• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hoooşbuldummmmmkaydirigubbakcemile5 nasılsınızz.iştemisinizzz.ben işyerindeyim vakit bulmuşken azcık bakim dedimdiii.bu güzel topikciği gördümmhihoyyythihoyyyt

evet işyerindeyim son zmanlarımı geçiriyorum şirketteee...özlemle görüştüm msnde iyiymis türkiyeye gelcekmiş buaralar kacakmıs

slmmmmma.s. bende katılabilirmiyimmm:kedi:
gell cıcım gel katıldın bilee :))

gunaydın bayanlarr
hayırlı kandıller nasılsınız mermaıd yazdıkların cok guzel bende kendıme pay cıkardım.. anoman'a gelıcek olursak ona ayrı bı katılıorum sankı benı tarıf etmıs yasın verdıgı cılgınlık yk gayet olgunum sadece yasın verdıgı çıtırlık var bu halde bulamıosam vahh halıme dıorum bennn :kedi:
sağol cnm,hissettıkelrınızıı çok iyi anlıyorum,aslına bakrsanız bı yerde ılsıkıyı erkn yasta yasamak şu yonden iyi;hem erkeklerı tanıyosunz ,ilişkı yasamasını öğrenıosunz hemde olakı ayrılık olursa ( :P ) hala yasınız küçük oluo,27 28 yasında erkek arkadstan ayrıldıgını dusunsene ne kötü,üstünden kalkıpmıck bıse deıl ama zor.burdada anlatmak ıstedıgım zaman ve zaman kaybı idi opuyorumnanaktan

katıl şekerüm Allahım ne bereketli bi gün gelen gelene...
he yaaaa ne bereketlıı,, kandıll ya ondandrrrr,,,:P
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz bugun olup yarın yok olmayın lütfen
cnmmm bızbıze yetmıomuyuzzz :umursamaz:
sırnaşık şey

hoooşbuldummmmmkaydirigubbakcemile5 nasılsınızz.iştemisinizzz.ben işyerindeyim vakit bulmuşken azcık bakim dedimdiii.bu güzel topikciği gördümmhihoyyythihoyyyt
ekşielma mmmmmmmmmmmhhh çookk severüümmmmmm,,,,zemuszemus
hoşgeldım cicim,,,evet bızlerde işteyız vakıt bulunca gırıyoruz..ozellıkle son 2 aydr sık takılıorum bnde,işlerde olmayınca yapck bısı olmuo,ne işle iştigal,?

gell cıcım gel katıldın bilee :))

kaydirigubbakcemile5

ekşielma mmmmmmmmmmmhhh çookk severüümmmmmm,,,,zemuszemus
hoşgeldım cicim,,,evet bızlerde işteyız vakıt bulunca gırıyoruz..ozellıkle son 2 aydr sık takılıorum bnde,işlerde olmayınca yapck bısı olmuo,ne işle iştigal,?

sigorta işiyle uraşıyorum canım.kasko,trafik, konut sigortası falan yapıyoruzz.gamyoncuiremsu

Mermaıd hakkaten ole yas gctıkten snra kotu oluo
ya ne bılım son zamanlarda etrafımda cok evlılık nısan oldu o yuzden ozenmeye basladım hayırlısı tabı

MERMAıDCıM sen yeterkı iste sana içli köfte ve biber gönderirim..kızlar bu arada işten fırsat buldukca buraya takılacam

kandl2ax6.png
[/IMG]

evet sloganımız HEP DESTEK TAM DESTEK...
Nan bunuda sadece ben biliyorum kimsenin sloganı desteklediği yok...

aaaaaaaaaaa kart çok güzel hem slogan daha guzel HEP DESTEK TAM DESTEK

Back