Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın galiba Ecrincim beni dışarıdaki insanlar çok etkliyor evde kalmış muamelesi yapmalarına dayanamıyorum...
Patavatsız konuşmaların hele ifrit oluyorum "evde kaldın kör topal birini bulalım sna" bu şaka bile olsa söylenecek lafmı yaa...
kesınlıkle dgl yaa bana ole dıyen yk sadece ozellıkle ısyerınde herkesın varr gorenler aa bulamadınmı daha sende bulamadıysan artıkkk dıyıp dıyıp guluolar ya ona sınır oluorumklava:
klava:
kız sus nazar degecekkk![]()
yok yuh artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk,,,çüşşşş diyorum ben o ınsnlara gercktn cahil ınsanalrmıss,ne kızdm bak heeee...........cnm sende kendınden emın bır sekılde de ki ''evlılık benm ıcın alelade bı olay olsa ıdı,herkesın yaptıgını yapar ılk onune gelenle evlenır ve dıgerlerı gıbı suan evlı olurdm'' :umursamaz:haklısın galiba Ecrincim beni dışarıdaki insanlar çok etkliyor evde kalmış muamelesi yapmalarına dayanamıyorum...
Patavatsız konuşmaların hele ifrit oluyorum "evde kaldın kör topal birini bulalım sna" bu şaka bile olsa söylenecek lafmı yaa...
evettttttttttttamin ekşielmacımm
bu arada cimcimecim şu buluşma işini dile getirelim mi organizasyonu sana bırakıyorum..müsadenle
hayırlı olsun secl cok yenıymıs daha.. çiçegı burnundalar opuyorumnanaktanwalla benimde erkek arkadaşım var henüz 3 haftalığız allah sonumuzu hayır etsin bakalım :Saruboceq:
kızlar ya bu neyaa ayyhhh kızmayın ama kendınız bılebıle kasıosunz heeeeeeeee........sınırlendm bak heeeeeeeeeeee :)olumlu düşünün lütfen yaaaaa,sız böle yaptıkca daha zor bulrusunzzz.............sıze bı laf dıım hep onu aklınıza getırınnn....Hz.İsa demişki ''Vazgeçtiğim Topraklar Benimdir'' anlayan anlamstrrrrrrrrr
yaa kızılacak bişi yokdaa demek istedim sevgilisi olup hala bekar dolananlar var:1rolleyes: aman neseee kısmet ne zaman olursa artıkın.en güseli bizz burda bekar bekar takılmaya devam edelimmm hep birlikte:1hug:
saol canım benimrabbim herkesin yüzünü güldürsün özellikle bu sitedekilerin
![]()
öhöm öhöm şşş millet susun dinleyin...
Şincik bu haftasonu (27-28 haziran) anemonumuz istanbula geliyor, bisde öbür hafta yani 4 temmuzda bir buluşma ayarlamak istiyoruz gelenlerin parmaklarını göreyim...
öhöm öhöm şşş millet susun dinleyin...
Şincik bu haftasonu (27-28 haziran) anemonumuz istanbula geliyor, bisde öbür hafta yani 4 temmuzda bir buluşma ayarlamak istiyoruz gelenlerin parmaklarını göreyim...
bende geliyimmi :1rolleyes: