• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hımmm işin zor valla canım allah yardımcın olsun :gitme: benimde daha önce bir arkadaşım sigortacılık yaptı ama çok zor olduu için bırakmıştı

şimdi canlarım kaç kişi olduk bir sayalım tarih 4 temmuz 2009 gelenler : mermaid ,ecrin ,cimcime eses,gülbembe ve anemon demi peki nerde buluşcaz bide onu karalaştıralim

ya evet aslına bakarsan zor değil ama sevmek gerekir şahsen ben sevmedim bu mesleği yeniyim daha 1 yıl oldu ama sevemedim bi türlü:çok üzgünüm: gittiği yere kadar artıkın..çünkü iş bulmakda zor anacım.mecbur devam yaniii

kızlarr 4.temmuzda kuzenımın dogum gunu var hatta dun kararlastırdık eger ole olursa gelemem kı farklı bı tarıh hıcmı mumkun dgl :((

haklısın valla canım sen sabret boşver belki yükselirsin işinde zamanla seversin felan orası hiç belli olmaz valla rabbim sonumuzu hayır etsin bende 4 yıldır memurluk yapıorum ilk başlarda bu işten nefret ediordum ama şimdi severek yapıorum valla alkisalkisalkis

Ecrincim farklı tarihler olabilir fakat Anemona uymaz çünkü bir haftası var sadece e haftaiçide buluşmak çok zor hepimiz çalışıyoruz...
Tabi farklı alternatifleri olanlar söyleyebilirler...

eminönü olur...acıkcası ben asyaya hep özel arabayla geldim öle otobüs falan kullanmadım ama tarif ederseniz tabiki bulurum

kızlar asyayı bende pek bilmiyorum avrupada bakırköy nasıl veya sultan ahmet evet eminönüde olur ama bildik mekan çok önemli bende açıkcası çok fazlada yer bilmiyorum en çok bildiğim yerler yinede çözüm üretmeye devam

Back