• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

Olan günahsız bebeğe olacak maalesef yine kimseye değil.

Siz doğurun devlet bakar lafını pek ciddiye almamak gerek,küçücük yavrunun hayatı mahvolacak yurt köşelerinde.

Hanimlar olan olmus konu sahibesi arkadas cozum istiyor yargilama degil unutmayin ! Kim bir kardesini bir gunah sebebi ile ayiplar ise o gunahi islemedikce olmez bu hadisi unutmayin oncelikle
Konu sahibi arkadasim senin yanina gelme imkani yok ise sevgilisinin ailesi nedir ne degildir onlar ile bir konusun onlar sahip cikar sehir disinda tanidiklari guvendikleri birinin yanina gonderir dogum gerceklesene kadar guvende olur hic degilse bu konuyu tek basiniza cozmeniz olmaz sonucta kizin annesi kadar onlarinda sorumlu olmasi lazim bugun nikah yapsalar vize onayi zor avrupa ulkelerinde ab ye uye olanlarda ozellikle zor bence teyzeniz erkek tarafinin annesi ile gorussun

Bana göre ahlak biri elinden tutuyorken başka bir ele hayalinde olsa bile uzanmamak. Aklında ve kalbinde tek bir kişinin olmasıdır. Yoksa herkesin cinsel hayatı kendine. Hamile kalınmadığı sürece. Hamile kalındığında o bebeğe bakabilecek gücü olanlar yaşasın ilişki.
Burada konu sahibinin kuzenini aşağılamadan önce kimse ilk önce kendi hayatına karakterine baksın.
Bir fahişenin üstünde bir adam bile görülse gözünüzü 7 kere ovuşturmanız öyle emin olmanız gerekiyor ki yine de laf söylemek günahtır. Yolun yolcusu gibi ithamlar haddimiz değil hiçbirimizin.
Bir de parayla bu işi yapanlara derler denmiş yoo. Kimsenin o işi neden yaptığını da bilemezsiniz. Ne için?

Benim tepkim bebeği asla yurda vermemeleri yönünde.

Geçen gün burada bir konu açılmıştı. 17 yaşında ki bir kız cinsellik ile ilgili bilgi istemişti. Bazı bayanlar ona "zamanı gelince öğrenirsin", "sen derslerine bak" gibi cevaplar vermişti. Buyrun işte, zamanında verilmeyen cinsel eğitim ve bunun sonucunda ortaya çıkan eğitimsiz genç kızlar. Dünyadan bir haber, sırf merak için, zevk için cinsellik yaşayanlar. Olan yine ufacık bebeklere oluyor.

İşiniz zor gerçekten, 19 yaşında bir kız ne kadar annelik yapabilir? Hele ki, sıradışı yaşamı olan bir kız. Babalar ve aile büyükleri bu durumu duyduğunda neler yaşanır? Ayrıca o psikopattan da birşey beklemeyin, bence bebekten kaçmış.

Yardim edemesem bile sinirlendim suan. Yardim arayan arkadasa yardim edenlerden daha cok bu kiz napmis bu kiz nasil bir sey bu kizi allah kahretsin o bebek artik bitti o bebek artik mutsuz allahiiiim sen koru yareppim bik bik bik diye otup yardim etmeye yeltenmeyen insan dolu. Bi de ortaligi kizistirip kavga cikariyorlar! Saka misiniz arkadaslar yorumlamak isteyenler bir kafede bulusun yarin obur gun cekistirin beraber insanlar yardimci olmaya calisiyor kendinize gelin hey allahim!

Son düzenleme:
Yardim edemesem bile sinirlendim suan. Yardim arayan arkadasa yardim edenlerden daha cok bu kiz napmis bu kiz nasil bir sey bu kizi allah kahretsin o bebek artik bitti o bebek artik mutsuz allahiiiim sen koru yareppim bik bik bik diye otup yardim etmeye yeltenmeyen insan dolu. Bi de ortaligi kizistirip kavga cikariyorlar! Saka misiniz arkadaslar yorumlamak isteyenler bir kafede bulusun yarin obur gun cekistirin beraber insanlar yardimci olmaya calisiyor kendinize gelin hey allahim!

Hay ağzına sağlık ! Nasıl bi nesle dönüştük biz böyle ya . Banlıydım kaç gundur gıremıyordum böyle insanlar yüzünden ! İnsanı konu açtığına pişman ediyorlar.
Ben kuzenime hakaret edılsın dıye açmadım bu konuyu kusura bakmayın da kimseye bu hakkı da vermıyorum ! Lütfen herkes duracağı yeri bilsin..

Kuzenime gelince sanırım cok yakın bi akrabamız sahip çıkacak bebeğe onu da alacak yanına gıbı gorunuyor.

