Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

yok be pırlanta daha alısamadımmmm alısmayada niyetim yok sevmedim bikere cok agır sartları 8-8 servis yok ne biliyim cıkmak istiyom ozmanda diyomki iş bulamazsam teske cıkmasamıydım dicem nere gitcem oda belirsiz ama %90 lık bi dilim ben ordan ayrılcam gibime geliyo

osgeldin sofiii

geçmiş olsun sinemcim neyin var ..inş erken çıkarsın

Sağol merveciğim kadınların her ay olduğu hastalık :utangac:
Benimki çok sancılı geçer mafoldumben
Erken çıkmak mı şakamı yapıyorsun :kızgın:
Bu saat oldu sancıdan resmen ölüyorum ama patronum ortada yok :kızgın:

Son düzenleme:
slm süpürgelicadı malesefki kimsecikler yok yaa çok sıkıldım azcık muhabbet olsaydı da keyfimize baksaydık

Günaydın canlar nasılsınız..
Ya cuma son anda tatil olduğu söylendi :)) haftasonu çalışmadım yani:))
Sabah sabah aldığım mail canımı çok sıktıbahsettiğim bir çocuk vardıya arkadaşımın tanıştırdığı onu istemediğime dair bi mail atmıştım ama hep alttan alarak onu kırmamaya çalışarak yazdım. Çocuk bana bi mail atmış şok oldum, Allahından bul işte küfür ederdim falan filan inanın bu lafları hakedecek hiçbirşey yapmadım. Kiminle görüşüorsam vazgeçtiğim an çılgına dönüyorlar, ben düşman gibi görüyorlar bu erkekler neden böyle???

Günaydın canlar nasılsınız..
Ya cuma son anda tatil olduğu söylendi :)) haftasonu çalışmadım yani:))
Sabah sabah aldığım mail canımı çok sıktıbahsettiğim bir çocuk vardıya arkadaşımın tanıştırdığı onu istemediğime dair bi mail atmıştım ama hep alttan alarak onu kırmamaya çalışarak yazdım. Çocuk bana bi mail atmış şok oldum, Allahından bul işte küfür ederdim falan filan inanın bu lafları hakedecek hiçbirşey yapmadım. Kiminle görüşüorsam vazgeçtiğim an çılgına dönüyorlar, ben düşman gibi görüyorlar bu erkekler neden böyle???

Çünkü onlar normal değil. Yediremiyorlar heralde kendilerine istenmemeyi ve böylelikle en baştan yüzlerini göstermiş oluyorlar. İstememekle çok doğru bir karar vermişsin göründüğü üzere. Sen aldırma söylediklerine boşver. Kötü söz sahibinindir cevap bile vermeye değmez.

günaydın fıstıklar nasılsınız< bakalım neler yaptınız hafta sonu...beni sorarsanız düğünlerde gezdim durdum

cimcimecim aman boşver takma takmamak çok zor ama nedense kabul edemiyorlar bende nedenini çözmüş değilim aciz oldukları için olabilir bir ihtimal..

ben size müjdeyi vereyim hani akrabamız demişti bir çoçuk seni beğenmiş tanışmak istiyor demişti anlatmıştım size dün akşam düğüne geldiler veee ben beğendimm:lepi:sigara içmiyor dedi ama içiyordu elleri titriyordu sigarayı tutarken farkettim ama daha konuşamadık sadece gördüm onu konuşmalarını duymadan kesin bişey diyemem..ama bende dün akşam çok güzeldim yaa:kedi:

amin cimcimecim ya hiç umudum yoktu beğenmem kesin demiştim hatta heyecan bile yapmadım beğenmicem diye kendimi şartlandırdım hemen kestrip atmıcam diye ama hoş çoçuktu boyuda benden uzun =)

Back