- 14 Kasım 2012
- 1.069
- 94
- 93
çöpe atılan yavrular geldi aklıma Allahım sen herkese akıl fikir ver.kimseler böyle bir şeyi hak etmez.
sebatiye,o yavruların akıbetini düşünen yok ne yazıık ki!herkes kendi zevkinin ,rahatlığnın peşinde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çöpe atılan yavrular geldi aklıma Allahım sen herkese akıl fikir ver.kimseler böyle bir şeyi hak etmez.
Yardim edemesem bile sinirlendim suan. Yardim arayan arkadasa yardim edenlerden daha cok bu kiz napmis bu kiz nasil bir sey bu kizi allah kahretsin o bebek artik bitti o bebek artik mutsuz allahiiiim sen koru yareppim bik bik bik diye otup yardim etmeye yeltenmeyen insan dolu. Bi de ortaligi kizistirip kavga cikariyorlar! Saka misiniz arkadaslar yorumlamak isteyenler bir kafede bulusun yarin obur gun cekistirin beraber insanlar yardimci olmaya calisiyor kendinize gelin hey allahim!
Hay ağzına sağlık ! Nasıl bi nesle dönüştük biz böyle ya . Banlıydım kaç gundur gıremıyordum böyle insanlar yüzünden ! İnsanı konu açtığına pişman ediyorlar.
Ben kuzenime hakaret edılsın dıye açmadım bu konuyu kusura bakmayın da kimseye bu hakkı da vermıyorum ! Lütfen herkes duracağı yeri bilsin..
Kuzenime gelince sanırım cok yakın bi akrabamız sahip çıkacak bebeğe onu da alacak yanına gıbı gorunuyor.
Allah yardımcınız olsun, bebekle anneyi ayırmamak en doğrusu. Kız daha 19 yaşında, ne hata yapmış olursa olsun hayatın başında bir çocuk. Bebeğin babasıyla bağını koparmak gerek, adam olmadığı belli, çocuk düştü desin bir bahane bulsun ama adamı bebekten haberdar etmesin. Adamın bilmesi demek ömür boyu o kızın hayatını gölgelemesi demek. Ne olduğu belirsiz, karanlık işler peşinde bir adamın kızın hayatında olmaması daha iyi bence. Ona sahip çıkacak akrabanızın ellerinden öpüyorum, büyük bir yüreklilik, inşallah kızda aklını başına alır, bundan sonra hata yapmaz. Ben düzelebileceğine inanıyorum, 19 yaşında bir çocuğun kötü olacağına inanmak gelmiyor içimden, Rabbim yardımcısı olsun o küçücük masumun hatrına
Ağzına saglik arkadaşım Nekdr güzel yazmssin yaşı 19 kızın ve bi hata yapmis ama insanlar günahkâr ilan etmiş
Evet belki onun başına geldi ama etrafindakilerin ailesinin imtihanidir benim babam mesela aşırı gerikFali bi adamdır çok severim o ayrı ama kadın gbi konuşur mahalledeki su kız çok gezio babası abisi şöyle böyle diye.çocukken bilincaltima islenen bide en küçük yengem amcamın karısı için o kız deildi babaannen söyledi aybasina denk getirdi gerdegi deyip dururdu ( benim başıma ise ne geldi ( ki hiç beklmedgm zmnda beklmdgm şekillerde yargılamak büyük konuşmaktan bende çok korkuirm zMann ne göstercgi belli olmaz.eşim biz evlenmeeden bi sevgilsi varmış kız sarhoşken nisanlsyla beraber olmus soylemems kocama kacir beni böyle böyle bi durum var demiş kocamda bana sevglyken anlatti ama anlatis sekli COk kotuydu üstüme kaliodu az kullanılmış falan dye.allahın sopası yok ama keşke bana denk gelmeseydiKimseyi günahkar ilan etmeyi doğru bulmuyorum, kim mazlum kim günahkar ancak Allah bilir, hiç tanımadığım 19 yaşında bir çocuğu günahkar ilan etmek demek ahirette onunla hesaplaşmak demek, bunu göze alamam ki. İnsan olmak merhamet gerektirir, kim bilebilir ki bizim evlatlarımızın başına gelecekleri. Niyeti iyi tutmak lazım. Ben kimsenin zevk için böyle bir şey yaşayacağına inanamıyorum. Bir insanın başına gelenler bazen çevresindekilerin imtihanıdır, ben buna inanırım. Çok da dindar değilim ama Allah'tan korkarım, yapamam
Kuzenime gelince sanırım cok yakın bi akrabamız sahip çıkacak bebeğe onu da alacak yanına gıbı gorunuyor.