Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Günaydın fıstıklar ,
Umarım çok güzel bir hafta geçiririz.
Nasılsın mermaidciğim ?
gunaydn cnm,ıyıyım saol..sbh mahmurlugu var ya bırde basım agrıo basımı kaldıramıyorum...sen nasılsın?
Günaydın canlar nasılsınız..
Ya cuma son anda tatil olduğu söylendi :)) haftasonu çalışmadım yani:))
Sabah sabah aldığım mail canımı çok sıktıbahsettiğim bir çocuk vardıya arkadaşımın tanıştırdığı onu istemediğime dair bi mail atmıştım ama hep alttan alarak onu kırmamaya çalışarak yazdım. Çocuk bana bi mail atmış şok oldum, Allahından bul işte küfür ederdim falan filan inanın bu lafları hakedecek hiçbirşey yapmadım. Kiminle görüşüorsam vazgeçtiğim an çılgına dönüyorlar, ben düşman gibi görüyorlar bu erkekler neden böyle???

hayatım ne takıosun dıcem once,sorada sunu dıcem ne boyutta bır arkadslık ettınkı bu ınsn bole bı tepkı vermıs,,ya da umutmu verdın..aklında olsun bole tansıtrmalarda,istemıomus gıbı yap hep, olamyabılır tarzı konus davran,kiii sonu bole olmasın

günaydın fıstıklar nasılsınız< bakalım neler yaptınız hafta sonu...beni sorarsanız düğünlerde gezdim durdum

cimcimecim aman boşver takma takmamak çok zor ama nedense kabul edemiyorlar bende nedenini çözmüş değilim aciz oldukları için olabilir bir ihtimal..

ben size müjdeyi vereyim hani akrabamız demişti bir çoçuk seni beğenmiş tanışmak istiyor demişti anlatmıştım size dün akşam düğüne geldiler veee ben beğendimm:lepi:sigara içmiyor dedi ama içiyordu elleri titriyordu sigarayı tutarken farkettim ama daha konuşamadık sadece gördüm onu konuşmalarını duymadan kesin bişey diyemem..ama bende dün akşam çok güzeldim yaa:kedi:

kız anemon sen zaten güzelsin bebek :)) hadi hayırlısı olsun bakalım :))

Kızlar hafta sonu ben denize gittim yasinle en sonunda. kilyosa çok güzeldi. işte sabahtan gittik yüzdük eğlendik. çok gzel geçti açıkçası ama akşam yine hüsran oldu. arabanın anahtarını kaybettik. deli olduk bulamadık. paralarımız herşeyimiz arabada. allahtan kıyafetlerim yanımdaydı. yedek anahtarıda yok arabanın. kaç saat aradık bulamadık normal olarak nerde bulucaz kocaman plaj. derken yol yardımı filan aradık. cumartesi saat 18:00. telefonu açmıyolar. çekici aradık en sonunda arabayı kağıthaneye kadar çektirdik. yanımızda 50 lira vardı. arabanın camını ganırttılar işte kırmadan kapısını açabildiler. parasınıda öle hallettik çekicinin. şimdi anahtar çıkarmak 10 gün sürüyomuş. bütün mahalle camlarda bizi izledi eve gidince... saat 6 dan 9 a kadar bu saçma sapan işlerle uğraştık. Farkındamısınız bişeyi çok isteyince böle biyere gidince bizim burnumuzdan geliyo. düğün olayında da yasin hastalanmıştı. bizdemi bi uğursuzluk var anlamıyorum ya :((((((((

pırlantacım geçmiş olsun cnm ya bazen aksilikler üstüste geliyor..ama snr düzeliyor hani derlerya dertler üst üste geliyor geldimi aynen öylee..canını sıkma herşey yolua gircek

mermaidcim çok teşekkürler cnm msj attı günaydın merve napıyosun diye bende diğer nomu verdim ordan konuşalım dedim tamam ama ben çalışıyorum akşama konuşuruz dedi..aferin aferin dedim içimden çalışkan erkekleri severimde:kedi:

hayatım ne takıosun dıcem once,sorada sunu dıcem ne boyutta bır arkadslık ettınkı bu ınsn bole bı tepkı vermıs,,ya da umutmu verdın..aklında olsun bole tansıtrmalarda,istemıomus gıbı yap hep, olamyabılır tarzı konus davran,kiii sonu bole olmasın[/QUOTE]

