiyorum bazen işim çok oluyor
Yemek için izinde vermiyorlar

şirket karsılıyo teske karsılamasa igrenc yemekler corel geçmiş olsun bilirim onun acısını :S lavanta hayırlısı olsun senn içinnnn...bu arada rep ne oli kıslar

çok saçma bence sakın yemek yapma, o zaman evden getirsinler kardeşim...
Yada günlük ymek parası versinler olurmu hiç öle şey...Bu arada kaç kişisiniz iş yerinde...

Back