Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydıunn kararsız sınem ve cımcıme...................
yaa sıcagı sormayın,,uyku sorununu hele hıcc mı hıc sormayım 11 de uyuyorum gece ,sbh 6bucukta uyanıyorum sankı hıc uyumamıs gıbıyımm kalkarken yaa(((((
yrn evde yatacammm paso dınlencem,pazar gunude denıze goturcek abımm sora yın bı p.tesi :S
aynen yaa ank.da çok sıcak çok sıkıcı pofff tatile gitmek istiyorum denize girip yanmak gezmek eğlenmek istiyorum çalışmaktanda sıcaktanda ankaradnda çokkkkk sıkıldım valla
ya o bile süper olur keşke benmde öle gezebileceğim bi nişanlım olsaydı tüm türkiyeyi onunla gezmek isterdim...maşallah diyorummm opuyorumnanaktan
hızınıza yetişmek zor valla... günaydın herkese bu arada.
Kelebek ne düğünmüş o öyle ya... yazık geline valla. inş sonları güzel olur...
cimcime şu yolladğın yazıyı bende bi okucam bakalım. çok kötü ya allah vermesin kimsenin başına...
mermaid bu hafta sonu inşallah bende denize gidebilicem ya... diyorum ya üç haftadır bu hafta gidcem bu hafta gidicem.. hep bi aksilik çıkıyo daraldım iyicene...
bu arada kızla uygun nerden mayo alabilirim ya fikri olan varmı??? osmanbey beşiktaşa baktım ama güzel bişeyler bulamadım... şu göğüsleri kesip atsam kurtulucam. hiç bişey olmuyo yaa =(((((((((
sıkıcı birgün...
Ama mutluyum annem geliyor özledim, ablamın bebeği 5 haftalıkmış :))
9 ay nasıl geçecek yaa ben hemen doğsun istiyorum tabi hayırlısı...