Hmm anladim fakat yinede fikrimin arkasindayim fairy güzelim!!kaydirigubbakcemile3
Bence uslubu biraz sert olmus, daha güzel bir dil ile söyleseydi diyorum yinede!!
Bundan birkac sene önce esimin calistigi is yerinde bir bayan vardi, is yeri cok sapa oldugu icin esime rica etmis benide hic olmazsa otobüs duragina kadar atabilirmisin diye, esimde tabiki demis ne var bunda....eve geldiginde yazik gülsüm tek basina bir kadin kisin havalar cok erken karariyor bizim orasi issiz atarim onu otobüs duragina kadar sevaptir dedi, bende iyi yaptin yazik dedim...a.s
Ramazan ayinda hatta evine kadar birakmistir onu esim iftarina yetissin diye, o kadin bize ne dualar etti biliyormusun, bir kere esim 2 hafta falan ise gitmedi evi bile aradi, kardesim nasil iyimi allah esindende sendende binlerce kez razi olsun dedi...
Ben esime güvendikten sonra esim kendini bildikten sonra 1 degil 10 tanede kadin gelse ne yazar!! Gerci konu bu degil, konu sadece biraz olsun insanlik fairycim...
Hep konusuruz burda degilmi, insanlara ne olmus, kimse kimseye kapisini acmiyor, kimse kimseye acimiyor vs. vs. diye fakat taki kendi basimiza gelene kadar insanliktan, dostluktan, iylikten konusuyoruz...biz oldukmu unuttuyoruz bunlari...
Ben konu sahibi arkadasima hak vermiyorum degil cok hakli, benim demek istedigim sadece keske daha güzel bir dil ile uyarsaydi, madem deli degil anlardi diye düsüyorum..