Hay ağzına sağlık ! Nasıl bi nesle dönüştük biz böyle ya . Banlıydım kaç gundur gıremıyordum böyle insanlar yüzünden ! İnsanı konu açtığına pişman ediyorlar.
Ben kuzenime hakaret edılsın dıye açmadım bu konuyu kusura bakmayın da kimseye bu hakkı da vermıyorum ! Lütfen herkes duracağı yeri bilsin..

Kuzenime gelince sanırım cok yakın bi akrabamız sahip çıkacak bebeğe onu da alacak yanına gıbı gorunuyor.

Allah yardımcınız olsun, bebekle anneyi ayırmamak en doğrusu. Kız daha 19 yaşında, ne hata yapmış olursa olsun hayatın başında bir çocuk. Bebeğin babasıyla bağını koparmak gerek, adam olmadığı belli, çocuk düştü desin bir bahane bulsun ama adamı bebekten haberdar etmesin. Adamın bilmesi demek ömür boyu o kızın hayatını gölgelemesi demek. Ne olduğu belirsiz, karanlık işler peşinde bir adamın kızın hayatında olmaması daha iyi bence. Ona sahip çıkacak akrabanızın ellerinden öpüyorum, büyük bir yüreklilik, inşallah kızda aklını başına alır, bundan sonra hata yapmaz. Ben düzelebileceğine inanıyorum, 19 yaşında bir çocuğun kötü olacağına inanmak gelmiyor içimden, Rabbim yardımcısı olsun o küçücük masumun hatrına

ay bir arkadaşım geldi aklıma aynı bu durumdaydı
illede doğuracam da doğuracam
yapma etme olmaz bu adamdan baba dedik
çocuk olursa evleneceğini sanıyordu
doğurdu doğurdu
adam resmen psikopattı zaten sevgiliykende hergün dayak yiyordu
hamile kalıncada yedi,benden değildir diyerek hergün dövüyordu geceyarılarında gürültüye uyanıyordu mahalle
adam sadece çocuğu üzerine aldı
halaa hergün dövermiş
inşallah bir çözüm bulursunuz yazık olacak hayatına

Zevki için sevişti diye konu sahibinin kuzenine sapık diyemezsiniz. Hepiniz sizle evlenmeden önce "zevki için sevişen" erkeklerle evlisiniz şu an. Kadın erkek ayrımı yapan KADINLARdan nefret ediyorum. Bence sapık olan sizsiniz. Kadını ezmeye devam edin, nasılsa yeni ve aydın nesil gümbür gümbür geliyor. O salak tabularınız yıkılacak, az kaldı.

Kuzenine kızılacak tek bir konu var o da korunmaması. Bebeğiyle ne yapacağına da kendi karar verir.

Yalnızlıktandevrenkiralık arkadaşımın dediklerine katılıyorum öncelikle. Kimse sevişti diye sapık olmaz, hayat onun hayatı vücut onun vücudu bence. Hatası korunmamış olması. Bence bebeğin sorumluluğunu kuzeninin annesi almalı. Evet kıyametler kopacak haklısınız ama ortada bir can var. Bebeğini kaybetmiş bir anne olarak gözlerim doldu yurt lafını okuyunca. O psikopat adamdan da ne kadar baba olur onu da bilemedim şimdi, bebeği kabul etmesi de beni çok şaşırttı açıkçası. Ama insanları burda sevişti diye sapık adı altında yargılamak doğru değil, korunmamasına gelince yerden göğe kadar haklısınız yargılamakta.
Gerçekten hem aile için, hem anne adayı için, hem de o günahsız melek için çok çok zor bir durum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorumki bebekler dünyanın en masum en güzel varlıkları kuzenin bir hatada yapmış olsa bebegin yaşam hakkı elinden alinmamali ki beş aylık kürtaj yapilcak zamanida geçmiş..yurda verilme ihtimali içimi parcalasada kızın ailesi kabul etmezse tek yol bu ama bebegin günahı ne .neden sıcak yuvasında aile ortaminda büyüyen bi çocuk olmayacak çok üzüldüm çok...geçmişinde hata yapmış biri olarK tek şükrettgm evlilk dışı hamile kalmamak..

Allah yardımcınız olsun, bebekle anneyi ayırmamak en doğrusu. Kız daha 19 yaşında, ne hata yapmış olursa olsun hayatın başında bir çocuk. Bebeğin babasıyla bağını koparmak gerek, adam olmadığı belli, çocuk düştü desin bir bahane bulsun ama adamı bebekten haberdar etmesin. Adamın bilmesi demek ömür boyu o kızın hayatını gölgelemesi demek. Ne olduğu belirsiz, karanlık işler peşinde bir adamın kızın hayatında olmaması daha iyi bence. Ona sahip çıkacak akrabanızın ellerinden öpüyorum, büyük bir yüreklilik, inşallah kızda aklını başına alır, bundan sonra hata yapmaz. Ben düzelebileceğine inanıyorum, 19 yaşında bir çocuğun kötü olacağına inanmak gelmiyor içimden, Rabbim yardımcısı olsun o küçücük masumun hatrına

