Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bakırköy size tersmi geliyor hem cumartesi pazarına giderdik dicem ama kırk yılda bir kere buluşcaz pazar gezmeyelim muhabbet edelim bencede ve saat belirleyelim bide birbirimle iletişime gecebilmek için tel numaralarını özelden göndermeliyiz
ya bakırkoy bana uzak kıslar ,ümranıyeden gelcm ben...ama sultanahmet fıkrı hoşuma gıttıı..evet evet sultanahmette bulusalım cumartesı ogledn sora daha cok var saatını belırlerızz...
ecrınn en azndan bır saat falan takılamazmısn bıze
bana saat uyar ecrincim çünkü bağcılardan gelicem sultan ahmete daha öncede gitmiştim yine gidebilirim önceden gider otobüs saatlerinide sorar garantiye alırım herşeyi ama ben mekan olarak yer bilmiyorum yeraltı sarnıcının önü nasıl yada ayasofyanın orda kafeler var ordada bekleyebilirz herkes gelince ben şurdayım diye birbirine mesaj atar ne giyddiğinide söyler böylece buluşma gerçekleşir de ben çok heyecanlandım saolun ya ben geliyorum de buluşma düzenlediğiniz için cimcimecim ilk sen attın fikri çok teşekkür ederim katılan arkadaşlarda sağolun
Kızlar Sultanahmette karar kıldık şimdi karıştırmayın çemberinide taşınıda bende and. yakasından gelicem...
Bizimde içinde zor olmasın yane...