Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

walla benimde erkek arkadaşım var henüz 3 haftalığız allah sonumuzu hayır etsin bakalım :Saruboceq:

o evlenmisse sen ne yaptın de klava:

tü tü masaallahhh

secl kız sevgilimi yaptın hiç demedin ya komşu topikte allah sonunuzu hayır etsin cnm ya

bende gıcık oluroum yaşım daha 22 ama millet sanki 30 yaşındaymış gibi dawranıyoya mileti dövesim gelio valla klava:

yok yuh artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk,,,çüşşşş diyorum ben o ınsnlara gercktn cahil ınsanalrmıss,ne kızdm bak heeee...........cnm sende kendınden emın bır sekılde de ki ''evlılık benm ıcın alelade bı olay olsa ıdı,herkesın yaptıgını yapar ılk onune gelenle evlenır ve dıgerlerı gıbı suan evlı olurdm'' :umursamaz:

amin ekşielmacımm

bu arada cimcimecim şu buluşma işini dile getirelim mi organizasyonu sana bırakıyorum..müsadenle
evetttttttttttt

walla benimde erkek arkadaşım var henüz 3 haftalığız allah sonumuzu hayır etsin bakalım :Saruboceq:
hayırlı olsun secl cok yenıymıs daha.. çiçegı burnundalar opuyorumnanaktan

walla yaptık 3 hafta oldu da bakalım işallah bu sefer dikiş tuttururum bakalım canım ne zamanadr giremiodum siteye o yüzden diemedim maalesef yoksa sölmezmiim hiç :tomato:

saol canım benim rabbim herkesin yüzünü güldürsün özellikle bu sitedekilerin

aaa ben bahçelievlerde oturuorum canım sen nerde otoruyorsun bakiim sırnaşık şey

öhöm öhöm şşş millet susun dinleyin...
Şincik bu haftasonu (27-28 haziran) anemonumuz istanbula geliyor, bisde öbür hafta yani 4 temmuzda bir buluşma ayarlamak istiyoruz gelenlerin parmaklarını göreyim...

ben incirlideyim canım bilirmisin.etlik tarafı oluyo yani etliğe yakınız:1rolleyes:

ewet biliorum canım banada baya uzakmışsın gerçi şu anda kızılaydayım burada çalışıorum ama ankaranın heryerini herşeyini çok seviorum yerimseniben

hehehe bende sıhhıyedeyim canım yakınız şimdilik:)))))) ne işle uraşıyosun canım..bende çok sefiyom ankaramııııışakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…