Ya canım umut vermedm o hoşlandım falan diyince hep kızdım, çünkü daha sesimizi bile duymadık, hep umutlanmamasını kendinden çok emindi tabi bu duruma çok kızıyordum, oda alınıyordu...Ya 2 günde kırk yıllık aşıklar gibi davranmalarına çok kızıyorum hemen gelin güey oluveriyorlar. Birbirimizi tanısak hadi neyse dicem ona hep söyledim sakın umuda kapılma diye...Of takmak istemiyorum böylelerini hele "küfür ederdim" falan yazmışya zaten kişiliğini belli etmiş. Olgun biri insan bu tarz yazılar yazmaz...

Pırlantacım galiba size nazar deyiyor :))
Her güzel günün sonu hüsranla bitermi yaa...

hayatım ne takıosun dıcem once,sorada sunu dıcem ne boyutta bır arkadslık ettınkı bu ınsn bole bı tepkı vermıs,,ya da umutmu verdın..aklında olsun bole tansıtrmalarda,istemıomus gıbı yap hep, olamyabılır tarzı konus davran,kiii sonu bole olmasın

Ya canım umut vermedm o hoşlandım falan diyince hep kızdım, çünkü daha sesimizi bile duymadık, hep umutlanmamasını kendinden çok emindi tabi bu duruma çok kızıyordum, oda alınıyordu...Ya 2 günde kırk yıllık aşıklar gibi davranmalarına çok kızıyorum hemen gelin güey oluveriyorlar. Birbirimizi tanısak hadi neyse dicem ona hep söyledim sakın umuda kapılma diye...Of takmak istemiyorum böylelerini hele "küfür ederdim" falan yazmışya zaten kişiliğini belli etmiş. Olgun biri insan bu tarz yazılar yazmaz...

Pırlantacım galiba size nazar deyiyor :))
Her güzel günün sonu hüsranla bitermi yaa...
[/QUOTE]

diyorum ya iyikide olmamış. kendini baştan belli etmiş o çocuk.

bu arada nazar olabilir ya çünkü her güzel günde gerçekten bişey oluyo...

Kızlar hafta sonu ben denize gittim yasinle en sonunda. kilyosa çok güzeldi. işte sabahtan gittik yüzdük eğlendik. çok gzel geçti açıkçası ama akşam yine hüsran oldu. arabanın anahtarını kaybettik. deli olduk bulamadık. paralarımız herşeyimiz arabada. allahtan kıyafetlerim yanımdaydı. yedek anahtarıda yok arabanın. kaç saat aradık bulamadık normal olarak nerde bulucaz kocaman plaj. derken yol yardımı filan aradık. cumartesi saat 18:00. telefonu açmıyolar. çekici aradık en sonunda arabayı kağıthaneye kadar çektirdik. yanımızda 50 lira vardı. arabanın camını ganırttılar işte kırmadan kapısını açabildiler. parasınıda öle hallettik çekicinin. şimdi anahtar çıkarmak 10 gün sürüyomuş. bütün mahalle camlarda bizi izledi eve gidince... saat 6 dan 9 a kadar bu saçma sapan işlerle uğraştık. Farkındamısınız bişeyi çok isteyince böle biyere gidince bizim burnumuzdan geliyo. düğün olayında da yasin hastalanmıştı. bizdemi bi uğursuzluk var anlamıyorum ya :((((((((

kızım ne olaylı bır ınsansın sen yaa,,,bence o sizin leylalıgınızdan :P ....Aşktan kör oluosunuz tabııı,araba anahtarı kayıp edılcek seymı hıc..aksılıge bak yaaa,,,ben cok kızardım heralde neden kaybettın dıye..buyuk ıhtımalle kuma karısmıstr ama,anahtarı cantaya koysadın keşke...dıkkatlı olmk gerek bu gıbı konularda

Ay aklıma piknik maceramız geldi :))
Bizde pikniğe gitmiştik çocuklar anahtarı suyun içine atmışlar çalışmıyor, bizde kapıyı kendi imkanlarımızla açmaya çalıştık bu sefer alarm bi başladı susmuyor (yanımızda da hiç erkek yoktu) sonra etraftakilerin yardımıyla arabanın eve gittik, çekiciyle aldırmıştık arabayı ne gündü yaa

kızım ne olaylı bır ınsansın sen yaa,,,bence o sizin leylalıgınızdan :P ....Aşktan kör oluosunuz tabııı,araba anahtarı kayıp edılcek seymı hıc..aksılıge bak yaaa,,,ben cok kızardım heralde neden kaybettın dıye..buyuk ıhtımalle kuma karısmıstr ama,anahtarı cantaya koysadın keşke...dıkkatlı olmk gerek bu gıbı konularda

yahu kızım arabanın anahtarı çantamdaydı zaten. arabaya 4 5 kere gidip geldik içeceklerimiz falan arabada buz dolobındaydı. en son gittiğimde çantayı yanıma almadım içe içe geliriz içeceğimizi diye. o da sanırım anahtarı şortun cebine koydu. sonrada denize girdik hemen öle ayaklarımız yandı diye. öle hatırlıyorum of. ya kumda kayboldu ya denizde işte ya :gitme: yok yok var bizde bişey. bizimde hatamız var daha dikkatli olmalıydık ama her bişeyde bişey çıkıyo ya amannnnn

ayy allah iyiliğinizi versin yaa ama birtraftan iyi bak en azından sevdiğinin ynında daha çok vakit geçirmişin yıllar sonra anlatacak bir pardon düzeltiyorum senin başından birden çok olay geçmiş :) çocuklarına anlatırsın yaa biz neyapalım bırakın arabası olan birini bulmayı bizi denize götürecek biri bile yok koca yaz geçtiii bizde gene sıfır :(

deniz ülker bizde zaten 3 4 hafta sonra anca gidebildik. genelde plan yaparız ama o planlara uyamayız :))

Allah sanada nasip etsin gönlüne göre versin inşallah..

hepınıze merhaba kızlar a.s.a.s.a.s.a.s hayata dondum ve geldım burdayım muzmın bekar olarakdan:)..cımcımem erkekler terkedılmeyı red cevabını haz edemezler canım ondandır..

merhaba kıslarrr bende geldim issizliğe basvurdumda kıs pırlanta geçmiş olsun bunlar tefek seyler cana bişey olmasın

hepınıze merhaba kızlar a.s.a.s.a.s.a.s hayata dondum ve geldım burdayım muzmın bekar olarakdan:)..cımcımem erkekler terkedılmeyı red cevabını haz edemezler canım ondandır..

hoşgeldin kar.. tanışamadığım ikinci insan.. cimcime ve senle bi tanışmak kısmet olmadı.

merhaba kıslarrr bende geldim issizliğe basvurdumda kıs pırlanta geçmiş olsun bunlar tefek seyler cana bişey olmasın

pembem teşekkürler.
canımıda akşam zor kurtardım dün anlattım sana ya. kızlara söylemedim onu daha.

merdivenden akşam popomun üstüne düştüm 4 5 basamak. sağ tarafım baya ağrıyo morarmış annem baktıda... neyse daha kötü şeyler olmasın. :))

canımsın ınşallah hersey yolunda gıder dualarım senınle..
Kızlaar corel artık bir aşıkkk :sm_cool:
(Valla onun söylemesini bekleyemedim)
ınanmıyom ay msn ıdı az once nıre gttı bu kıs ben bılıyodum bısı var ama ustemedım
hoşgeldin kar.. tanışamadığım ikinci insan.. cimcime ve senle bi tanışmak kısmet olmadı.

pembem teşekkürler.
canımıda akşam zor kurtardım dün anlattım sana ya. kızlara söylemedim onu daha.

merdivenden akşam popomun üstüne düştüm 4 5 basamak. sağ tarafım baya ağrıyo morarmış annem baktıda... neyse daha kötü şeyler olmasın. :))
evet canım ınsaşşalh olur bıdahakıne..gecmıs olsun canım ıncılmısdır muhakkak..

Back