Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

cnm ya ben çamberlitaşı hatırlamıyorum bağcılar fatihten otobüse binicem sultan ahmeti hatırlıyorum ama çemberli taş aklımda yok gittim daha önce ama bak çıkartamıyorum ya yolları zihnimde canlandırıyorum da bağcılardaki arkadaşlar biz bağcılarda buluşup ölede gidebilir ne dersiniz???

bagcılar bana ters kalıo ama ıstersenız sız gulpembeyle bulusup ordan sultan ahmete gelebılırsınız
cemberlıtas beyazıtta ınınce sultan ahmete gıtmek ıcın yuruyosun ya yol boyunca trenvay var hatta o yol uzerınde restorasyonu yapılan uzunca bı tas bılıosundur mutlaka ama sız nasıl ıstersenız ole yapalım benım ıcın fark etmez :)

canım şimdi sordum hakana bağcılardan direk otobüs yokmuş beyazıt ve eminönüne varmış beyazıttan gelebilirim sultanahmete hatırlıyorum aşşağıya doğru yürüyünce sultanahmade çıkıyordu.gülbembe istersen bağcılarda biryerde buluşabilirz

kızlar zaten ole olucak beyaztta ınıp sultanahmete dgru yuruycez arada pek mesafe yk yanı
hakan yenı arkadasın dımı :)

ben atestuglada oturuyom kıslarr bizim ordan hem emin önü hemde bayazıt geçiyo ben beyazıta binicem kodu söle idi 92 kmı neydi benm için olur anemon sen nerde olucan bagcıların

evet ecrincim yeni arkadaşım =) şimdi ona sölüyorum buluşcaz diye oda diyor herşeyi ayarlamıssın bir bizim buluşcamızı ayarlamadın diyor..kıskandı sizi =) aa ateştuğlayı biliyorum cnm ama ortak nokta olarak çiflikte hani pazar sokağı var cumartesi pazarı sokağı biliyormusun orayı karşında camii var cami yanında okul var bağcılara giden yolda ordaki durakta buluşalım uygunsa hatırladın mı

kıskansın tabı guzel bı organızasyn oluck cunku :=)

kıs nsl tarıf etmıssın ole onun buşusun buyusunun yanı dıee kafam karıstı kaydirigubbakcemile3

ben bıtırdım mamamıı ogle tatılındeyızz ohh musterısız tam bır saat tadını cıkarıorum kaydirigubbakcemile4
anemon sen normalde ıst.damı oturodun kafam karıstı kım ıst da dgldı profılde b.esir yazıo cunku

sultan ahmette bıldıgım yerler var orda staj yaptım bı yıl kadar tmm bana uyar
ama saat 12 olsun kızlar yksa ben zorlanıcam
tamammmm

rica ederim Mervecim ni dimek...
Allah izin verirse 4 temmuzda saat 12'de Sultanahmette buluşuyoruz..
Duyanlar duymayanlara duyursunlar lütfen...
anlastıkkk

kzılar ben bahcelıevlerden gelıcem oleyse cemberlıtasın onunde bulusalım
bn sultanhmette olurum orda bulusuruz

merhaba kızlar ben katılayamıcam buluşmaya
nıye kızım yaaaaaaaaa??????????????????????

cnm ben 7 sene ist bağcılarda ikametgah ettim snr çanakkaleye taşındık snr da buraya babamın işleri yüzünden memur mu diceksiniz hayır mobilyacı ama gezdirdi bizi hep şurası çok veriyor yokyeni iş imkanı yeni konut yeni ihale vs.vs.şimdi o ist bizse burdayız benimde canımdan çok sevdiğim arkadaşlarım var komşularım var onları ziyerete geliyorum.2.5 senedir gitmedim oralara ya hatırlmaıyorum tam olarak onun için bulurum mutlaka sorun değilde işte yinede saatinde gelmek için garantiye almalıyım..biraz karışık anlattım evet çünkü aklımdada karışık onun için gülpembecim bu ateştuğla otobüsü göztepede beyazıtamı gidiyor yoksa çiflikten mi

yk cnm anladık ıyı anlattın
kızlar heycan yaptım ben nsl bulucaz bırbırımızı kaynaşabılıcekmıyızz :utangac:

tabikide kaynaşırız niye kaynaşmayalım belki ilk 30 dk yabancılık çekeriz ama snr kaynaşırız sanırım daha görmeden sevdim sizi görünce kimbilir sevgim ne kadar katlanır ..opuyorumnanaktan gülpembecim cvp yazmadın sana uymassa ayrıda gidebilirz sorun yok benim için herşey uyar bana beyazıttan tranway yolundan aşağı inicem sultanahmetteyim tamam tekde başarabilirm gerçi ben şimdi oraya gelince sudan çıkmış balık gibi sesem olurum kalabalık görmedim ne zmandır

anemon cnm o zaman sole yapalım beyazıtta otobusten ın benı bekle ben alıyım ordan sonra nereye ısterlerse gıdelım yanlarına olurmu cnm beyazıtta otobusun ındırdıgı yerde hemen GS store var onun onunde bulusalım bız ıstersen sultan ahmete dogru yururuz

ecrincim olur cnm bana uyar ve ben özel msj çektim telefon numaramı geldimi bir tek gülpembeye çekemedim 600 snr geçsin onada atıcam tel numaramı acele ediyorum çünkü yarın düğüne gidicem izin alıp erkenden gidebilirm cumarteside camları falan silerim 1 hafta buralar maff olurr

Back