Ağzına saglik arkadaşım Nekdr güzel yazmssin yaşı 19 kızın ve bi hata yapmis ama insanlar günahkâr ilan etmiş

Ağzına saglik arkadaşım Nekdr güzel yazmssin yaşı 19 kızın ve bi hata yapmis ama insanlar günahkâr ilan etmiş

Kimseyi günahkar ilan etmeyi doğru bulmuyorum, kim mazlum kim günahkar ancak Allah bilir, hiç tanımadığım 19 yaşında bir çocuğu günahkar ilan etmek demek ahirette onunla hesaplaşmak demek, bunu göze alamam ki. İnsan olmak merhamet gerektirir, kim bilebilir ki bizim evlatlarımızın başına gelecekleri. Niyeti iyi tutmak lazım. Ben kimsenin zevk için böyle bir şey yaşayacağına inanamıyorum. Bir insanın başına gelenler bazen çevresindekilerin imtihanıdır, ben buna inanırım. Çok da dindar değilim ama Allah'tan korkarım, yapamam

Kimseyi günahkar ilan etmeyi doğru bulmuyorum, kim mazlum kim günahkar ancak Allah bilir, hiç tanımadığım 19 yaşında bir çocuğu günahkar ilan etmek demek ahirette onunla hesaplaşmak demek, bunu göze alamam ki. İnsan olmak merhamet gerektirir, kim bilebilir ki bizim evlatlarımızın başına gelecekleri. Niyeti iyi tutmak lazım. Ben kimsenin zevk için böyle bir şey yaşayacağına inanamıyorum. Bir insanın başına gelenler bazen çevresindekilerin imtihanıdır, ben buna inanırım. Çok da dindar değilim ama Allah'tan korkarım, yapamam
Evet belki onun başına geldi ama etrafindakilerin ailesinin imtihanidir benim babam mesela aşırı gerikFali bi adamdır çok severim o ayrı ama kadın gbi konuşur mahalledeki su kız çok gezio babası abisi şöyle böyle diye.çocukken bilincaltima islenen bide en küçük yengem amcamın karısı için o kız deildi babaannen söyledi aybasina denk getirdi gerdegi deyip dururdu :(( benim başıma ise ne geldi :(( ki hiç beklmedgm zmnda beklmdgm şekillerde yargılamak büyük konuşmaktan bende çok korkuirm zMann ne göstercgi belli olmaz.eşim biz evlenmeeden bi sevgilsi varmış kız sarhoşken nisanlsyla beraber olmus soylemems kocama kacir beni böyle böyle bi durum var demiş kocamda bana sevglyken anlatti ama anlatis sekli COk kotuydu üstüme kaliodu az kullanılmış falan dye.allahın sopası yok ama keşke bana denk gelmeseydi :(

belki bana kızanlar olacaktır ama ben bebeğin aldırılması taraftarıyım.. kedi yawrusu değil bu..herkes yaşamayı hakediyor evet, ama herkes kaliteli yaşamayı da hakediyor... düzgün bir baba modeli yok; aile tutucu,muhtemelen kızın anne babası affetse bile ömür boyu p.ç diye damgalanacak, anne küçük ve bilinçsiz... bu çocuk itilip kakılarak yaşamayı da haketmiyor ki:2: bence annenin de haberi varsa aldırılmalı... gerçi yasal değil ama veli izni olursa da mı yasal değil tam bilmiyorum..gerçi ben yazarken düşününce içim kötü oluyor. o da bir canlı ama... yazık çocuk itile kakıla mı yaşasın:( off çok zor bir karar Allah yardımcıları olsun:(

Baştan sona kadar bütün yazılanları okudum; çözümü biz sunamayız , tek söyleyebileceğim eğer bir bayan o yaşta hamile kalıyorsa yapabileceğiniz tek şey ona çocuğuna iyi bir anne olacağını söyleyebilmeniz ve desteklemeniz olacaktır. Yurt dışına gitmek , evlenmek ... bunlar çözüm değil sadece bir kaçış ve daha çok sıkıntı anlamına gelir. Anne olmak olabilmek güzeldir ileriyi de düşünmek lazım ... Tek başına büyütemeyecek bir şey yok sosyal hizmetler müdürlüğü bu gibi konularda anne ve çocuğun beraber yaşamasını sağlayacak koşullar için yardım ediyor. Gerekirse valiliklerden kaymakamlıklardanda destek iş isteyebilir.

---- Bu arada genel evde bile çalışıyor olsa bir bayan bence saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Hiç bir bayan saat başı farklı bir erkekle beraber olmayı istemez.

Çok sevindim. Allah o bebeğin kaderini güzel yazmıştır inşallah. Bravo o akrabanıza. Hatalar insanlar için var hayat herkese farklı şekilde gösteriyor zorluğunu ve güzelliğini. İnşallah herşey güzel olur onlar için.

Annesi babası nerde bu arada kızın bunca şey oluyor kız toy sonu böyle kimse kinamasin

Back