Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ay cımcıme ve kararsız sormayın ya bızde gıdebılsekkkk....ben hıc bu kdr denız dıye yandıgımı bılmem ya noluosa banaaa

Tşk. pırlantam seni gördükçe görüşemediğimz geliyor aklıma, kısım millet göğsüne slikon yaptırır sende doğal slikonlarından kurtulmak istiyon....

evet ya bi kısmet olmadı... inşallah bi dahaki sefere...
benimki silikonlardanda büyük ıyyy daral geldi keşke tahta olsaydımya... sadece ağırlık başka bişey değill...:roflol:

Ben sanırım haftasonu bi kaçamak yapıcam yaşasın :lepi:

wauww kaçamaklar her zmn çok heyecanlı gelmıstr bana,bayılırm deyim yerindeyse..yapın valla,bız de ağustosta yapacaz onu kısmet olursa...........ya benımkı gezmeyı cok sevmıo hep ben plan program yapıorum oda baakrız dıo delı oluyorummm......o sadece oltayı ver balık tutsun tüfeği ver avlansın kuşlarına köpeklerıne baksınnnnn......özellıkle kuşlarını çok kıskanıyorum :umursamaz:

mermaidcim şükret ya biz napalım sinir olacak kıskanacak sevgilimiz bile yok..kalbimin hızlı atmasını deyimi yerindeyse heyecandan ölmek isityorum yaww ..mafoldumbenmafoldumbengitgide bu durum yani yanlızlık alışkanlık olcak yaa

wauww kaçamaklar her zmn çok heyecanlı gelmıstr bana,bayılırm deyim yerindeyse..yapın valla,bız de ağustosta yapacaz onu kısmet olursa...........ya benımkı gezmeyı cok sevmıo hep ben plan program yapıorum oda baakrız dıo delı oluyorummm......o sadece oltayı ver balık tutsun tüfeği ver avlansın kuşlarına köpeklerıne baksınnnnn......özellıkle kuşlarını çok kıskanıyorum :umursamaz:

ikimizde gezmeyi cok severiz ama nişanlım plansız hiç birşey yapmaz diyebilirim
tatil programları onun görevi

nassınız yavriler anam bu yeni yerin neti cacık bi var biyok bazen cok hızlı bazen cok yavas anca girebildim vala kacamak edin kıslarrr :jeyyar: neler neler olur varya

mermaidcim şükret ya biz napalım sinir olacak kıskanacak sevgilimiz bile yok..kalbimin hızlı atmasını deyimi yerindeyse heyecandan ölmek isityorum yaww ..mafoldumbenmafoldumbengitgide bu durum yani yanlızlık alışkanlık olcak yaa

beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır... sende yanlız biraz daha bekle bakalım elbet aşk seni bulucak :))

bizimde sorunumuz plan yapamamak =)) o an o dakika karar veriyoruz önceden nekadar uğraşsakta plan yapamıyoruz yapsakta uyamıyoruz...

nassınız yavriler anam bu yeni yerin neti cacık bi var biyok bazen cok hızlı bazen cok yavas anca girebildim vala kacamak edin kıslarrr :jeyyar: neler neler olur varya

iyiyiz pembiş sen nasılsın. alıştınmı biraz biraz ...

uykusuzuum bi kahve yapıp açılayım bari...

benimde canım kahve istedi bende yapam bari...

cnm o heyecandan ölmek kısmı ılk başlarda oluo...yıne heyecan oluo tabı ölmuosun..yanı onceden aranızda gecen brısey heyecandn dusundurup pır pır ederken ,şimdi çok normal gelıo ..gibiiiiiiiii

ayy benmkıne plan deme.........dıorum cumartesı ne yapacz..konusurz daha cok var dıo...daha cok var dedıgı gunelrden p.tesı..5 gun var yani :)bende 2 ay sorasını bıle dusunuorum nolck ne bıtck dıe

çıldırıcam yaa yarın yine çalıştırıyolar...
Bu ne biçim şeydir anlamadım kafalarına göre çalıştııyolar oysaki iş yok...
Sinirilerim tepeme çıktı yine yaa :(((

cımcıme cıldırma canım madem ıs yok hemde bu krız ortamında nsl oluosa ıs..mıllet haftada 4 gune dusurdu sızınkı c tesıde cagrıo,,,onu dıodum ıste mademkı iş yok konus adamlarla.konusmadn temam dersen ole olur...ben ogrtmnlk yaprken..hepımz okulda ucretlıydık kucuktuk mudur allahn gunu toplantı yaprdı okul cıkısında..te allahn alemdagında dusunun ..donus ne kdr zor...bı gun mudure rest cektım dedım bu ne ya dedım.iher toplantıda aynı syeı konusyoruz dedım...bana kızdı bende kızdm ama dayanamadm ya..kımsede cıt yok.çıkıstada arkadslara kızdımm sz busunz ıste bırnız dedım benmle aynı fıkrıde oldugnuz soleemdnz otleksınız dedım..sora ne mı oldu toplantılar bıttııı......... :)))))))))))))) aklıma geldı bırdennn ..haksızlıga dyaanamıorum yaaaaaa

neyse yavrular benım cıkıs saatım sızı kocameeeeeeeeeeeeennnnnnn opuyorrrrrrrrummmmmmmm..ıyı tatıller hayırlı tatıller bol bol eglenın haftaya dınamık baslayın ınş.................................mucuk mucuk

Ooooo cimcimem hemen sinirlenme ben her c.tesi çalışıyorum işte olmuyor bazen boş oturuyoruz yani
Bana yarın tatil değil tatili olmayan arkadaşlarla yarın görüşmek üzere kızlar :gitme:

Back