• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

alkisalkisalkis:lepi::roflol::roflol: tuttum bunu mermaid

anemon yasın cok genc ama 6 aydan bişey olmaz yerimseniben burada ben geldim gene bi görüşmeden geldim şakkıdı
kaydirigubbakcemile5

meraba kızlar ben yenı uye oldum benı de aranıza alırmısınız:icecream:
gel cıcım geeel hoşgelmişsinnnn

günaydın kısceler nasılsınız....kandiliniz mubarek olsun....bu güzel günde dualarınız kabul olsun AMİN
canım gunaydın,senın de kandılın mubarek ve duaların kabul olsun inş.bu mübarek gunde

Günaydın şekerleer nasılsınız bugün...Herkesin kandili kutlu olsun...
Allah dualarınızı kabul etsin...

gunaydn cımcıme,senın de kandılın mubarek olsun

Bu arada bütün topiğin regaip kandili mübarek olsun...inş dualarımz kabul olur..regl im bugün pek bişe yapamicam akşama :( ama inş.dualarmızı görür rabbim

bundan 2 ay önce çıktığım biri vardı ama ayrıldık ayrılma sebeblerın en buyuk nedenı bana yalanlar soylemesı uzun zamandır bu sıteyı takıp ediyorum en son da cesaretımı oplayıp üye oldum:kedi:

YALNIZ DEGILSIN CNM BENDE TAMI TAMINA 20 YASINDAYIM AMA TIKKK YOKKK mirmirmirmirmirmirmirmir
gerçekten mi cnm çok zor bir durum kendim için üzülüyordum şimdi senin içinde üzülüyorum ya allah gönlümüze göre versin..yanlızlık heleki bu deli çağımızda yanlızlık çok kötü ben kendimin ilersini düşünemiyorum:1ninca::1ninca:

bu arada kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun kızlar..akşam sizin içinde kadınlar kulübündeki kızların duaları kabul olsun diye dua ettim.bu arada hakanda bizim için dua etmiş öle dedi

guzelim ben mersınde yasıyorum yas 26
öylemiii ne güzelllllllll bana ordan içli köfte ve biberli yollar mısınnn çokkk sevıyorum da :P
bu arada benım de yaş 26...ne iş yapıyorsun?

bundan 2 ay önce çıktığım biri vardı ama ayrıldık ayrılma sebeblerın en buyuk nedenı bana yalanlar soylemesı uzun zamandır bu sıteyı takıp ediyorum en son da cesaretımı oplayıp üye oldum:kedi:
yalanalr mı söyluodu aman cnm kurtulmuşsun boşver napcan ole bırısını,,yasın ne ki ya daha neelri cıkar neleri Şeniz

gerçekten mi cnm çok zor bir durum kendim için üzülüyordum şimdi senin içinde üzülüyorum ya allah gönlümüze göre versin..yanlızlık heleki bu deli çağımızda yanlızlık çok kötü ben kendimin ilersini düşünemiyorum:1ninca::1ninca:

ya anemoncum dıkkat edıyorum hep'deli çağımda yalnızım 'diyosun...cnm ben 26 yasındayım.ablan olarak söyluyorum,ınsanın deli çağında gönul eglendıreck bı sevgılısı olmamalı,çunku sen dıosun DELİ ÇAĞ allah korusun yanlıslar onune gecemeyecgn hatalar yapabılırsın.....ben mesela,,20yasında sevgılım yoktu ve uni.deydım iyiki o ara olmamıs olsaymıs delı çağımdı dedıgın gıbı hatalar yapabılrıdım...şimdi erkek arkdasmla fizana giderim ama bana zaarar gelmez ve ztn getırtmem de ,çunku aklım yerınde..yanı umarım analtmaya calsıtıklarımı anlar ve sana abla gıbı yaklasarak soledıgım sozlere alınmamıssındr :1hug: öpüyorum cnm ,mutluluklarrr senınle olsun

kandl2ax6.png
[/IMG]

evet sloganımız HEP DESTEK TAM DESTEK...
Nan bunuda sadece ben biliyorum kimsenin sloganı desteklediği yok...

mermaidcim cnm seni yanlış anlamıyorum aksine yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ediyorum.deli çağ diyorum ama ben çılgın bir insan değilim baksana bir sevgili yaparken bile herşeyini araştırıyorum doğrusuda bu tabiki ama bu yaşta genelde tipe önem verilir daha çok.yani onun için diyorum yoksa ben kendimi bilen ve frenleyebilen insanım aileden gelen bir olgunluk var deli çağımda deli değil olgun olduğum için dile getiriyorum ama gerçekten önemseyip bunları yazman beni çok mutlu etti demekki beni gerçekten dinliyorsun ne diyorum takip ediyorsun saol canm yaa a.s.

mermaidcim cnm seni yanlış anlamıyorum aksine yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ediyorum.deli çağ diyorum ama ben çılgın bir insan değilim baksana bir sevgili yaparken bile herşeyini araştırıyorum doğrusuda bu tabiki ama bu yaşta genelde tipe önem verilir daha çok.yani onun için diyorum yoksa ben kendimi bilen ve frenleyebilen insanım aileden gelen bir olgunluk var deli çağımda deli değil olgun olduğum için dile getiriyorum ama gerçekten önemseyip bunları yazman beni çok mutlu etti demekki beni gerçekten dinliyorsun ne diyorum takip ediyorsun saol canm yaa a.s.
:içelim:
kısım yani topice gelen hemen kaçıp gitmesin...
HEP DESTEK TAM DESTEK diyorum yanee...

hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sırnaşık şey ozmn şöyle olsun mu o ''Topiğe Hep Destek Tam Destek''

gunaydın bayanlarr
hayırlı kandıller nasılsınız mermaıd yazdıkların cok guzel bende kendıme pay cıkardım.. anoman'a gelıcek olursak ona ayrı bı katılıorum sankı benı tarıf etmıs yasın verdıgı cılgınlık yk gayet olgunum sadece yasın verdıgı çıtırlık var bu halde bulamıosam vahh halıme dıorum bennn :kedi:

Back