Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gell cıcım gel katıldın bilee :))slmmmmma.s. bende katılabilirmiyimmm:kedi:
sağol cnm,hissettıkelrınızıı çok iyi anlıyorum,aslına bakrsanız bı yerde ılsıkıyı erkn yasta yasamak şu yonden iyi;hem erkeklerı tanıyosunz ,ilişkı yasamasını öğrenıosunz hemde olakı ayrılık olursa (gunaydın bayanlarr
hayırlı kandıller nasılsınız mermaıd yazdıkların cok guzel bende kendıme pay cıkardım.. anoman'a gelıcek olursak ona ayrı bı katılıorum sankı benı tarıf etmıs yasın verdıgı cılgınlık yk gayet olgunum sadece yasın verdıgı çıtırlık var bu halde bulamıosam vahh halıme dıorum bennn :kedi:
he yaaaa ne bereketlıı,, kandıll ya ondandrrrr,,,katıl şekerüm Allahım ne bereketli bi gün gelen gelene...
cnmmm bızbıze yetmıomuyuzzz :umursamaz:yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz bugun olup yarın yok olmayın lütfen
ekşielma mmmmmmmmmmmhhh çookk severüümmmmmm,,,,zemuszemushoooşbuldummmmmkaydirigubbakcemile5 nasılsınızz.iştemisinizzz.ben işyerindeyim vakit bulmuşken azcık bakim dedimdiii.bu güzel topikciği gördümmhihoyyythihoyyyt
gell cıcım gel katıldın bilee :))
kaydirigubbakcemile5
ekşielma mmmmmmmmmmmhhh çookk severüümmmmmm,,,,zemuszemus
hoşgeldım cicim,,,evet bızlerde işteyız vakıt bulunca gırıyoruz..ozellıkle son 2 aydr sık takılıorum bnde,işlerde olmayınca yapck bısı olmuo,ne işle iştigal,?
[/IMG]![]()
evet sloganımız HEP DESTEK TAM DESTEK...
Nan bunuda sadece ben biliyorum kimsenin sloganı desteklediği yok...
hayırlı olsun arkadaslar bende geldimm burdayımhoşgeldınkaydirigubbakcemile5
Mermaıd hakkaten ole yas gctıkten snra kotu oluo
ya ne bılım son zamanlarda etrafımda cok evlılık nısan oldu o yuzden ozenmeye basladım hayırlısı tabı
[ı]merhaba kızlar ben seçil bende bekarım hala ve hala maalesef :umursamaz:[/ı]
sevgilim var ama hala bekarımmmmmmmmmmm halaaa hala:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım benım bende o da yok insallah en kısa surede evlenırsınız