E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Valla bu kadın pek iyi dilden anlıyor gibime gelmiyor benim bence ne yap ne et seviye koy aranıza birazcık sert üslup bence cok yararlı olur ...gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden sana ilk uyarı tekniği biraz sert olabilir ama olsun artık.
Artık ismi herneyse x" yakınımda olmandan hoşlanmıyorum bunu bırak eşimde bende işe birlikte gidilmesinde de hoşlanmıyoruz.Kısacası bizden uzak dur görüşmemek üzere"
Valla kadına sinir olduğuma böyle demek geldi içimden.Daha kabada olabilirdim ama boşver:)
Benden sana ilk uyarı tekniği biraz sert olabilir ama olsun artık.
Artık ismi herneyse x" yakınımda olmandan hoşlanmıyorum bunu bırak eşimde bende işe birlikte gidilmesinde de hoşlanmıyoruz.Kısacası bizden uzak dur görüşmemek üzere"
Valla kadına sinir olduğuma böyle demek geldi içimden.Daha kabada olabilirdim ama boşver:)
Apartmandakileri bahane yap, git kadina bak arkadasim, alinma darilma ama biliyorsun bizim insanlarimizi, senin iyi niyetinden hic süphem yok yanlis anlama fakat dedikodu cikacak, tatsiz seyler yasayacagiz duyacagiz diye cok endiseleniyorum....
O yüzden esimle ise beraber gitmeniz uygun degil, kimsenin agzina sakiz olmayalim, iyi iken kötü olmayalim diye konus kadinla bence...![]()
Canim tamam iste, eger esin yarin kadindan erken veya gec cikacaksa, kadin belki kapinizi calar, beraber gidecektik felan der. Insallah öyle olur, aciklaman daha kolay olur.
öyle yapacaktır.zaten istediğimde bu.ben onun kapısını çalıp değilde onun benim kapıma gelip sorduğunda gayet sakin bir tavırla söylemek istiyorum
evet aslında istediğim bu.bundan sonrada hayatımızda istemediğimizi söylemek istiyorum.
canlarım sizlerde iyice yumuşadınız ama :mymeka:
kadın ya derse ne alakası var öyle bir şey olmaz korkma ben agızlarının payını veririm derse ozaman aynı bahaneyi sürdüremez ..direk söyle istemediginizi , seviyeni koy ve koru..!
Sizin kapınızı çalabilcek kadar arsız olabilir mi:1shok::bbo:
Sizin kapınızı çalabilcek kadar arsız olabilir mi:1shok::bbo:
kadın ya derse ne alakası var öyle bir şey olmaz korkma ben agızlarının payını veririm derse ozaman aynı bahaneyi sürdüremez ..direk söyle istemediginizi , seviyeni koy ve koru..!
Ozaman o kadina yuh artik derim!
Kirmadan anlatmak iyidir, ama bunun yani sirada kesin vir tavir alinmasi lazim, orda haklisin.
Önce esiyle kendisinin bu durumu istemedigini söylesin, ki elalemden icin degil sadece, daha fazla biz istemedigimiz icin diye bir hava versin.
hiç şüphen olmasın.
yaptıklarını burda anlatsam kesin dövmek için benden adresini istersiniz.
Tamamda güzelim bu disardaki herhangi bir yabanci degil, komsu, hergün yüz yüze baktigin bir insan, icabinda kapisini calmak zorunda oldugun bir insan!!:1closedeyes:
Belkide gercekten o kadinin icinde hicbir pislik yoktur günahini alabilirmiyiz?
Tamamda güzelim bu disardaki herhangi bir yabanci degil, komsu, hergün yüz yüze baktigin bir insan, icabinda kapisini calmak zorunda oldugun bir insan!!:1closedeyes:
Belkide gercekten o kadinin icinde hicbir pislik yoktur günahini alabilirmiyiz?