Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik şato gibidir dışarıdakiler girmek ister içeridekiler çıkmak ister...
Tabi gel bunu biz bekarlara anlat tutturduk evlenelim diye...
kızlar aksam ben belkı buraya takılamam bu gece kutsal gece olduğu için dua edecğim ve bu grubun kızlarına da allah ıyı kocışler versin dıye sizlere de dua edeceğim
annaa tü tüüüü maşallah size ya harikasınız kızlar ne kalabalık oldu topik pek bir hareketliopuyorumnanaktanbeni tanıyanlar bilir yeni gelen arkadaşlar ben balıkesrden merve 20 yaşındayım bekarım sevgilimde yok ama olma yolunda yol katediyorum.bu mübarek günde diyorum ki allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın kimse üzülmesin kırılmasın bide bu site iyi ki var çok değerli insanlarla konuşma fırsatı buldumopuyorumnanaktan
annaa tü tüüüü maşallah size ya harikasınız kızlar ne kalabalık oldu topik pek bir hareketliopuyorumnanaktanbeni tanıyanlar bilir yeni gelen arkadaşlar ben balıkesrden merve 20 yaşındayım bekarım sevgilimde yok ama olma yolunda yol katediyorum.bu mübarek günde diyorum ki allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın kimse üzülmesin kırılmasın bide bu site iyi ki var çok değerli insanlarla konuşma fırsatı buldumopuyorumnanaktan
gell cıcım gel katıldın bilee :))
sağol cnm,hissettıkelrınızıı çok iyi anlıyorum,aslına bakrsanız bı yerde ılsıkıyı erkn yasta yasamak şu yonden iyi;hem erkeklerı tanıyosunz ,ilişkı yasamasını öğrenıosunz hemde olakı ayrılık olursa () hala yasınız küçük oluo,27 28 yasında erkek arkadstan ayrıldıgını dusunsene ne kötü,üstünden kalkıpmıck bıse deıl ama zor.burdada anlatmak ıstedıgım zaman ve zaman kaybı idi opuyorumnanaktan
he yaaaa ne bereketlıı,, kandıll ya ondandrrrr,,,
cnmmm bızbıze yetmıomuyuzzz :umursamaz:
sırnaşık şey
ekşielma mmmmmmmmmmmhhh çookk severüümmmmmm,,,,zemuszemus
hoşgeldım cicim,,,evet bızlerde işteyız vakıt bulunca gırıyoruz..ozellıkle son 2 aydr sık takılıorum bnde,işlerde olmayınca yapck bısı olmuo,ne işle iştigal,?
kesınlıkle dgl yaa bana ole dıyen yk sadece ozellıkle ısyerınde herkesın varr gorenler aa bulamadınmı daha sende bulamadıysan artıkkk dıyıp dıyıp guluolar ya ona sınır oluorumhaklısın galiba Ecrincim beni dışarıdaki insanlar çok etkliyor evde kalmış muamelesi yapmalarına dayanamıyorum...
Patavatsız konuşmaların hele ifrit oluyorum "evde kaldın kör topal birini bulalım sna" bu şaka bile olsa söylenecek lafmı yaa...
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulPembe, cimcime eses+, EcRiN, Ekşielma, Mermaid+, okuspokus, SAMATRA, _AnemoN_
bu ne bolluk böle kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bu neyaa ayyhhh kızmayın ama kendınız bılebıle kasıosunz heeeeeeeee........sınırlendm bak heeeeeeeeeeee :)olumlu düşünün lütfen yaaaaa,sız böle yaptıkca daha zor bulrusunzzz.............sıze bı laf dıım hep onu aklınıza getırınnn....Hz.İsa demişki ''Vazgeçtiğim Topraklar Benimdir'' anlayan anlamstrrrrrrrrrsevgilim var ama hala bekarımmmmmmmmmmm halaaa hala:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hoşgeldım kuzumBende geldim
ıkı secenek var dımı ıkısını de yağayalım yahu,,,gırmek ıstmeek bırde cıkmak
ıstemek,ıkıncı secenegı de yasayalım ne var
nıye cnm yaa 60 nıye,benım umudum 80 yaş :)H
Kızlar bugün düşündümde ortalama 60 yıl yaşasak 25 yaşlarında evlensek hayatımızın 35 yılını evli geçirmiş oluyoruz...
Bizi büyütüp o yaşa getiren aileyi tam yararımız olacakkken bırakıp gidiyoruz ilginç değilmi...