Bu arada karı merak eden kızçeler konuştunuzmu bilmiyorum ama ben dün konuştum iimiş bir tatil köyüne gitmiş züpper bi yer resimleri bile gördüm :))
yaaaaa :çok üzgünüm: ne güzel hadi toplanıp bizde gidelim yanına -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada karı merak eden kızçeler konuştunuzmu bilmiyorum ama ben dün konuştum iimiş bir tatil köyüne gitmiş züpper bi yer resimleri bile gördüm :))
Tşk. pırlantam seni gördükçe görüşemediğimz geliyor aklıma, kısım millet göğsüne slikon yaptırır sende doğal slikonlarından kurtulmak istiyon....
ay cımcıme ve kararsız sormayın ya bızde gıdebılsekkkk....ben hıc bu kdr denız dıye yandıgımı bılmem ya noluosa banaaa
Ben sanırım haftasonu bi kaçamak yapıcam yaşasın :lepi:
wauww kaçamaklar her zmn çok heyecanlı gelmıstr bana,bayılırm deyim yerindeyse..yapın valla,bız de ağustosta yapacaz onu kısmet olursa...........ya benımkı gezmeyı cok sevmıo hep ben plan program yapıorum oda baakrız dıo delı oluyorummm......o sadece oltayı ver balık tutsun tüfeği ver avlansın kuşlarına köpeklerıne baksınnnnn......özellıkle kuşlarını çok kıskanıyorum :umursamaz:
mermaidcim şükret ya biz napalım sinir olacak kıskanacak sevgilimiz bile yok..kalbimin hızlı atmasını deyimi yerindeyse heyecandan ölmek isityorum yaww ..mafoldumbenmafoldumbengitgide bu durum yani yanlızlık alışkanlık olcak yaa
ikimizde gezmeyi cok severiz ama nişanlım plansız hiç birşey yapmaz diyebilirim
tatil programları onun görevi
nassınız yavriler anam bu yeni yerin neti cacık bi var biyok bazen cok hızlı bazen cok yavas anca girebildim vala kacamak edin kıslarrr :jeyyar: neler neler olur varya
uykusuzuum bi kahve yapıp açılayım bari...
cnm o heyecandan ölmek kısmı ılk başlarda oluo...yıne heyecan oluo tabı ölmuosun..yanı onceden aranızda gecen brısey heyecandn dusundurup pır pır ederken ,şimdi çok normal gelıo ..gibiiiiiiiiimermaidcim şükret ya biz napalım sinir olacak kıskanacak sevgilimiz bile yok..kalbimin hızlı atmasını deyimi yerindeyse heyecandan ölmek isityorum yaww ..mafoldumbenmafoldumbengitgide bu durum yani yanlızlık alışkanlık olcak yaa
ikimizde gezmeyi cok severiz ama nişanlım plansız hiç birşey yapmaz diyebilirim
tatil programları onun görevi