E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
aslında bende olsam eşimi ikna edip,'bu durumdan eşim rahatsızlık duydu kusura bakma seni eve ve işe bırakamıcam 'demesini isterdim.'zaten emrivaki gelişen bişeydi eşime söz hakkı kalmadı' !!diye eklemesinide isterdim.oh içimin yağları erirdi.kötükedihüso
Ne demek haddini aşmak, tabiki sorabilirsin. Zaten yazımın başında kendimi sorguladım diye belirtmiştim.
Ben beni her akşam eve bırakan arkadaşımın eşini tanıyorum, birbirimize gelip gideriz. Bir sıkıntısı olsa anlarım kiiii arkadaşım eşine çok bağlı biri ve gözünün içine bakar. Yani böyle bir rahatsızlık duymuşsa eşi hemen bitirir. Ama genede içime bir kurt düşmedi değil.
Yani ben hiç böyle bir sıkıntı hissetmedim ama şimdi kafama takıldı işte.
Her ikimizin eşide bu durumu biliyor kaldıki söylemiştim zaten ailecekde görüşüyoruz. Arkadaşımın eşinin bana karşı soğuk tavrı hiç olmadı aksine samimiyetimiz günden günede artıyor.
sevgili dostlarım, biliyorum merakla beni beklediniz. emin olun bende ilk fırsatta ancak buraya gelebildim.şimdi gelelim neler oldu...
öğleden sonra 4 gibiydi eşime dedimki, ben bu kadına servis olmandan hiç hoşlanmadım. hiç ummadığım bir şekilde , bak canım güvensizlikten kaynaklanan bir durum olması beni rahatsız eder.eğer ilk söylediğinde bana bu şekilde yaklaşsaydın oturur bir çaresine bakardık. hoşlanmamış olmanı anlıyor ve hak veriyorum ama senin ben bu işin içindeymişim gibi yaklaşmandan hoşlanmadım, dedi.
peki ne yapacağız dedim, eşimde bana git bir bahane uydur dedi.
ne bahane uydurabiliriz işe gidiş geliş saatlerimi düzenimi bozmaan ne bahane uydurursan uydur dedi.sonra dışarı çıktık geç döndük.ve ancak yatıp uyudu bende buraya geldim.
anlayacağınız henüz kadınla konuşamadım.bahanem hazır olsa gitmeden konuşacaktım ama değildi.zaten belki evde bile değildi.evet dostlar ne tavsiye ediyorsunuz?
canlarım çok sağolun sayfaların çokluğunua bakıyorumda bugün epey arkadaşım yardımcı olmak için fikir yürütmüşler. öyle çok merak ediyorumki neler yazıldığını.ilk fırsatta okuyacağım.
eşimden şunu rica ettim.birtek yarın sabah için biraz erken yada geç çıkmasını.eşimde tek bir sabah için kabul etti.işte bu aşamada halletmem lazım.tek bir sefer bile kabullenem bu beraber gitme işini.eşim kabul etti ya artık umurumda değill o kadar ama bu işi kökünden bitirmeden rahat edemeyeceğim.
öyle birşey olmalı hem ben(kıskanç) hem eşim(kılıbık) durumuna düşüp küçük düşmemeliyiz hemde o kadın utanmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?