- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuzucuklarımm opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
bol düğünlü bir hafta sonundan sonra burdayım bende düğünü olan benmişim gibi yoruldum
bu arada pırlanta neyse onla geçmiş olsun bacım yaa, yalnız ben yerinde olsam sanırım sinirden tepemden dumanlar çıkardı :)
neyse işler yoğun yine grşz sonra
günaydınnn...
günaydın... öyle olaylarda sinirlenmem ben. sakinliğimi korurum.
yok bacım ben koruyamam bi türlü
bağırıp çağırmam ama felaket bi sessizliğe bürünürüm, suratımdan düşen bin parça olur :) kaydirigubbakcemile3 ve o halime herkes hiç çekilmiyorsun, azıcık gülümse derler çünkü normalde hep gülümseyen biriyim kaydirigubbakcemile3 alışkanlıktan
nan pırlanta hakkaten sen kendini bi okut ben nazara inanırım...
bende inanırım dün gece baş ağrısından ölüyordum hatta ağlamak üzereydim o kadar ağrıyordu yanii babama nazar ayeti okuttum valla yarım saate kalmadan tüm baş ağrım geçtii pırlantacıım cimcime haklı sen bi okur kendine bence![]()
günaydın kıslar,
pırlanta geçmiş olsun canım yaaa bu tür şeylere dikkat etmek gerek tabii,
haftasonu bende güzel bir tatil yaptım havuz, sıcak kumlardan serin karadeniz sularım bizde yağmurA yakalandık ama herşey cok güzeldi şimdikde yorgunlukdan ölüyorum hıı durun bende anlatım başımdan geçen olayı gülsem mi ağlasam mı şaşırdım,
havuza girdik arkdaşlarla 5 dk geçmediği ayağıma kramp girid (zaten benim krampları meşhurdur arada bir yoklarla böyle) neyse tutduk parmakları gerdik falan düzeldi 2 kulaç attım hayda yine en iyisi ben cıkım oturum dedim cıktım havuzda yürüyorum diğer ayağımda kasılmazmı gidemedim sezlonga oturdum kaldım, bizimkiler otel sagibi geldi başıma masaj yapıyorlar gerdiyorlar 20dk kaldım öyle felaket bir ağrı anlatamam düzeldim dedim kalktım gittim terliği giycem hop bir daha kabus gibiydi neyseki 2. gün böyle şeyler yaşamadım ama ağrılar geröekden cok ktüydü bütün akşam ağrıdı durud ayaklarım:1no2:
pırlantacım sen hergün felak ve nas surelerini kendin oku canım
özellikle perşembe geceleri bol bol oku, daha iyi olduğunu göreceksin
kızlarr size haberim var dün muratla buluştuk sinemaya gittik halk düşmanları die bir filme gittik o hala hiçbirşey bitmemiş gibi davrandı dün bana srılmaya çalışmalar bilmem ne bende kendimi uzak tuttum gıcık oldu felan çıkıştada o beni gıcık etti bi yerlere gideli bişiler içelim felan dedim yok benim uykum geli ayağı çekti bana bakalım sonumuz noolacak bide salak dün akşam benim facebookuma msn me felan girmiş milletle konuşmuş felan hey yarabbim bi erkek neden böle bişi yapar onuda anlamış diilimlmaz:
canımsın ınşallah hersey yolunda gıder dualarım senınle..
ınanmıyom ay msn ıdı az once nıre gttı bu kıs ben bılıyodum bısı var ama ustemedım
evet canım ınsaşşalh olur bıdahakıne..gecmıs olsun canım ıncılmısdır muhakkak..
deniz ülker bizde zaten 3 4 hafta sonra anca gidebildik. genelde plan yaparız ama o planlara uyamayız :))
Allah sanada nasip etsin gönlüne göre versin inşallah..
Ya bu aralar yemek yiyemiyorum nedense, bıgün çok az börek yedim şuan canım hiçbirşey istemiyor, üstelik biraz fazla kaçırınca afedersiniz ama hemen çıkarıyorum niyeki, korkmaya başladım midemde hiçbişey kalmıyor....
Bu bi hastalığın belirtisi olabilirmi