- 11 Nisan 2011
- 1.170
- 872
- 123

Hemen bu pazar çık evden yanına bir de kitap al avm bankında otur oku geçsin zaman ciddiyim sırf zaman dolsun. Aileni şu yüzden sordum annen yakınsa mesela haftaiçi ayarla temizlikçi annen başında durur sonuçta evine yabancı almakta zor onunda başında beklemek gerekebilir. Ne yap et çık dolaş eve gitme bana sormadığın için bende yalnız takılıyorum dersin. Bir de her hafta doğa yürüyüşü de yani hiç mi farklı bişey yapmak istemez insan.
İşten gelince nasılsınız peki yemek faslı bitiyor sonra ne yapıyorsunuz? Ortak bir diziye başlayın mesela patlamış mısır yada cips çıkarın . O diziyi bitirin ama ortak nokta bulun.
Girmemişsiniz ama cidden erken olmuş evlenmeniz olabilir bir sürü sebebiniz. Sizinde onunda alışması lazım güzelce anlatmanız da gerekiyor erkekler söylemeyince anlamıyor ya cidden.
Yok niye kızayım. Zaten bir süredir bende arıyorum evde temizlik yapacak birini. kendine de bunu söyledim. Evliliğimizin başlarında, bu fikrime karşı çıktı. Ben de yardım ederim, beraber yaparız dedi. Ama gel zaman git zaman dediği gibi çıkmadı tabi. Ben de konuştum eve bir temizlikçi bayan alacağımı, herşeye yetişemediğimi söyledim. Bişey diyemedi. Ben en iyisi biraz üzerine düşeyim de biran önce bulayım birini.Bu arada benim evim öyle her zaman derli toplu olmaz. O yüzden temizlik yaptığım bariz anlaşılır yani evde
Sevgiliyken de pek farklı değildik. Sadece yazın hep planlarımızı beraber yaptık. O da arkadaşları yazın burda olmadığından. Ama önceki sonraki zamanlarda böyleydi yine. zaten kaç ay sevgili kaldık kı taş çatlasın 8 ay.. aslında o kadar da sayılmaz ama neyse o konulara girmiyim.
avm için arabayla biraz yol yapmam gerekiyor. O yüzden üşeniyorum biraz ama bu haftasonu yapıcam dediğini. Kendime sözüm olsun![]()