• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

walla benimde erkek arkadaşım var henüz 3 haftalığız allah sonumuzu hayır etsin bakalım :Saruboceq:

haklısın galiba Ecrincim beni dışarıdaki insanlar çok etkliyor evde kalmış muamelesi yapmalarına dayanamıyorum...
Patavatsız konuşmaların hele ifrit oluyorum "evde kaldın kör topal birini bulalım sna" bu şaka bile olsa söylenecek lafmı yaa...

kesınlıkle dgl yaa bana ole dıyen yk sadece ozellıkle ısyerınde herkesın varr gorenler aa bulamadınmı daha sende bulamadıysan artıkkk dıyıp dıyıp guluolar ya ona sınır oluorum :oklava::oklava:

kız sus nazar degecekkk :nazar:

o evlenmisse sen ne yaptın de :oklava:

tü tü masaallahhh

bende gıcık oluroum yaşım daha 22 ama millet sanki 30 yaşındaymış gibi dawranıyoya mileti dövesim gelio valla :oklava:

haklısın galiba Ecrincim beni dışarıdaki insanlar çok etkliyor evde kalmış muamelesi yapmalarına dayanamıyorum...
Patavatsız konuşmaların hele ifrit oluyorum "evde kaldın kör topal birini bulalım sna" bu şaka bile olsa söylenecek lafmı yaa...
yok yuh artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk,,,çüşşşş diyorum ben o ınsnlara gercktn cahil ınsanalrmıss,ne kızdm bak heeee...........cnm sende kendınden emın bır sekılde de ki ''evlılık benm ıcın alelade bı olay olsa ıdı,herkesın yaptıgını yapar ılk onune gelenle evlenır ve dıgerlerı gıbı suan evlı olurdm'' :umursamaz:

amin ekşielmacımm

bu arada cimcimecim şu buluşma işini dile getirelim mi organizasyonu sana bırakıyorum..müsadenle
evetttttttttttt

walla benimde erkek arkadaşım var henüz 3 haftalığız allah sonumuzu hayır etsin bakalım :Saruboceq:
hayırlı olsun secl cok yenıymıs daha.. çiçegı burnundalar opuyorumnanaktan

kızlar ya bu neyaa ayyhhh kızmayın ama kendınız bılebıle kasıosunz heeeeeeeee........sınırlendm bak heeeeeeeeeeee :)olumlu düşünün lütfen yaaaaa,sız böle yaptıkca daha zor bulrusunzzz.............sıze bı laf dıım hep onu aklınıza getırınnn....Hz.İsa demişki ''Vazgeçtiğim Topraklar Benimdir'' anlayan anlamstrrrrrrrrr

yaa kızılacak bişi yokdaa demek istedim sevgilisi olup hala bekar dolananlar var:1rolleyes: aman neseee kısmet ne zaman olursa artıkın.en güseli bizz burda bekar bekar takılmaya devam edelimmm hep birlikte:1hug:

walla yaptık 3 hafta oldu da bakalım işallah bu sefer dikiş tuttururum bakalım canım ne zamanadr giremiodum siteye o yüzden diemedim maalesef yoksa sölmezmiim hiç :tomato:

öhöm öhöm şşş millet susun dinleyin...
Şincik bu haftasonu (27-28 haziran) anemonumuz istanbula geliyor, bisde öbür hafta yani 4 temmuzda bir buluşma ayarlamak istiyoruz gelenlerin parmaklarını göreyim...

ewet biliorum canım banada baya uzakmışsın gerçi şu anda kızılaydayım burada çalışıorum ama ankaranın heryerini herşeyini çok seviorum yerimseniben

hehehe bende sıhhıyedeyim canım yakınız şimdilik:)))))) ne işle uraşıyosun canım..bende çok sefiyom ankaramııııışakkıdı

Back